Kunnen fans deze Marvel-personages zien terugkeren in 'Doctor Strange 2'?

Inhoudsopgave:

Kunnen fans deze Marvel-personages zien terugkeren in 'Doctor Strange 2'?
Kunnen fans deze Marvel-personages zien terugkeren in 'Doctor Strange 2'?
Anonim

Disney's arrogante houding ten opzichte van hun diverse reeks Marvel-personages heeft de vraag doen rijzen waarom de MCU de Agents of SHIELD, de Runaways, Cloak and Dagger, en alle andere live-action helden die in hetzelfde algemene universum bestaan. Ze zijn lid van het Disney-Marvel-conglomeraat, dus ze zouden in de prime-tijdlijn moeten kunnen verschijnen. Het probleem is dat afzonderlijke tijdlijnen en dimensies het moeilijk hebben gemaakt om ze op één plek samen te laten komen. Gelukkig kan Doctor Strange in the Multiverse of Madness een handige oplossing bieden.

Op basis van wat we weten, zal het vervolg op Doctor Strange de Sorcerer Supreme naar andere werelden brengen. Hij kan ook merken dat hij schurken afhoudt van verschillende realiteiten terwijl hij te maken heeft met onbekende supermensen op zijn eigen terrein. Electro van acteerlegende Jamie Foxx is in de film te zien en alleen hij zou voor veel opschudding kunnen zorgen. Electro is natuurlijk de minste van Strange's zorgen. Hij heeft veel potentiële vijanden om mee te kampen, van wie sommigen misschien alleen te sterk voor hem zijn, zoals bijvoorbeeld Scarlet Witch (een personage dat Doctor Strange zou tegenkomen op WandaVision). De Avengers zijn buiten gebruik - behalve Captain America - waardoor Strange weinig opties heeft. Hij zou zich tot de machtigste van de aarde kunnen wenden als het erger wordt, hoewel elk van hun sterfgevallen de tijdlijn onherstelbaar kan beschadigen. Een risico dat Strange niet kan nemen. De Sorcerer Supreme kan echter in het multiversum zoeken naar bondgenoten met vaardigheden die geschikt zijn voor de situatie. En dat is waar personages zoals de Runaways en SHIELD Agents binnenkomen.

Mogelijke cameo's

Als het waar is, zijn een paar helden het meest geschikt om multidimensionale problemen aan te pakken: Robbie Reyes en Nico Minoru. Ghost Rider en de heks van de Runaways zijn beide goed thuis in het reizen tussen werelden, samen met vechtende entiteiten uit verre vlaktes. Hun ervaring maakt hen tot onschatbare bondgenoten die Strange zou kunnen rekruteren.

Reyes, vooral, heeft de beste kans om te verschijnen. Gabriel Luna zou zijn rol als Ghost Rider in een Hulu-serie hebben overgenomen, maar de streamer stopte abrupt met het project vanwege creatieve meningsverschillen met het productieteam. Luna's personage bevindt zich in een limbo-achtige staat zonder verschijningen in zijn toekomst, maar dat is precies waarom een cameo van Doctor Strange perfect werkt.

De andere reden waarom een MCU-optreden zinvol is, is dat het kan leiden tot een permanent verblijf. Disney investeert de komende jaren in bovennatuurlijke personages zoals Blade en Moon Knight, dus misschien is dit een geschikt moment om Ghost Rider ook binnen te halen.

Het is ook mogelijk dat Cloak en Dagger in het gevecht worden meegesleurd. Tyrone Johnson, in het bijzonder, gebruikt zijn mantelcapaciteiten om van de ene plaats naar de andere te teleporteren. Het punt is, als hij dat doet, reist hij tussen dimensies. Dit maakt hem dus een nuttige bondgenoot om mee te nemen.

Het is echter het vermelden waard dat we onszelf ver vooruit kunnen lopen. De cast van Doctor Strange 2 is al enorm, vooral als je bedenkt dat de film personages uit verschillende filmuniversums aan de vouw zal toevoegen. Het idee van nog meer cameo's is misschien te veel verwacht. Maar tegelijkertijd moet het publiek niet verrast zijn om te zien dat sommige oude gezichten een enorm rendement maken.

Aanbevolen: