1000 Lb Sisters: Tammy Slaton dakloos en niet in staat om huur te betalen

Inhoudsopgave:

1000 Lb Sisters: Tammy Slaton dakloos en niet in staat om huur te betalen
1000 Lb Sisters: Tammy Slaton dakloos en niet in staat om huur te betalen
Anonim

1000 Lb Sisters-ster Tammy Slaton "heeft haar huis verloren omdat ze de huur niet kan betalen", onthulde haar zus Amy onlangs. De realityster heeft uit eigen zak betaald voor een dure afkickkliniek voor voedselverslaving waar ze in december vorig jaar heeft ingecheckt.

Tammy Slaton verloor haar huis nadat ze al haar geld had uitgegeven om voor haar stint te betalen in een voedselrehabilitatiekliniek

Amy onthulde dat TLC niet de rekening beta alt voor Tammy's rehabilitatieperiode en dat de realityster de rekening betaalde met haar sociale zekerheidscontrole. Amy beweert dat TLC, die hun show uitzendt, Tammy's eerdere pogingen om hulp te krijgen had gefinancierd, maar ervoor koos om het niet opnieuw te doen.

“Tammy's sociale zekerheid beta alt het. Het kost haar hele sociale zekerheidscontrole; de show loont niet', zei ze. "Daarom hoor ik dat ze geen woonruimte heeft omdat ze de huur niet kan betalen."

Amy zegt dat Tammy niet op straat zal staan als ze uit de afkickkliniek komt en dat ze bij haar zal komen logeren, in ieder geval voor een tijdje. Ze zei tegen The Sun: "Als ze naar buiten komt, zal ze een tijdje bij me blijven, zodra we een plek hebben gevonden, zal ze daar naartoe gaan."

Amy kocht onlangs een nieuw huis van $ 37.500 dat ze deelt met haar man, Michael H alterman, en hun 15 maanden oude zoon Gage. Het stel verwacht binnenkort hun tweede kind.

Tammy ging naar de faciliteit nadat haar longen waren ingestort en ze in coma was gebracht

Tammy, die meer dan 600 pond weegt, heeft zich voor de vakantie ingecheckt in het revalidatiecentrum en is van plan tot de zomer te blijven. Dit is de tweede keer dat de zus van 1000 Lb hulp heeft gezocht voor haar voedselverslaving, eerder 8 weken in een behandelcentrum.

“Ik weet niet zeker wanneer ze terugkomt, maar ik weet dat ze de hulp krijgt die ze nodig heeft,” zei Amy. "Als ze daar een jaar of twee jaar moet blijven, is dat prima. Ze heeft de hulp nodig."

Amy had zich eerder zorgen gemaakt dat haar zus zou kunnen overlijden nadat haar longen waren ingestort en ze eind vorig jaar in een kunstmatige coma was gebracht. Na haar bijna-doodervaring begon Tammy haar gewicht serieuzer te nemen en verloor ze 115 pond in slechts 30 dagen nadat ze zich had aangemeld voor een afkickkliniek voor voedselverslaving.

Tammy is nu meer dan 2 maanden in de faciliteit en fans hebben de realityster geprezen omdat hij eindelijk een eerlijke poging heeft gedaan om af te vallen.

Aanbevolen: