Amy en Tammy Slaton, de '1000-Lb. Sisters, 'True Life Details, Explained

Inhoudsopgave:

Amy en Tammy Slaton, de '1000-Lb. Sisters, 'True Life Details, Explained
Amy en Tammy Slaton, de '1000-Lb. Sisters, 'True Life Details, Explained
Anonim

Sinds hun reis naar gewichtsverlies begon in de docuserie Zusters van 1000 pond, hebben Amy en Tammy Slaton heel wat meegemaakt. De show, die nu in de dertig is, is gebaseerd op het leven van de zussen, waarin al hun uitdagingen en overwinningen worden beschreven, evenals de nadelige effecten op de mentale en emotionele gemoedstoestand.

Hoewel beide zussen vooruitgang boeken, blijft Tammy haar gewichtsproblemen bestrijden terwijl Amy wat meer controle heeft gekregen. Dit, samen met veel van haar harde werk, zou Amy hebben geholpen om af te vallen en haar gezondheid in een staat te brengen die gewichtsverliesoperaties en zelfs zwangerschap mogelijk maakt. Hun show is misschien een hit, maar de meeste mensen kennen de details van hun echte strijd niet. Dit is hoe de dingen zijn ontstaan.

6 Amy Slaton had niet altijd een gewichtsprobleem

Terwijl het eerste seizoen van de show aan de gang was, namen Amy en Tammy Slaton hun toevlucht tot het wegen op een autokerkhof omdat er geen weegschaal beschikbaar was die groot genoeg was. Dit bracht hen ertoe Dr. Proctor voor het eerst te ontmoeten. "Toen ik op het autokerkhof was, zei de weegschaal dat ik 406 woog," zei ze. “Ik hoop dat ik deze keer minder weeg. Ik ben altijd de magere zus geweest, dus als ik die 400 pond zie, weet ik niet wat er mis is gegaan.”

Na de ontmoeting met Dr. Proctor werd Amy geïnterviewd door Louisville Courier-Journal, waar ze onthulde dat ze vroeger een gezond kind was, maar dat veranderde allemaal toen haar grootmoeder stierf en eten was waar ze troost vond.

5 De moeder van Amy en Tammy Slaton speelde een rol bij hun gewichtstoename

Toen ze opgroeiden, waren Amy en Tammy meestal bij hun moeder, en vanwege haar soort baan was ze het grootste deel van de tijd het huis uit. Dit bracht de zusters in een moeilijke positie omdat ze eigenlijk voor zichzelf moesten zorgen. Het feit dat ze niet konden koken, maakte het nog erger en leidde ertoe dat ze veel voorverpakte ma altijden, ramennoedels en diepvriespizza's aten. "Het is wat we aten om te overleven, en dat spul is niet goed voor je", vertelde Tammy aan The Courier Journal. "Depressie en gewoon proberen te leven heeft ons allemaal ingehaald."

4 Amy's belangrijkste doel was om zwanger te worden

Toen Mike H alterman en Amy Slaton in het huwelijksbootje stapten, was de ster volledig gefocust op zwanger worden. Het ging echter niet volgens plan omdat ze op dat moment niet zwanger kon worden vanwege haar gewicht. Dit leidde ertoe dat ze overleg pleegde met artsen en bij uitbreiding haar reis om af te vallen met haar zus begon. In de loop van de show zagen kijkers hoe Amy genoeg gewicht verloor om geopereerd te worden, maar toch werd de reis voor geen van beiden gemakkelijker.

In het interview met The Courier Journal zei Tammy: "Het is nog steeds een strijd, ik zou willen dat restaurants meer opties zouden hebben die gezonder zijn, en het zou helpen als het gezondere voedsel goedkoper zou zijn.’ ‘Ja, het is best wel erg,’ beaamde Amy. "Je gaat naar McDonald's en je kunt een cheeseburger krijgen voor een dollar, maar een salade kost vijf." Al het harde werk van Amy werd later echter beloond en uiteindelijk werd ze zwanger. Op 8 maart 2020 deelden zij en haar man, Michael H alterman, professioneel gemaakte foto's van hun zoon Gage.

3 Hoe de Slaton Sisters op TLC terecht kwamen

Het is niet meer dan normaal dat fans zich afvragen wat het leven van deze sterren is en hoe het allemaal is gekomen. Tammy is al een tijdje actief op sociale media, maar gebruikt vooral TikTok om deze vragen te beantwoorden. Onlangs nam ze een fan mee die vroeg hoe zij en haar zus op tv belandden in het geheugen van hoe de show was gemaakt op TLC.

Ze zei: "We begonnen YouTube voordat we de show begonnen, onze volgers van YouTube namen contact op met TLC." Ze voegde er later aan toe dat de 1000-pond Sisters niet de eerste naam was die ze voor de show bedachten. In haar woorden: "Eerst zouden we in die show zijn, maar toen keken TLC en alle producers en iedereen bij TLC onze YouTube-video's en ze vonden het geweldig hoe Amy en ik met elkaar omgaan, weet je, hoe we grappen maken. Hoe echt zijn we met elkaar. We vertellen elkaar hoe het is, dit en dat, en we zijn niet bang om onszelf te zijn en we eindigden met onze show. Lange tijd hadden we niet eens een naam voor onze show, maar nu wel.”

2 Jerry is misschien helemaal uit het leven van Tammy Slaton

Aan het begin van de derde aflevering van 1000-pond Sisters werd onthuld dat Tammy en haar oude vriend Jerry niet langer samen zijn. Het kwam als een schok voor veel fans, omdat ze het stel al een tijdje op de voet volgden en het er redelijk goed uitzag. Tammy lijkt echter op een andere pagina te zijn en zit ook vol verrassingen terwijl ze bezig is. Ze spreekt de zaak aan en deed onlangs ook een onthulling aan de fans door te zeggen: "Jerry en ik zijn nu al maanden voorbij. Ik heb iemand zo veel beter en ik ben eindelijk echt gelukkig."

1 Wat volgt er voor de Slatons?

Door de jaren heen is het leven voor de zussen heel anders verlopen. Amy Slaton is veel afgevallen en concentreert zich nu op haar gezin, met name de zorg voor baby Gage. Tammy Slaton daarentegen is gebleven zoals ze was toen de show begon. Op basis van waar het laatste seizoen van de 1000-pond Sisters eindigde, lijkt het erop dat ze hun reis misschien hebben afgesloten, ook al lijkt het erop dat alleen Amy grote vooruitgang heeft geboekt.

Aanbevolen: