1000-Lb Sisters': Amy Slaton laat 100Lb vallen ondanks groeiende babybuil

Inhoudsopgave:

1000-Lb Sisters': Amy Slaton laat 100Lb vallen ondanks groeiende babybuil
1000-Lb Sisters': Amy Slaton laat 100Lb vallen ondanks groeiende babybuil
Anonim

1000 Amy Slaton van LB Sisters zegt dat ze zal blijven afvallen met de zegen van haar dokter, zelfs als ze te maken heeft met een groeiende babybuil. De realityster zei dat ze 100 pond meer wil afvallen terwijl ze haar reis naar gewichtsverlies voortzet samen met zus Tammy Slaton voor TLC-camera's.

Amy Slaton zegt dat ze 100 pond wil afvallen om haar doel voor gewichtsverlies te bereiken, en zwanger zijn zal haar niet vertragen

Volgens The Sun, hoewel de realityster een zoon van 15 maanden heeft en in verwachting is van haar tweede kind, is ze "vastbesloten om niet voor twee te eten".

"Ik vroeg mijn arts: 'Hé, is het goed als ik afval', en mijn arts zei ja, zolang de baby maar aankomt, " legde ze uit.

Amy begon haar reis naar gewichtsverlies met een verbazingwekkende 406 pond, maar onthulde aan de outlet dat ze erin geslaagd is om haar gewicht terug te brengen tot 250 pond na een maagbypassoperatie. Amy lijkt vastbesloten haar zwangerschap niet te gebruiken als een excuus om terug te komen op haar vooruitgang, hoewel ze toegegeven heeft wat trek in de zwangerschap gehad te hebben.

"Ik heb momenteel trek in augurken en knoflookpoeder", zei ze. "En potstickers, die zijn als een Chinese knoedel."

De realityster heeft haar operatie en het resulterende gewichtsverlies gecrediteerd door te zeggen dat ze zich nu "een stuk beter" voelt en dat ze haar zoon Gage kan "achterna rennen", en hoewel ze zegt dat ze moe wordt, geeft ze toe dat het niet zo erg is als toen ze te zwaar was.

Amy Slatons zoon helpt haar op het goede spoor te blijven, maar als ze kinderen heeft, wil ze ook stoppen met de show

Het lijkt erop dat baby Gage de realityster heeft geholpen om op het goede spoor te blijven met wat ze eet. Amy legde het gezonde dieet van haar zoons uit, en ze heeft de neiging om te eten wat hij eet.

"Gage's favoriete eten zijn sperziebonen, broccoli, spruitjes en tonijn, die jongen zal elke dag tonijnsalade eten als ik hem dat toesta," zei ze. "Hij eet gezond, dus ik eet gezond. Maar ik heb hier wel suiker voor het geval mijn suiker laag wordt, want bij deze baby zakt mijn suiker in de jaren 40, met Gage was het altijd hoog."

Terwijl Tammy tevreden is met het achterlaten van haar verloren gewicht in het verleden, zinspeelde ze erop dat ze in het verleden ook de show zou kunnen verlaten. Amy zei dat ze niet "echt nog een seizoen wil doen" omdat ze zwanger is, maar als ze haar uren zouden verminderen, zou ze "waarschijnlijk in orde zijn".

“Ik zit al drie jaar in de show. In het begin was het gemakkelijk, maar nu ik Gage heb, wil hij me niet uit zijn zicht, 'vertelde ze aan The Sun.

Aanbevolen: