Modern Family: 15 controverses waar fans misschien niets van weten

Inhoudsopgave:

Modern Family: 15 controverses waar fans misschien niets van weten
Modern Family: 15 controverses waar fans misschien niets van weten
Anonim

Na zoveel jaren in de lucht, waren er geldige redenen waarom Modern Family moest eindigen. Fans hebben zelfs de precieze momenten gevonden waarop Modern Family begon te zuigen. Dat mag echter niet afdoen aan het feit dat de ABC-sitcom ons een aantal werkelijk fantastische seizoenen van gelach en warmte heeft gegeven. Eerlijk gezegd gaven de beginjaren ons enkele van de beste sitcom-schrijven aller tijden. De meeste fans weten echter niet dat het maken van de show in feite gehuld was in controverse.

De waarheid is dat de show niet zo brandschoon was als hij leek, vooral achter de schermen. Van financiële geschillen met ABC tot gezondheidsproblemen, dramatische conflicten en ronduit schokkende gebeurtenissen in het leven van de castleden, het creëren van deze iconische show was allesbehalve een wandeling in het park.

Zonder verder oponthoud, hier zijn 15 controverses over Modern Family waar fans misschien niets van weten.

15 ABC wilde Ty Burell NIET inhuren om Phil te spelen… Ze vonden hem eigenlijk niet eens grappig

Ja, netwerkexen bij ABC waren helemaal geen fans van Ty Burell. Ze waren er zelfs van overtuigd dat hij niet grappig was. Ze dachten dat hij helemaal ongelijk had voor de rol van Phil Dunphy. Voordat de show werd uitgebracht, wilde ABC dat het personage een voorsprong had, en Burell's auditie liet een veel onhandiger charmant personage zien. Natuurlijk kreeg de showrunner, Steven Levitan, zijn zin - Burell werd aangenomen.

14 Fans waren woedend dat Cam en Mitchell niet mochten kussen in het eerste seizoen

Tijdens de uitzending van het eerste seizoen van Modern Family zijn er meerdere petities gemaakt om ABC en de makers van de show te dwingen een kus op het scherm toe te staan tussen Mitchell en Cam. Hoewel de show veel lof oogstte vanwege de multidimensionale weergave van een homopaar, werd het ontbreken van een PDA in deze tijd als hinderlijk ervaren. Tegen het tweede seizoen hadden de schrijvers naar fans geluisterd en werd PDA getoond, volgens Latina.com.

13 Velen vonden dat Gloria een latino stereotype was dat niets deed om de publieke perceptie te doen evolueren

Volgens Latina.ca waren velen van mening dat Sofia Vergara's uitbeelding van de brutale Colombiaanse trofee-vrouw, Gloria, schadelijke stereotypen in stand hield.

Sofia's optreden, en het schrijven van het personage zelf, werd voortdurend bekritiseerd vanwege een gebrek aan dimensie… en voor het ondersteunen van schadelijke overtuigingen. Sommige mensen vonden het vooral niet leuk hoe de show voortdurend grapjes maakte over haar accent, de manier waarop ze zich kleedde, haar verwijzingen naar illegale handel in Colombia en het feit dat ze een goudzoeker was.

12 De echte familie van Ariel Winter zat vol met intense conflicten, dus zocht ze emancipatie

Achter de schermen drama op Modern Family was heel echt. Misschien is geen van die drama's zo beroemd als het geschil van Ariel Winter met haar echte familie. Tijdens het filmen van de show, werd ze echt geëmancipeerd van haar moeder, na een intense voogdijstrijd. Volgens E!, beweerde Ariel dat haar moeder haar emotioneel en fysiek mishandelde toen ze opgroeide.

11 De cast kibbelde de eerste jaren over geld

Geld is altijd een bron van conflicten. Tijdens de vroege seizoenen van Modern Family was het het belangrijkste waar de cast over kibbelde met het netwerk.

Vanwege de lange carrière van Ed O'Neill kreeg hij oorspronkelijk een schokkende $ 200.000 per aflevering, met een groter percentage van de back-endwinst, volgens Radar. Ondertussen kreeg de rest van de cast slechts $ 30, 000 tot $ 90, 000 per aflevering. Na wat juridische strijd werden ze allemaal opgedreven tot ongeveer $ 150.000 per aflevering.

10 Sarah Hyland kreeg een straatverbod (ze had een giftige ex

Sarah Hyland's ex-vriend, Matthew Prokop, die in een aflevering van Modern Family verscheen, veroorzaakte haar intens verdriet. Dit mondde uit in een straatverbod in 2014, nadat hij haar verbaal en fysiek zou hebben misbruikt. Volgens The Huffington Post kwam Sarah's moeder op het scherm, Julie Bowen, zelfs tussenbeide om Sarah door dit moeilijke proces te ondersteunen.

9 De vader van Rico Rodriguez is overleden terwijl ze aan het filmen waren

Tijdens de run van Modern Family leed de goedhartige Rico Rodriguez, die Manny Delgado speelde, een onberekenbaar verlies. Volgens Nicki Swift stierf zijn vader, die zijn beste vriend was, op 52-jarige leeftijd, net toen Rico de show aan het filmen was. Rico was toen 18 en worstelt nog steeds met deze hartverscheurende gebeurtenis.

8 De tweeling die Baby Lily speelde, haatte het om in de show te zijn

Veel Modern Family-sterren merkten Lily's vreemde groeispurt op na het derde seizoen van de show. Dit komt omdat de tweeling die Baby Lily speelde (Ella en Jaden Hiller), ziek en moe werd van de lange uren. Hun moeder, Michelle, was ook heel ongelukkig met hoe hard haar dochters werden gewerkt en met het weinige geld dat ze kregen in vergelijking met alle anderen. Nadat ze vertrokken, werd het personage herschikt.

7 Sofia Vergara's ex probeerde haar ervan te weerhouden haar ingevroren embryo's kwijt te raken

Nadat Sofia Vergara het uitmaakte met haar ex, Nick Loeb, ging ze de strijd van haar leven aan om zich te ontdoen van de embryo's die ze had ingevroren met zijn DNA. Volgens Radar ging Loeb achter de Modern Family-actrice aan, omdat hij de embryo's voor zichzelf wilde hebben. Ze wilde echter geen kinderen meer met hem delen. De situatie werd erg lelijk, maar uiteindelijk kreeg ze haar zin.

6 Sarah Hyland vond de finale of het laatste seizoen niet leuk

Sarah Hyland is erg vocaal geweest over haar teleurstelling over de Modern Family-finale… en het laatste seizoen in het algemeen. Haar personage, Haley, werd moeder, maar Sarah vond dat deze verhaallijn niet genoeg aandacht kreeg. Meer focus op Haley zou showrunners de kans hebben gegeven om te ontdekken hoe geweldig moeders kunnen zijn, zelfs als ze op andere gebieden van hun leven worden onderschat.

5 Britney Spears heeft haar kans om op de show te zijn totaal gemist

Britney Spears was naar verluidt een grote fan van Modern Family en toonde interesse om in de show te verschijnen. De producenten waren er helemaal voor en stuurden een overeenkomst op. Het duurde echter een eeuwigheid voordat Britney's kamp bij hen terugkwam, dus ze moesten gewoon afstand nemen van elke mogelijke verhaallijn die haar zou kunnen omvatten.

4 Vertegenwoordigers uit het land van Peru waren beledigd door een moderne familiegrap

Volgens Latina.com waren de Latijns-Amerikaanse gemeenschap, Milagros Lizarraga uit Peru, VS, en Beatriz Merino van het People's Defender's Office van het land woedend over een grap die Sofia Vergara's personage in de show vertelde. De makers (en Sofia Vergara) leken bij de grap te blijven, omdat het haar in feite uitlachte omdat ze ongevoelig klonk, terwijl ze iemand anders uitriep om hetzelfde te doen.

3 De aflevering waarin Cam rechtstreeks speelde, maakte sommige fans boos

Modern Family werd over het algemeen geprezen om zijn vertolking van een homostel, maar een aflevering waarin Cam deed alsof hij het recht deed om het personage van Leslie Mann op te pikken, maakte sommige organisaties echt boos. Volgens The Week vonden ze het niet leuk dat de show leek te zeggen dat alleen heteromannen zich "uber-mannelijk" konden gedragen of dat alleen homoseksuele mannen "theatrale handgebaren" konden gebruiken.

2 De hele cast moest veiligheidsmaatregelen nemen toen Sarah Hyland haar niertransplantatie kreeg

Sarah Hyland onderging in 2012 een niertransplantatie na complicaties door nierdysplasie. Toen, in 2017, onderging ze de procedure opnieuw, vanwege verdere complicaties. Volgens Trend Chaser moesten de cast en crew van Modern Family extreme veiligheidsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat Sarah niet besmet raakte terwijl ze aan het herstellen was op het werk. Dit omvatte het dragen van chirurgische maskers en afstand houden.

1 Internettrollen richten hun blik op Ariel Winter, vanaf het begin van haar moderne gezinscarrière

Er zijn maar weinig beroemdheden die zoveel cyberpesten hebben gekregen als Ariel Winter. Sinds ze voor het eerst op Modern Family verscheen, hebben internettrollen het op haar lichaam en persoonlijkheid gemunt… in een enge mate. Volgens The Daily Mail heeft dit een grote tol geëist van Winter. Ze is echter in de loop der jaren sterker geworden.

Aanbevolen: