Dead To Me: vragen die we willen beantwoorden in seizoen 3

Inhoudsopgave:

Dead To Me: vragen die we willen beantwoorden in seizoen 3
Dead To Me: vragen die we willen beantwoorden in seizoen 3
Anonim

Seizoen 2 van Netflix' veelgeprezen donkere komedie Dead To Me is bijna twee weken geleden uitgekomen en stelde niet teleur. Het seizoen zit vol geheimen, leugens, doofpotten, onthullingen en spannende wendingen, net als seizoen 1. We vinden het zelfs beter dan seizoen 1!

Seizoen 2 ging verder waar seizoen 1 eindigde met Jen en Judy die opnieuw verstrikt raakten in een verward web van leugens - dit keer veroorzaakt door Jen die Steve vermoordde. De serie van 10 afleveringen neemt ons mee op een reis terwijl Jen in het reine komt met haar nieuwe realiteit en Judy werkt aan haar gecompliceerde gevoelens over het verlies van haar gewelddadige ex-verloofde; al die tijd doen de twee alsof alles in orde is in het belang van Jens kinderen en hun vrijheid.

Hoewel Netflix nog geen seizoen 3 voor de serie heeft bevestigd, hopen we na de cliffhanger van seizoen 2 zeker dat er een derde seizoen in de wereld komt. De show is tenslotte nog niet klaar met het beantwoorden van al onze vragen.

11 Hoe gewond is Jen?

Jen in Dead To Me Seizoen 2
Jen in Dead To Me Seizoen 2

Hoewel de schrijvers eigenlijk een cliffhanger schreven waardoor het publiek zich afvroeg of Jen was overleden, besloten ze er uiteindelijk een einde aan te maken met de bevestiging dat Jen nog leefde. Dat betekent echter niet dat ze niet gewond is. Jen zag er behoorlijk opgefokt uit in de laatste scène. Ze kan ernstige lichamelijke verwondingen hebben of zelfs inwendige verwondingen die gevaarlijker zijn.

10 Zullen Jen en Judy proberen uit te vinden wie ze heeft geslagen?

Jen en Judy's auto wordt voor mij doodgereden
Jen en Judy's auto wordt voor mij doodgereden

Dead To Me houdt ervan om hun seizoenen te draaien rond een centraal mysterie waardoor personages kunnen liegen over hun betrokkenheid. We denken volledig dat het aannemelijk is dat seizoen 3 zou kunnen draaien om Jen en Judy die proberen uit te vinden wie hen sloeg en vervolgens de scène ontvluchtten. Of misschien laten ze het gewoon met rust; ze hebben tenslotte veel meegemaakt.

9 Waar ging Ben heen toen hij betrokken raakte bij het ongeval?

Ben in Dead To Me
Ben in Dead To Me

Het publiek weet zeker dat Ben degene is die het ongeval veroorzaakte waarbij Jen en mogelijk Judy gewond raakten, maar we weten niet helemaal zeker hoe het gebeurde. Sommige kijkers hadden het gevoel dat Ben hen met opzet opzocht, maar dat is niet logisch aangezien Jen en Judy in een gloednieuwe auto reden. We vragen ons af of hij naar Jens huis ging om een knuffel te krijgen of misschien zelfs om tegen haar te schreeuwen omdat hij eindelijk de waarheid kende.

8 Heeft de hond Steve's lichaam opgegraven?

Steve dood voor mij
Steve dood voor mij

Jen en Judy begroeven Steve diep in het bos naast de boom waarin Judy hun initialen had gekerfd. Terwijl Jen en rechercheur Perez niet lijken te kunnen vinden waar Steve's lichaam is, doet iemand anders dat - of we denken tenminste dat hij dat doet. Nadat Jen en rechercheur Perez zijn vertrokken, is er een angstaanjagend schot van een hond die naast de exacte boom graaft waar Judy in heeft gekerfd. Heeft de hond Steve opgegraven? Heeft de eigenaar hem weggetrokken voordat hij kon? We zullen gewoon moeten afwachten!

7 Zal Karen erachter komen dat Jen en Judy wisten over de affaire van haar man?

Karen in dood voor mij
Karen in dood voor mij

Voor iemand die graag iedereen bespioneert met haar buurtcamera's, neemt Karen zeker niet de tijd om haar eigen persoonlijke leven te onderzoeken. De laatste aflevering onthult dat Karen en haar man gaan scheiden, maar Karen weet nog steeds niet dat hij een affaire heeft gehad. Weet je wie dat wel doet? Jen en Judy. Als Karen erachter komt dat deze twee het wisten en het haar niet vertelden, zal ze gekwetst en boos zijn. Misschien was hij zelfs zo gekwetst en boos dat hij de beelden van de beveiligingscamera's aan de politie kon overhandigen.

6 Zal Ben zichzelf aangeven voor de hit and run?

Ben In The Crashed Car In Dead To Me Seizoen 2
Ben In The Crashed Car In Dead To Me Seizoen 2

Seizoen 2 doet geweldig werk door Ben als een goed persoon neer te zetten en binnen enkele seconden wordt zijn karakter verguisd. Misschien lijkt Ben veel meer op Steve dan we allemaal dachten dat hij was. We hopen dat hij het juiste doet en zichzelf bij de politie meldt, maar we betwijfelen het ten zeerste. Hij is tenslotte een Bos.

5 Heeft Charlie de brief van Jen gelezen?

Dood voor mij Jen en Charlie
Dood voor mij Jen en Charlie

Charlie was dit seizoen zijn eigen versie van een detective en zo te zien hoe zijn verhaal eindigde, is hij nog niet klaar met het ontdekken van de waarheid. In zijn laatste scène vindt Charlie de brief die Jen aan Judy heeft geschreven waarin staat dat ze nu de leiding heeft over de kinderen en dat Jen haar vergeeft dat ze Steve heeft geslagen. Als Charlie de brief heeft gelezen, zal hij zeker weer woedend zijn.

Gerelateerd: Netflix's YOU-personages gerangschikt van normaal tot totaal psycho

4 Zal rechercheur Perez Jen blijven dekken?

Detective Perez in Dead To Me seizoen 2
Detective Perez in Dead To Me seizoen 2

Een van de gekste wendingen van het seizoen kwam toen rechercheur Perez besloot Jen terug naar huis te laten gaan nadat ze Steve's lichaam niet in het bos hadden gevonden. Het was een ontroerend moment sinds rechercheur Perez opende over haar jeugd en onthulde dat haar eigen moeder was gestorven om haar te beschermen. Rechercheur Perez bewees dat ze als eerste een mens was in deze scène, maar we kunnen niet anders dan ons afvragen hoe lang haar aardige act zal duren. Jen is tenslotte een moordenaar en Judy ook.

3 Wie heeft Ben echt gebeld en wat hebben ze hem verteld?

James Marsden Als Ben In Dead To Me
James Marsden Als Ben In Dead To Me

Voordat Ben betrokken raakt bij het vluchtmisdrijf, helpt hij zijn moeder met het inpakken van haar huis als hij wordt gebeld. Helaas weten we niet wie hem heeft gebeld of wat ze zeiden, maar we weten wel wat de reden was dat hij ging drinken en rijden. Was het de politie die zei dat ze Steve's lichaam hadden gevonden? Waren het de Grieken die belden om te zeggen dat ze hun geld wilden? Of is het iets dat totaal niets met elkaar te maken heeft?

Gerelateerd: Linda Cardellini: Wat mensen de doden voor mij vergeten Star

2 Zal de Griekse maffia achter Judy aanzitten omdat ze het geld heeft gestolen?

Jen en Judy met het Griekse geld dood voor mij
Jen en Judy met het Griekse geld dood voor mij

Judy wilde haar schilderijen dit seizoen heel graag terug, maar dat is niet om de reden die je zou denken. Natuurlijk waren ze sentimenteel, maar waar ze echt om gaf, waren de duizenden dollars die in de ingelijste foto's waren gestopt die Steve gebruikte om geld wit te wassen aan de Grieken. In plaats van zich neer te leggen, begint Judy het geld meteen uit te geven. Rechercheur Perez zal de minste van haar zorgen zijn als de Grieken erachter komen.

1 Zullen Judy en Michelle weer bij elkaar komen?

Natalie Morales in Dead To Me
Natalie Morales in Dead To Me

Na het verlies van haar grootmoeder en het ontdekken van de waarheid over Judy's verleden, stapt Michelle binnen bij Judy en rechercheur Perez. We waren erg verdrietig om haar te zien gaan, ook al wisten we dat haar relatie met Judy een moeilijke zou worden. Judy is zoveel gelukkiger met Michelle in de buurt en we hopen zeker dat deze twee onze verschillen kunnen oplossen.

Aanbevolen: