Matthew Perry heeft een gecompliceerd liefdesleven waar fans niets van weten

Inhoudsopgave:

Matthew Perry heeft een gecompliceerd liefdesleven waar fans niets van weten
Matthew Perry heeft een gecompliceerd liefdesleven waar fans niets van weten
Anonim

De meeste mensen kennen Matthew Perry waarschijnlijk uit de tijd dat hij het personage Chandler Bing speelde in de NBC-hit sitcom Friends. Chandler's centrale liefdesbelang in het verhaal was Monica Geller, gespeeld door de meervoudig bekroonde actrice Courteney Cox. Afgezien van Monica had Chandler in de loop van de tien seizoenen van de show een behoorlijk deel van de affaires. Janice (Maggie Wheeler), Kathy (Paget Brewster) en Aurora (Sofia Milos) zijn allemaal vrouwen met wie hij ooit te maken had.

Perry is verder gaan genieten van andere hoofdrollen op tv, met credits in shows zoals The West Wing, The Good Wife en het vervolg op CBS, The Good Fight. Toch blijft Chandler on Friends misschien wel zijn meest iconische rol tot nu toe, nadat hij hem een SAG-prijs, een TV Guide-prijs en een Primetime Emmy-nominatie heeft opgeleverd.

Misschien kan de uitmuntendheid waarmee hij de rol speelde gedeeltelijk worden verklaard door het feit dat zijn persoonlijke liefdesleven op de een of andere manier dat van Chandler weerspiegelt: hoewel hij in zijn hele leven nog nooit getrouwd is geweest, is hij betrokken geweest bij ten minste tien algemeen bekende relaties.

Dramatisch liefdesleven

Perry's meest recente relatie was met Molly Hurwitz, een literair agent die volgens haar LinkedIn-pagina manager/producer is bij Zero Gravity Management. De klantenlijst van het bureau met 'uitzonderlijke acteurs, regisseurs en schrijvers' omvat onder meer Katherine Heigl en Maggie Grace.

Molly Hurwitz is literair agent bij Zero Gravity Management
Molly Hurwitz is literair agent bij Zero Gravity Management

Hurwitz werd geboren in juli 1991, wat haar 22 jaar jonger zou maken dan Perry. Dit leek hun romance niet in de weg te staan, althans niet in het begin. Het paar zou in 2018 discreet zijn begonnen met daten. Ze werden uiteindelijk het jaar daarop voor het eerst samen gespot toen ze uit eten gingen bij Dan Tana's, een Italiaans restaurant in West Hollywood. De krant Sun meldde dat de twee dat jaar ook samen Kerstmis hadden doorgebracht in zijn penthouse van $ 15 miljoen in Malibu.

Op Valentijnsdag in 2020 bevestigde Hurwitz de geruchten over hun samenzijn toen ze een foto op haar Instagram-pagina plaatste en het onderschrift 'Second year being my Valentine' bijvoegde. Perry's relatie met Hurwitz vat waarschijnlijk zijn dramatische liefdesleven samen, aangezien ze een korte periode uit elkaar gingen voordat ze weer bij elkaar kwamen. Uiteindelijk maakten ze in november 2020 bekend dat ze verloofd waren.

Birds Of A Feather

De gelukkige dagen duurden echter niet al te lang. In juni 2021 werd een verklaring van de acteur geciteerd op People magazine, waarin werd aangekondigd dat ze de verloving hadden verbroken en hun eigen weg waren gegaan.'Soms gaat het gewoon niet en dit is er een van', luidde de verklaring van Perry. 'Ik wens Molly het beste.' Dit was de eerste keer dat de in Massachusetts geboren ster verloofd was - of in ieder geval dat hij het aankondigde voor de wereld om te weten.

Matthew Perry en zijn recente ex-verloofde, Molly Hurwitz
Matthew Perry en zijn recente ex-verloofde, Molly Hurwitz

Perry kwam voor het eerst in het openbaar als tiener met een fris gezicht in Fox's sitcom Second Chances uit de jaren 80, later omgedoopt tot Boys Will Be Boys. Zijn eerste openlijk bekende relatie was ongeveer tien jaar later, toen hij kort betrokken was bij Ryan Hope en Baywatch-actrice Yasmine Bleeth.

Een tijdje daarna kwam Perry samen met Pretty Woman-ster, Julia Roberts. De twee waren praktisch vogels van een veer: Roberts had haar eigen reeks verbroken relaties - met mensen als Liam Neeson, Jason Patric, Dylan McDermott en zelfs Kiefer Sutherland - slechts drie dagen voor hun geplande bruiloft in juni 1991.

Duurde niet lang

Nogmaals, de romance tussen Perry en Roberts duurde niet lang, maar er was wel een incident bij betrokken waarbij hij haar overtuigde om in een aflevering van Friends te verschijnen. Voordat ze echter kon instemmen met zijn verzoek, moest hij haar naar verluidt een paper schrijven over kwantumfysica. "Ken je het verhaal over hoe we [Julia Roberts] hebben gekregen? Matthew vroeg haar om in de show te zijn", herinnert uitvoerend producent Kevin Bright zich in een recent interview.

Matthew Perry en zijn toenmalige vriendin Julia Roberts toen ze in een aflevering van 'Friends' verscheen
Matthew Perry en zijn toenmalige vriendin Julia Roberts toen ze in een aflevering van 'Friends' verscheen

"Ze schreef hem terug: 'Schrijf me een paper over kwantumfysica en ik zal het doen.' Ik heb begrepen dat Matthew wegging en een papier schreef en het de volgende dag naar haar faxte." Het was een zet die Perry hoogstwaarschijnlijk veel browniepunten opleverde bij de hogere spelers in de show. Mede-bedenker Marta Kaufmann zei: "Het was ongelooflijk spannend om Julia Roberts te krijgen… Toen ze ja zei, was het best geweldig."

Perry's langste relatie was met Mean Girls en Cloverfield-acteur Lizzy Caplan, die duurde van 2006 tot 2012. Hij was ook betrokken bij onder meer Neve Campbell en Piper Perabo. Maar nu hij weer vrijgezel is, wordt zijn dramatische liefdesleven misschien nog ingewikkelder.

Aanbevolen: