Lord of the Rings: deze iconische personages kunnen verschijnen in de nieuwe serie van Amazon

Inhoudsopgave:

Lord of the Rings: deze iconische personages kunnen verschijnen in de nieuwe serie van Amazon
Lord of the Rings: deze iconische personages kunnen verschijnen in de nieuwe serie van Amazon
Anonim

Filmfranchises zijn tegenwoordig een rage en studio's willen niets liever dan een lucratieve franchise starten. Sommige franchises, zoals de MCU, zijn gebaseerd op stripboeken, terwijl andere, zoals de Fast & Furious-films, hun start hebben gemaakt op het grote scherm.

The Lord of the Rings-franchise sprong in de jaren 2000 van de pagina's naar het grote scherm en veroverde de entertainmentindustrie. De aankomende show van Amazon heeft potentieel, en het zou profiteren van een aantal klassieke personages die in het spel komen.

Laten we eens kijken naar enkele legendarische personages die in de show zouden moeten verschijnen!

8 Boombaard in de buurt zijn zou fantastisch zijn

Het is echt moeilijk voor te stellen dat een Lord of the Rings-show plaatsvindt tijdens de Second Age en Treebeard op een gegeven moment niet wordt vertoond. Natuurlijk is Treebeard misschien niet het belangrijkste personage in het grote geheel van dingen, maar dit zou een geweldige manier zijn om een beetje van de geschiedenis van de Ents te laten zien, terwijl de nieuwe show ook wordt gekoppeld aan de vorige films waar fans jaren geleden van genoten

7 Isildur's opname kan impact hebben op fans

Als er iets is waar fans van de franchise meer van zouden houden dan Tom Bombadil op het scherm te zien, dan is het wel om Isildur in de komende serie te zien. Dit is tenslotte de man die in staat was om de Ene Ring bij Sauron weg te krijgen en die onvermijdelijk faalde om te vernietigen in de vuren van Mount Doom terwijl Elrond vol afschuw toekeek. Zijn opname in de show zou het extra pittig maken.

6 Legolas' leeftijd maakt hem een mogelijkheid

We gaan misschien een beetje op een richel uit met dit specifieke personage, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat er enige onduidelijkheid bestaat over zijn leeftijd. Zoals we in de Hobbit-films te zien kregen, zien Peter Jackson en de franchise zelf duidelijk de waarde die Legolas van Orlando Bloom naar de tafel brengt, dus het zou mogelijk kunnen zijn dat Legolas op zijn minst in de komende serie verschijnt.

5 Sauron zou een ton diepte krijgen als personage

Er is absoluut geen manier dat Sauron buiten de aankomende serie van Amazon zal worden gehouden, en er is hoop van veel mensen dat de show uitzonderlijk goed zal graven in wie hij is als personage. Er is veel over Sauron dat gewone fans niet weten, en de show heeft een geweldige kans om een van de meest beruchte schurken in de geschiedenis van fictie echt uit te werken.

4 Galadriel zou een geweldige toevoeging zijn aan de show

Galadriel is een personage dat fans absoluut graag zouden zien, vooral als Amazon in staat is om het grote geld te verdienen en Cate Blanchett op het bord te krijgen om het personage opnieuw te spelen. Er is veel over Galadriel dat echt kan worden aangeroerd met deze serie, en zelfs als ze niet veel te zien is, zou het een verademing zijn om haar op het scherm te zien voor fans.

3 Gandalf The Grey zou de fans blij maken

Gandalf is een van de meest iconische personages uit de Lord of the Rings-franchise, en op dit moment lijkt het alsof de verwachting is dat hij op zijn minst in de show verschijnt, ook al is het maar een cameo. Nogmaals, Gandalf is een personage met een lange en legendarische geschiedenis in Middle Earth, en het zou echt fascinerend zijn om te zien hoe hij de dingen aanpakte tijdens de Second Age.

2 Elrond zou jonger zijn en de show diepte geven

Elrond is een populair personage dat briljant werd gespeeld door Hugo Weaving in de originele trilogie, en we hebben hem al eerder genoemd in deze. Elrond heeft de hand gehad in enkele van de beroemdste gebeurtenissen in de geschiedenis van Middle Earth, en het zien van een jongere versie van hem in het midden van de Second Age zou een diepere laag kunnen toevoegen aan wat fans te zien kregen in de originele trilogie.

1 Tom Bombadil had er maar beter bij kunnen zijn

Laten we eerlijk zijn, dit is het personage dat elke fan wil zien. Hoewel hij niet echt een grote rol speelt in het algemene verhaal, is Tom Bombadil niets minder dan een legende in het fandom. Als de mensen die deze show maken echt de fans willen aanspreken, dan zullen ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Tom Bombadil in de spotlights staat.

Aanbevolen: