Amazon's Lord of the Rings: personages die we in de serie kunnen zien

Inhoudsopgave:

Amazon's Lord of the Rings: personages die we in de serie kunnen zien
Amazon's Lord of the Rings: personages die we in de serie kunnen zien
Anonim

Lord of the Rings is een van de meest ongelooflijke franchises in de geschiedenis, en lang voordat het een geweldige filmserie werd, was het een legendarische boekenserie die fans talloze uren aan het lezen besteedden. Na verloop van tijd zou de legende van deze franchise alleen maar blijven groeien. Lord of the Rings zal altijd gevierd worden.

We hebben veel films gezien in deze franchise, die het verhaal tot leven hebben gebracht - eindelijk komt er een LOTR-serie op Amazon Prime. De machthebbers hopen dat dit een van de beste tv-programma's op het streamingplatform wordt. Als het zoiets is als de films, dan zal het snel de aandacht trekken.

Vandaag willen we enkele personages bekijken die we in de show zouden kunnen zien!

14 Elrond was erbij om Isildur The One Ring te zien nemen

Elrond
Elrond

Elrond is een van de beroemdste personages in de hele franchise en gezien zijn lange levensduur is het volkomen logisch om hem in de nieuwe serie te zien. Per slot van rekening was hij daar in de Second Age toen Isildur Sauron kon verslaan, en hij zou betrokken kunnen zijn bij een aantal belangrijke plotpunten in de toekomst. Dit zou enorme punten opleveren bij fans.

13 Sauron probeerde Midden-aarde te veroveren tijdens het tweede tijdperk

Sauron
Sauron

Aangezien hij de ultieme is, zelfs in heel Midden-Aarde, en functioneerde tijdens het Tweede Tijdperk, spreekt het voor zich dat Sauron een rol gaat spelen in de komende serie. Hij zal een andere versie van zichzelf zijn, en de mensen achter de schermen kunnen zich concentreren op zijn opkomst aan de macht… en zijn slechte manieren die we allemaal hebben leren kennen.

12 Isildur versloeg Sauron en verloor de ene ring

Isildur
Isildur

Als Isildur net de Ene Ring in het vuur van Mount Doom had gegooid, hadden we het ongelooflijke verhaal niet kunnen zien ontvouwen. Als een primaire speler tegen het einde van de Second Age, kan deze show gewoon niet worden gemaakt zonder dat Isildur op een bepaald moment opduikt, zelfs als dit voor scènes is die het uiteindelijke verhaal vertellen.

11 Elendil was de eerste hoge koning van Gondor

Elendil
Elendil

De geschiedenis van de verschillende volkeren van Midden-Aarde is ongelooflijk belangrijk om in te duiken, en deze serie heeft de ongelooflijke kans om nieuwe rimpelingen toe te voegen voor degenen die niet bekend zijn met het Tweede Tijdperk. Elendil was de eerste Hoge Koning van Gondor, en gezien het belang van het koninkrijk, denken we dat we een jongere versie van hem zullen zien.

10 Gandalf zou een jongere tovenaar in de serie kunnen zijn

Gandalf
Gandalf

Er zal gejuich zijn als Gandalf verschijnt in de nieuwe Lord of the Rings-serie, en velen hopen dat dit zal gebeuren. Er kunnen enkele wijzigingen worden aangebracht om hem een definitieve datum in Middle Earth te geven, maar de showrunners kunnen het laten werken. Sommigen vinden dat een vrouwelijke tovenaar zijn plaats moet innemen.

9 Bilbo Balings kan worden gebruikt om de reis van de ring te laten zien

Bilbo Balings
Bilbo Balings

Bilbo Balings is een van de beroemdste personages in de geschiedenis van de literatuur, en hij is een integraal onderdeel van de algehele reis van de Ene Ring. Bilbo zou in de show kunnen verschijnen als personages in de toekomst kijken om de reis van de ring te zien (net zoals Frodo deed toen hij zag dat The Shire werd overspoeld in de Spiegel van Galadriel).

8 De onbekende geboorte van Legolas kan hem naar de serie leiden

Legolas
Legolas

Er is een mysterie rond de definitieve geboortedatum van Legolas, waardoor de deur voor hem open zou kunnen staan om in de serie te verschijnen. Gezien het feit dat hij in de originele trilogie en in The Hobbit-trilogie zat, verwachten velen dat hij hier ooit zal verschijnen. Dit zou de ultieme fanservice zijn en we zouden het graag zien.

7 Tom Bombadil is mogelijk het oudste wezen in de franchise

Tom Bombadil
Tom Bombadil

Tom Bombadil is een legendarisch personage in de Lord of the Rings-franchise, maar zijn gebrek aan optredens is alarmerend. Er wordt gezegd dat hij het oudste wezen in de buurt is, wat betekent dat hij in het spel zou kunnen zijn om op de een of andere manier in de show te verschijnen. Oude fans zullen gek worden als Tom in de show verschijnt, ook al is het een korte verschijning in het begin.

6 Saruman zou een dynamisch contrast kunnen bieden in het tweede tijdperk

Saruman
Saruman

Net als Gandalf, zou Saruman in de show kunnen verschijnen als een jongere versie van zichzelf. We zouden een kans kunnen krijgen om hem te zien als een jongere tovenaar die aan de kant van het goede staat, in tegenstelling tot de oudere en corrupte versie die we in de films kregen. Dit zou een leuke afwisseling zijn voor het personage. Fans zouden graag zoiets zien.

5 Celebrimbor hielp de ringen van macht te smeden

Celebrimbor
Celebrimbor

Als iemand die heeft geholpen bij het maken van enkele Rings of Power, is het vanzelfsprekend dat Celebrimbor een van de belangrijkste figuren van de Second Age is. Hij zou in het spel kunnen zijn om in de show te verschijnen, en we hopen dat de serie een licht werpt op de ringen die worden gemaakt. Reddit-gebruikers zijn al uitgebreid ingegaan op hoe hij kan worden gebruikt.

4 Gil-Galad was de hoge koning der elfen en verzette zich tegen Sauron

Gil-Galad
Gil-Galad

Er was maar een beperkte hoeveelheid tijd in de originele trilogie om oudere personages aan te raken, daarom krijgen we vrijwel niets over Gil-galad. Nu we teruggaan naar de Second Age, gaan we enkele van deze verbazingwekkende personages in al hun glorie zien. Deze voormalige Hoge Elfenkoning moet in de show zijn.

3 Cirdan probeerde Isildur zover te krijgen om de ene ring te vernietigen

LOR kunst
LOR kunst

Het lijkt alsof iedereen wist wat er moest gebeuren, maar niemand kon Isildur overtuigen om het voor elkaar te krijgen. Cirdan was volgens Fandom een drager van een van de Drie Ringen en hij was iemand die zijn best deed om Isildur zover te krijgen dat hij de Ene Ring vernietigde. Tijdens het Tweede Tijdperk was Cirdan de oudste van de Elfen, waardoor hij als leider kon fungeren.

2 Durin III had de 7e en meest krachtige dwergring van macht

Durin III
Durin III

We hebben tot nu toe veel landen aangeraakt, maar we moeten nog bij de dwergen van Midden-aarde komen. Durin III is een van de beroemdste in de geschiedenis van zijn volk, en hij was de drager van de machtigste Ring of Power voor zijn volk. Zijn positie in zijn samenleving maakt hem een uitstekende kandidaat om geweldige dingen te doen in het Tweede Tijdperk van Midden-Aarde.

1 Tar-Ancalimë was de eerste regerende koningin van de Númenor

Tar-Ancalime
Tar-Ancalime

Televisieprogramma's doen er alles aan om zich te concentreren op krachtige vrouwen die de leiding hebben, en als de komende Lord of the Rings-serie deze trend volgt, kunnen we bijna garanderen dat Tar-Ancalimë zal verschijnen. Ze is een sterke vrouwelijke leider die een nieuwe rimpeling kan toevoegen aan de testosteron-zware franchise waar we allemaal van houden.

Aanbevolen: