That '70s Show: 15 controverses waar fans misschien niets van weten

Inhoudsopgave:

That '70s Show: 15 controverses waar fans misschien niets van weten
That '70s Show: 15 controverses waar fans misschien niets van weten
Anonim

Om een aantal zeer verontrustende redenen is That '70s Show opnieuw in het nieuws. Hoewel het voor velen van ons nog steeds een absoluut geliefde show is, zijn er nogal wat controverses geweest die eromheen waren, waarvan sommige veel fans misschien geen idee hebben. In feite zijn er veel dingen die mensen niet weten over That '70s Show. Dus daar willen we verandering in brengen door enkele belangrijke feiten te delen.

Castleden, zoals Mila Kunis, Topher Grace en Ashton Kutcher, hebben wat dingen gedeeld over de actie achter de schermen op de set van deze nostalgische sitcom (die werd uitgezonden van 1998 - 2006), maar ze het begint niet eens met de aanval van controverses die de show hebben geteisterd.

Zonder verder oponthoud, hier zijn 15 controverses van That's '70s Show die fans misschien niet kennen.

15 Inmiddels weten we allemaal dat Danny Masterson tijd kan dienen

Van alle controverses op deze lijst is die van Danny Masterson de bekendste. Per slot van rekening is het feit dat hij is gearresteerd en beschuldigd van meerdere gruwelijke misdaden momenteel overal in het nieuws. De misdaden in kwestie zouden hebben plaatsgevonden toen Masterson Hyde speelde in That '70s Show.

Hij beweerde voortdurend onschuld, en zijn mede-sterren leken hem te steunen. Het lijkt er echter op dat de wet de kant kiest van de vrouwen die hij zou hebben geschaad.

14 Blijkbaar had Topher Grace een hekel aan zijn co-sterren

Het grootste deel van de cast van That '70s Show heeft in de loop der jaren een indrukwekkend vermogen opgebouwd, inclusief Topher Grace. Als het centrale personage heeft Grace veel te danken aan zijn tijd in de sitcom. Maar volgens E! True Hollywood Story, Grace werd jaloers op de rest van de cast toen hun rollen in de loop van de seizoenen werden uitgebreid. Het gerucht gaat dat hij ze helemaal niet mocht.

13 Groot drama en tragedie omringde Lisa Robin Kelly van Laurie Foreman

Lisa Robin Kelly was constant op en af That '70s Show voor een groot aantal persoonlijke problemen. In 2003 vertrok Kelly (die de zus van Eric Foreman speelde, Laurie) plotseling vanwege een miskraam en problemen met middelenmisbruik, volgens ABC News. Ze keerde uiteindelijk terug in seizoen 5, maar haar problemen gingen door en haar karakter werd uiteindelijk herschikt. In 2013 stierf Kelly tragisch vanwege haar verlammende verslaving.

12 Zowel Topher als Ashton hebben de show gedumpt om een grotere carrière na te streven

Zowel Ashton Kutcher als Topher Grace verlieten That '70s Show voor het einde ervan om een grote Hollywood-carrière na te streven. Terwijl Kutcher tijdens seizoen 8 vertrok en zijn karakter mooi inpakte, verliet Grace het schip in seizoen 7 volledig zonder veel afscheid. Het is duidelijk dat Grace de show wilde verlaten, maar hij kwam wel even terug voor de seriefinale.

11 Tommy Chong verdween uit de show om tijd te dienen voor een aantal werkelijk belachelijke redenen

Leo Chingkwake van Tommy Chong was een favoriet bij de fans op That '70s Show, waardoor zijn afwezigheid van seizoen 5 en 6 merkbaar en behoorlijk mysterieus was. Volgens Nicki Swift, en zijn fantastische biografie "The I Chong", werd Chong gearresteerd en gevangengezet voor het verkopen van wietparafernalia over de staatsgrenzen heen. Chong koos er eigenlijk voor om tijd uit te zitten als onderdeel van een pleidooiovereenkomst, zodat zijn zoon en vrouw de gevangenis konden vermijden.

10 Misschien wilde Topher ECHT niet terugkeren voor de seriefinale

Topher Grace wilde That '70s Show zo snel mogelijk verlaten, misschien omdat hij een hekel had aan zijn castmates of misschien omdat hij gewoon zijn carrière vooruit wilde helpen. Volgens E! True Hollywood Story, Grace wilde niet eens een cameo opnemen voor de seriefinale, maar was ervan overtuigd om te komen opdagen. Maar zodra hij klaar was met filmen, stormde hij naar zijn auto en vermeed hij "vaarwel" tegen zijn collega's.

9 Mila Kunis was een minderjarige werkster in de show

Volgens haar interview in The Howard Stern Show was Mila Kunis eigenlijk minderjarig toen ze werd aangenomen voor That '70s Show. De producenten van de show waren niet geïnteresseerd in het aannemen van iemand onder de 18 jaar, maar maakten een uitzondering voor Kunis. Terwijl ze vocht om als Jackie gecast te worden, beweerde Kunis dat ze op het punt stond 18 te worden. Ze was toen echter pas 14.

Als de producers de waarheid wisten, hadden ze waarschijnlijk geen kusscènes geschreven tussen haar en de 23-jarige Ashton Kutcher.

8 Lindsay Lohan was een nachtmerrie op de set

In 2004 had Wilmer Valderrama (Fez) een relatie met niemand minder dan Lindsay Lohan. De producers wilden haar oorspronkelijk graag naar de show brengen, maar hadden daar al snel spijt van. Volgens News.com.au belandde Lohan in het ziekenhuis wegens "uitputting", wat het strakke opnameschema van de show volledig in chaos bracht.

7 Velen waren ongelukkig met Fez als wandelend stereotype en bokszak

Voor velen van ons is Fez het hart van That '70s Show. Voor anderen was hij diep beledigend. Volgens Looper werd Fez, wat staat voor "Foreign Exchange Student", gezien als een stereotype. In het bijzonder klampte de show zich vast aan goedkope weerhaken over zijn slechte taalbeheersing, mogelijk gedeporteerd en overdreven pervers. Dit alles verhoogde de gevoeligheid over de rechten van immigranten en de manier waarop ze in de media worden weergegeven.

6 Publiek haatte Josh Meyers' Randy Pearson

Om te begrijpen waarom That '70s Show werd geannuleerd, hoef je alleen maar naar het personage van Randy Pearson te kijken. Het personage, dat werd gespeeld door Josh Meyers, werd al snel Donna's nieuwe liefdesbelang, nadat Eric van Topher Grace de show had verlaten. En de waarheid is dat het publiek hem gewoon haatte. Kijkers wisten dat Randy bedoeld was als vervanger van Eric en het was gewoon niet nodig.

5 Wilmer Valderrama duwde veel fans weg toen hij zijn "veroveringen" deelde in de Howard Stern Show

Wilmer Valderrama's interview op The Howard Stern Show in maart 2006 is absoluut berucht geworden. De That '70s Show-ster maakte veel jonge vrouwen boos toen hij buitensporige details over zijn liefdesleven vertelde. In het bijzonder beoordeelde hij de slaapkameruitvoeringen van sterren als Mandy Moore, Lindsay Lohan en Jennifer Love Hewitt. Hoe tactloos zijn interview ook was, het zorgde voor een onvergetelijke radio.

4 Mila Kunis en Ashton Kutcher 'verachtten' elkaar… totdat ze verliefd werden

Het is waar, noch Mila Kunis noch Ashton Kutcher mochten elkaar tijdens de eerste paar seizoenen van That '70s Show. Volgens hun afzonderlijke interviews in The Howard Stern Show, "verachtten Mila en Ashton elkaar openlijk" en zouden ze vechten op de set. Jaren later begroeven de twee de strijdbijl en werden snelle vrienden. Niet lang in hun vriendschap werden ze verliefd, trouwden en kregen twee kinderen.

3 De echte reden waarom Donna's moeder de show verliet was veel tragischer

Tijdens het vierde seizoen verliet Tanya Roberts (die de moeder van Donna Pincotti speelde, Midge) plotseling de show. Terwijl de schrijvers een verhaallijn schreven over Midge die haar familie in de steek liet, was de realiteit veel tragischer. Roberts koos er eigenlijk voor om te vertrekken om tijd door te brengen met haar man van 30 jaar, Barry Roberts, nadat hij was gediagnosticeerd met een terminale ziekte, volgens E!.

2 Het publiek hield niet van de LGBTQ+-subplot met Joseph Gordon-Levitt, dus hij werd niet terug aangenomen

Die show uit de jaren 70 wordt gecrediteerd als de eerste homoseksuele kus ooit op primetime tv. Dit was in de aflevering van 1998, "Eric's Buddy". De schrijvers wilden echter niet dat dit een eenmalig iets zou zijn. Joseph Gordon-Levitt (die Buddy speelde) zou een terugkerend personage worden, maar het reguliere publiek was gewoon niet klaar voor hem, dus hij werd volledig gesloopt.

1 Sommigen dachten dat de show vrouwen voortdurend vernederde

Een andere kritiek die constant werd geuit op That '70s Show was dat het vrouwen graag degradeert. De jongens belustten constant op de meisjes in de show op soms griezelige en ongezonde manieren. Personages als Jackie droegen hier ook aan bij door haar klasgenoten alleen te waarderen om hun uiterlijk. Bovendien werd Eric's zus Laurie gebruikt als boksbal voor comedy vanwege promiscue. Hoewel veel fans dol waren op deze stijl van humor, zorgde het toch voor enige controverse.

Aanbevolen: