13 vragen die we nog steeds willen beantwoorden na de finale van de oerkn altheorie

Inhoudsopgave:

13 vragen die we nog steeds willen beantwoorden na de finale van de oerkn altheorie
13 vragen die we nog steeds willen beantwoorden na de finale van de oerkn altheorie
Anonim

"The Big Bang Theory" is een sitcom die ons 12 lange seizoenen in vervoering bracht. De CBS-sitcom draait om het leven van Leonard, Sheldon, Howard en Raj, vier sociaal onhandige mannen die vriendschap sluiten met de nieuwe buurman van Leonard & Sheldon, Penny. Na verloop van tijd ontmoeten ze ook Amy en Bernadette, die uiteindelijk deel gaan uitmaken van de bende. Deze personages worden geportretteerd door de getalenteerde groep castleden van de show, waaronder Johnny Galecki (Leonard), Jim Parsons (Sheldon), Kaley Cuoco (Penny), Kunal Nayyar (Raj), Simon Helberg (Howard), Melissa Rauch (Bernadette), en Mayim Bialik (Amy).

Als een show het zo goed doet, verwacht je nooit echt dat het stopt. Maar dat is precies wat de show deed nadat de laatste aflevering in mei 2019 was uitgezonden. En hoewel de finale helemaal bevredigend was, liet het nog een aantal onbeantwoorde vragen achter:

13 Zal Howard zijn vader ooit vinden?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Zelfs vandaag is er niet veel bekend over Howards vader. Zoals u weet, werd Howard alleen opgevoed door zijn moeder, Debbie, aangezien Mr. Wolowitz hen in de steek liet toen Howard nog jong was. En toen Debbie stierf, slaagde Howards vader erin het ouderlijk huis aan Howard te ondertekenen zonder te komen opdagen. Dus nu vragen we ons af of de twee mannen elkaar ooit zouden ontmoeten.

12 Zullen Stewart en Denise hun relatie naar een hoger niveau tillen?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Tegen het einde van de show zetten Stewart en Denise een moedige stap voorwaarts in hun relatie en besloten samen te gaan wonen. Over maanden of jaren vragen we ons af of de twee ooit in het huwelijksbootje zouden stappen. Zou het niet cool zijn om te zien hoe ze kinderen krijgen en samen de stripboekwinkel runnen?

11 Zullen Howard en Bernadette hun woonsituatie veranderen?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Voor drukke ouders zoals Bernadette en Howard kan het gezinsleven vaak stressvol zijn, vooral als je geen regelmatige hulp in de buurt hebt. Als je je kunt herinneren, piekerde Bernadette zelfs over het idee om een thuisblijfmoeder te zijn. Nu v alt nog te bezien of ze zou overwegen om deze regeling te proberen of dat Howard een thuisblijfvader zou worden.

10 Zal Howard ooit een doctoraat behalen?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Er zijn veel genieën in deze bende. Sheldon is een theoretisch natuurkundige. Leonard is een experimenteel fysicus, Raj is een astrofysicus, Howard is een ruimtevaartingenieur, Amy is een neurobioloog en Bernadette is een microbioloog. Van hen is Howard de enige die geen Ph. D. En toen de show eindigde, was het onduidelijk of hij de opleiding zou voortzetten.

9 Zal Raj ooit liefde vinden?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Door de jaren heen hebben we Raj zien evolueren van een erg verlegen man naar iemand die genegenheid kan tonen. Hij bleef echter single toen de show eindigde. Als je het Nayyar vraagt, lijkt het erop dat hij het niet erg vindt. Hij zei ooit tegen Cinema Blend: Ik geniet ervan. Ik geniet ervan om de enige man te zijn. Serieus, het is echt leuk. Je krijgt de kans om verschillende aspecten te verkennen, je hebt veel potentiële gaststerren die je kent?”

8 Zal Beverly ooit meer waardering krijgen voor haar zoon?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

In de loop der jaren hebben we enkele moeders van het personage met de bende zien omgaan. Deze omvatten voornamelijk de moeder van Sheldon, Mary, en de moeder van Leonard, Beverly. Ondertussen hebben we vernomen dat Beverly en Leonard een nogal afstandelijke relatie hebben. Sterker nog, Beverly lijkt het leuker te vinden om Sheldon in te halen. We vragen ons af of Beverly ooit zou proberen om in de toekomst meer een band met haar zoon te krijgen.

7 Op welk punt veranderde Penny van gedachten over zwangerschap?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Een van de grootste onthullingen in de finale is Penny's zwangerschap. Wat meer is, deze verhaallijn vond fans vreemd omdat Penny ooit zei dat hij geen baby's wilde hebben. Over deze plotwending vertelde de showrunner, Steve Molaro, aan TV Insider: "Het feit dat ze deze verhalen hebben gehad over Penny die niet zeker was en geen kinderen wilde, maakte het een grotere verrassing in de finale."

6 Hoe gaan Leonard en Penny om met het ouderschap?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Sinds bekend werd dat Penny en Leonard in verwachting waren, hebben fans zich afgevraagd hoe de twee zouden omgaan met het ouderschap. Helaas krijgen we dat deel van het leven van deze personages niet te zien. We kunnen ons echter wel voorstellen dat ze allebei liefhebbende ouders zouden zijn. Ondertussen zijn we benieuwd of ze een jongen of een meisje krijgen.

5 Wat is Penny's achternaam?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Sinds de show begon, wist niemand wat Penny's achternaam was. Fans dachten dat het in de finale zou worden onthuld, maar dit gebeurde niet. Over de beslissing om de meisjesnaam van haar personage nooit te onthullen, vertelde Cuoco aan TVLine: "Ik vind het een beetje leuk. Er worden zoveel dingen onthuld in de laatste paar afleveringen; je krijgt veel bevredigende momenten. Maar dat vind ik wel leuk [we zullen haar achternaam nooit weten].”

4 Zal Penny opnieuw proberen te acteren?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Zoals je je misschien herinnert, werd Penny in de eerdere seizoenen van de show afgeschilderd als een aspirant-actrice. Gedurende deze tijd nam ze ook een baan als serveerster aan om de eindjes aan elkaar te knopen. Penny zou echter soms nog steeds failliet gaan, en omdat het de eerste keer niet lukte, vragen we ons af of Penny ooit zou overwegen om weer een acteercarrière na te streven.

3 Zullen Amy en Sheldon kinderen krijgen?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Amy en Sheldon's relatie is in de loop der jaren zeker geëvolueerd. Nu de twee in het huwelijksbootje zijn gestapt, zijn we benieuwd of de twee van plan zijn om binnenkort kinderen te krijgen. We begrijpen dat ze allebei een heel druk leven leiden, maar het zou schattig zijn als ze een stel kleine genieën zouden kunnen voortbrengen.

2 Wat gebeurt er met Amy en Sheldon nadat ze de Nobelprijs hebben gewonnen?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Zoals je je misschien herinnert, wonnen Amy en Sheldon uiteindelijk de Nobelprijs voor hun werk in de natuurkunde, dat superasymmetrie aanpakt. Dat is zonder twijfel een carrière-hoogtepunt voor beiden. En dus moeten we ons afvragen wat de toekomst biedt voor deze twee. Zullen ze in de toekomst nog een Nobelprijs proberen te winnen?

1 Zal het karakter van Sheldon blijven evolueren?

De oerkn altheorie
De oerkn altheorie

Door de jaren heen hebben we Sheldon zien evolueren in termen van zijn interacties met zijn vrienden en iedereen die hij ontmoet. Inderdaad, deze transformatie hielp hem ook een relatie met Amy na te streven. En nu de show voorbij is, kunnen we alleen maar hopen dat het karakter van Sheldon zal blijven verbeteren. Misschien kan hij nog minder sociaal onhandig worden.

Aanbevolen: