1000-Lb Sisters': wat is er echt aan de hand met Tammy en Jerry?

Inhoudsopgave:

1000-Lb Sisters': wat is er echt aan de hand met Tammy en Jerry?
1000-Lb Sisters': wat is er echt aan de hand met Tammy en Jerry?
Anonim

Reality-televisie is een van de wildste plekken op het kleine scherm en netwerken zijn nooit bang geweest om de grenzen te verleggen met deze shows. Drama en wild gedrag verkopen, en hierdoor zijn shows als The Bachelor en Jersey Shore in staat om nietjes van het kleine scherm te worden.

TLC's 1000-lb Sisters is een enorm succes geweest en de show is al in zijn derde seizoen. Tammy Slayton is een van de sterren van de show en haar grote relatie in de show wordt op de voet gevolgd door fans.

Dus, wat is er aan de hand met Tammy's beruchte relatie? Laten we eens kijken en zien.

'1, 000 Lb. Sisters' is een hit

Sinds hun debuut in 2020, is de 1000-lb Sisters een succes voor TLC. Met de hilarische Slayton-zussen, gaat deze show helemaal over hun persoonlijke leven en hun weg naar het behalen van doelstellingen voor gewichtsverlies.

De zussen hadden succes op YouTube voordat ze de show opnamen, maar sinds de show van start ging, is er een ander niveau bereikt. Alsof het op zich niet interessant genoeg was, ging een clip van de show viraal op TikTok, en vanaf daar werd het onmogelijk om het te negeren.

Er hebben een aantal dingen plaatsgevonden tijdens de eerste paar seizoenen van de show, en zowel Amy als Tammy hebben veel veranderingen ondergaan, zowel fysiek als persoonlijk. Een grote verandering voor Tammy was haar relatie met Jerry.

Tammy en Jerry hadden een unieke relatie

Tammy en Jerry op 1000 lb Sisters
Tammy en Jerry op 1000 lb Sisters

Tammy is al heel lang op zoek naar liefde en eerder in de show had ze een relatie met Jerry. Aanvankelijk was er weinig over hem bekend, maar naarmate fans leerden kennen, voelde Jerry zich aangetrokken tot grotere vrouwen en was hij zelfs getrouwd toen hij een romance met Tammy aanging, wat ongeveer net zo rommelig is als het wordt.

Helaas was Jerry niet echt een hulp voor Tammy tijdens haar reis naar gewichtsverlies, en dit veroorzaakte veel wrijving in de show. Tammy's familie wilde het beste voor haar en haar gezondheidsreis, terwijl Jerry het prima vond om tegen de stroom in te gaan in een poging haar groter te houden.

Niet alles was echter verloren, want ScreenRant nam nota van een major die zelfs positief bleek te zijn voor Tammy en Jerry.

"Terwijl ze aan het daten waren in seizoen 2, kwam Tammy uit de kast als panseksueel. Het is een grote prestatie voor Tammy om haar seksualiteit te omarmen en het niet alleen met haar partner maar ook met de wereld te delen. Tammy deelde zelfs dat ze in het verleden een relatie met een vrouw had, hoewel die ervaring gepaard ging met enkele complicaties, zoals drugsmisbruik. Hoe dan ook, het was een hoogtepunt voor Tammy om haar panseksualiteit met trots te bezitten, "meldde de site.

Natuurlijk zijn fans nieuwsgierig geworden om te zien waar het duo nu is en of ze nog steeds samen zijn.

Waar ze nu staan

Tammy en Jerry op 1000 lb Sisters
Tammy en Jerry op 1000 lb Sisters

Dus, wat is er in vredesnaam aan de hand met Tammy en Jerry op 1000 lb. Sisters? De start van het derde seizoen van de show onthulde dat deze twee niet langer een item zijn. Niet dat hun relatie in de eerste plaats gezond was, maar gezien de moeilijke tijd die Tammy heeft gehad om liefde te vinden, is het ontmoedigend om te horen dat deze twee niet in staat waren om dingen te laten werken in een gezonde en bloeiende romance.

Tammy ging zelfs naar TikTok om haar vroegere schoonheid te bespreken en zei: "Jerry en ik zijn nu al maanden voorbij. Ik heb iemand die zoveel beter is en ik ben eindelijk echt gelukkig."

Zoals Tammy opmerkte en zoals fans te zien kregen in de preview voor dit seizoen, heeft de jongere Slayton-zus een nieuwe vlam gevonden. Volgens CheatSheet: "Nu heeft Tammy Slaton een nieuwe man gevonden, die zichzelf thebbwking op TikTok noemt. Hoewel er niet veel over zijn persoonlijke leven bekend is, zijn we ons ervan bewust dat zijn naam Phillip is en dat hij beweert zich specifiek aangetrokken te voelen tot vrouwen die 300 pond of meer wegen."

Dus, klinkt dit een beetje bekend? Nou, het zou moeten. Jerry viel ook op grotere vrouwen, en fans hopen dat Tammy's nieuwe man haar niet uitsluitend voor haar uiterlijk gebruikt en dat hij echt verliefd op haar is.

CheatSheet merkt ook op dat Phillip in het verleden in een aflevering van Dr. Phil was, en zijn aflevering ging over, je raadt het al, zijn aantrekkingskracht op grotere vrouwen. Daarom hebben fans en Tammy's familie het volste recht om bezorgd te zijn.

Tammy en Jerry zijn op de lange termijn niet gelukt, en mensen zullen de nieuwe romance van Tammy en Phillip nauwlettend in de gaten houden.

Aanbevolen: