High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je hebt gemist over Miss Jenn

Inhoudsopgave:

High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je hebt gemist over Miss Jenn
High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je hebt gemist over Miss Jenn
Anonim

Miss Jenn is de nieuwe dramalerares op de middelbare school in High School Musical: The Series, en hoewel ze een prominente rol speelt in het verhaal, is er niet veel over haar bekend, behalve haar grote liefde voor musicals. De nieuwe serie bewijst de populariteit van de HSM-franchise over generaties heen, en het is niet het enige recente HSM-project. Er was een online castreünie op 16 april.

Nieuwe castleden Olivia Rodrigo (Nini) en Joshua Bassett (Ricky) hebben onlangs een nummer op Instagram uitgebracht. Fans vinden het nog steeds leuk om details over de originele HSM-films te leren, maar er is een groeiende interesse in de nieuwe serie en het nieuwe verhaal waarin Miss Jenn in de loop van de tijd een nog grotere rol zal spelen.

10 Het is een meta-meta-situatie

De actrice die Miss Jenn speelt, Kate Reinders, is al heel lang een Broadway-actrice. In de serie speelt ze een voormalige Broadway-actrice die dramadocent op de middelbare school is geworden. Dat is één metalaag.

In het verhaal maakte Miss Jenn deel uit van de originele HSM-film en monteert ze een studentenproductie van HSM op dezelfde middelbare school in Lake City waar de film werd opgenomen. De tv-serie is opgenomen in een mockumentary-stijl. Dat zijn nog twee metalagen voor het personage en het verhaal.

9 Miss Jenn staat op een kruispunt in haar leven

Actrice Kate Reinders legde uit dat Jennifer, of Miss Jenn, op een punt in haar leven was waarop ze haar keuzes in twijfel trok, zoals ze aan Hollywood Life uitlegde. "Je bereikt een bepaalde leeftijd en je denkt:" Wacht, wat ben ik aan het doen? Waarom vond ik dit een goed idee toen ik hierheen verhuisde? Wat zou ik nog meer kunnen doen? Wat zit er nog meer in mij?’

Dat is het kruispunt waar Miss Jenn is waar de show begint, en deze show neemt haar mee op die reis van wie ze nu is en wie ze zou kunnen zijn."

8 Actrice Kate Reinder is een Broadway-ster - niet een has-been

Hoewel er enkele overeenkomsten zijn tussen Miss Jenn en de actrice die haar speelt, is er één groot verschil: Kate is een gerespecteerde Broadway-actrice met een indrukwekkende carrière, niet iemand met een twijfelachtig verleden en referenties.

Ze won de Breakout Award op het HBO Comedy Arts Festival 2007 en werd genomineerd voor de Beste Actrice in een Musical voor haar werk in de rol van Glinda in Wicked in 2005. Kate trad op in verschillende Broadway-producties, samen met shows in Chicago en Los Angeles, film- en tv-rollen sinds 2001.

7 Kate zegt dat ze echte gevoelens heeft voor haar jonge co-sterren

Kate is zelf een moeder, met een peuter geboren in 2017. Ze zegt dat het een extra dimensie geeft aan haar vertolking van Miss Jenn en een diepere waardering voor haar rol als leraar.

“Het was heel gemakkelijk voor mij om van deze kinderen te houden, zowel als haar als als mezelf. Ik ben een nieuwe moeder, maar ik denk dat ze zich realiseert wanneer ze deze baan op zich neemt, is dat er een moederlijke kant aan haar is waarvan ze niet wist dat die er was, 'vertelde ze aan Huffington Post.

6 Kate's achtergrond helpt haar om juffrouw Jenn te begrijpen

Kate vond haar weg in het interpreteren van Miss Jenn, deels omdat ze een vergelijkbare achtergrond hadden. "Miss Jen en ik hadden eigenlijk dezelfde jeugd", vertelde Kate aan Hollywood Life.

“Kleine stad, Amerikaanse middenklasse - zeer laatbloeiers. We vonden allebei onze plek in het theater, vonden een groep vrienden, vonden acceptatie. We waren theaternerds met grote dromen, en toen verhuisden we allebei naar New York om die dromen na te jagen.”

5 Actrice Kate Reinders houdt van HSM-fans

Kate Reinders zegt dat ze al aan Broadway werkte toen de originele Zac Efron-Vanessa Hudgens High School Musical-film in 2006 uitkwam – te oud, met andere woorden, om deel uit te maken van de oorspronkelijke golf van fans.

Maar, vertelde ze Huffington Post dat High School Musical voor altijd is. Het waren niet alleen de kinderen die op dat moment opgroeiden. Alle kinderen sindsdien hebben er ook van genoten.” Het was de blijvende populariteit van HSM die de actrice naar de rol trok, en het is een verhaal en een concept waar ze van is gaan houden.

4 Miss Jenn is misschien niet eens haar echte naam

Ze staat alleen bekend als Jennifer of Miss Jenn – maar dat is misschien niet eens haar naam. Zoals we eindelijk leren tegen het einde van seizoen 1, was Jenn slechts een extraatje in de originele 'High School Musical'-film (in de tv-serie dus).

Ze heeft niet veel ervaring met lesgeven, en misschien heeft ze niet eens de juiste kwalificaties van een leraar. Hoewel ze aan het einde van seizoen 1 op school mag blijven, moet ze zich nog steeds verantwoorden voor die details, samen met haar rol in de schoolbrand.

3 BTS, Kate en Mark St. Cyr (Mr. Mazzara) hebben plezier met hun rivaliteit

Mr. Mazzara komt naar voren als een bedreiging voor Miss Jenn in de show, jaloers op de steun die haar theatergroep krijgt. Het is zijn graven in haar verleden die de leugens op haar cv onthult. Achter de schermen hadden Kate Reinders en acteur Mark St. Cyr plezier met hun wrijving op het scherm.

"We hebben gewoon zoveel plezier om de bal heen en weer te slaan", vertelde Kate aan Hollywood Life. “Naarmate de show vordert, zul je zien dat noch hij, noch ik precies zijn wat we lijken. We hebben lagen en onze lagen zullen lagen ontmoeten.”

2 Kate bewondert haar getalenteerde co-sterren - Net als Miss Jenn

In de show is juffrouw Jenn enthousiast over haar studenten, ook al weet ze dat de meesten van hen geen carrière in het professionele theater zullen maken. In het echte leven zegt Kate dat ze het heerlijk vindt om met zulke getalenteerde co-sterren te werken, zoals ze Hollywood Life vertelde.

“Deze kinderen zijn geweldig. Ik kan hun talent elke dag niet geloven. Ze blijven me wegblazen. Ik denk dat ik weet hoeveel ze kunnen doen, en dan doen ze meer, en ik probeer ze gewoon bij te houden!”

1 Miss Jenn in HSMTMTS seizoen 2

Nu de show voor een tweede seizoen is vernieuwd, vertelde showrunner Tim Federle dat het ET-publiek veel meer van het privéleven van Miss Jenn zal zien, inclusief haar "romantische situatie". Fans verwachten misschien dat Miss Jenn een remake van High School Musical 2 maakt, om binnen de meta-meta mockumentary-stijl te blijven die de serie tot nu toe heeft neergezet.

Maar de dramaleraar van de school zal de leerlingen door hun tempo leiden in Beauty and the Beast – geen remake van de tweede HSM-film.

Aanbevolen: