1000-lb Sisters': Tammy Slaton's recente gezondheidsangst maakt fans bezorgd

Inhoudsopgave:

1000-lb Sisters': Tammy Slaton's recente gezondheidsangst maakt fans bezorgd
1000-lb Sisters': Tammy Slaton's recente gezondheidsangst maakt fans bezorgd
Anonim

TLC staat bekend om het maken van een aantal geweldige realityshows, en 1000-pond. Sisters is een van de nieuwste hits van het netwerk. De show heeft veel pers ontvangen en fans hebben meer te weten gekomen over levensdetails over de Slaton-zussen, Tammy's relatieproblemen en zelfs wat het netwerk overdrijft in de show.

De show is in zijn derde seizoen, maar het is niet up-to-the-second met wat er gaande is met de zussen. Tammy haalde onlangs de krantenkoppen met haar nieuwe medische aandoening, en fans maakten zich zorgen over haar gezondheid.

Laten we eens kijken naar de show en waarom fans zich zorgen maken over Tammy Slaton.

Tammy Slaton sterren op '1000-lb. Zusters

Sinds zijn debuut op TLC, 1000-lb. Sisters is een must voor fans van reality-tv. Met in de hoofdrol de Slaton-zussen, volgt de show de reis van het duo om af te vallen en hun leven samen, en het was op zijn zachtst gezegd interessant.

Amy en Tammy waren tot nu toe niets minder dan onderhoudend, en zelfs hun familieleden hebben een aanzienlijke amusementswaarde aan de show toegevoegd. Deze twee houden niets achter, wat de show nog beter maakt. Voeg daaraan toe dat ze allebei best grappig kunnen zijn, en je hebt een recept voor een hitshow.

Natuurlijk speelde het viral gaan op TikTok een rol in het feit dat de show echt van de grond kwam, maar zelfs zonder dat de beruchte clip het internet verbrak, leek de show kort na zijn debuut gewoon voorbestemd voor mainstream-populariteit.

Sinds het begin van hun reis samen, hebben de twee zussen totaal verschillende paden bewandeld. Amy heeft veel van haar doelen bereikt, terwijl Tammy dat niet heeft gedaan. De meesten zijn het er zelfs over eens dat Tammy sinds het begin van de show over een rotsachtige weg loopt.

Tammy's reis was een moeilijke

Je levensstijl volledig veranderen om een doel te bereiken, is voor iedereen ongelooflijk moeilijk, en tijdens de uitzending van de show hebben fans Tammy door ups en downs zien gaan tijdens haar reis.

Ze volgde eerst aardig, maar na een aantal tegenslagen lijkt het nog erger te zijn dan voorheen. Tammy heeft COVID gekregen, heeft intense fysieke pijn gehad en heeft zelfs een periode in de afkickkliniek gedaan om te helpen met haar voedselverslaving. Ondanks dit alles is ze nu zwaarder dan toen de show begon.

Alsof dat allemaal niet moeilijk genoeg was, hebben fans ook gezien hoe Tammy relatiedrama doormaakte. Ze heeft twee romances gehad in de show, en elk daarvan heeft een aanzienlijke hoeveelheid disfunctie met zich meegebracht.

Nu we midden in seizoen drie zitten, blijven fans hopen dat Tammy de zaken nog kan veranderen. Ze lijkt een aantal persoonlijke relaties in haar leven te verbreken, en previews voor wat de rest van het seizoen in petto heeft, geven geen bijzonder goed beeld.

In recent nieuws met de realityster merkten fans een enorme verandering in haar gezondheid op, en niet ten goede.

Tammy's Trach Tube maakt fans bezorgd

Niet lang geleden plaatste Tammy een nieuwe reeks foto's op haar sociale media-account, en fans zagen een tracheabuis die er nog niet eerder was geweest. Dit was meteen reden tot bezorgdheid van de fans, die haar reis sinds het debuut van haar serie op de voet hebben gevolgd.

Voor het onbekende wordt een luchtpijpleiding gebruikt voor personen die hulp nodig hebben bij het ademen. We wisten al dat Tammy zuurstof gebruikte, maar een luchtpijp bracht de zaken naar een heel ander niveau dan wat mensen eerder hadden gezien.

Tammy onthulde dat ze kooldioxidevergiftiging had en "dat ze na opname in het ziekenhuis ontdekte dat ze septisch was. Ze werd aan de beademing geplaatst. En ze moesten een tracheotomie bij haar uitvoeren", aldus TV Showcase.

Fans op haar sociale media-accounts en op Reddit hebben veel bezorgdheid geuit. Ze heeft tot nu toe veel gezondheidsproblemen gehad, maar deze keer voelde het veel ernstiger.

Zelfs met de zorgen die door fans worden geuit, voelen anderen dat de zaken eerder vroeger dan later zouden kunnen veranderen.

Een Reddit-gebruiker schreef botweg: "Ze kan niet veel langer leven."

We hebben het punt op de show nog niet bereikt waarop de tracheabuis is geïntroduceerd, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat deze wordt getoond. Op dit moment hopen fans gewoon dat Tammy het kan omdraaien voordat het te laat is.

Aanbevolen: