High School Musical: The Musical: The Series - 10 dingen die je over Ashlyn hebt gemist

Inhoudsopgave:

High School Musical: The Musical: The Series - 10 dingen die je over Ashlyn hebt gemist
High School Musical: The Musical: The Series - 10 dingen die je over Ashlyn hebt gemist
Anonim

Ashlyn Caswell is meer dan alleen de hoofdpersoon in High School Musical: The Musical: The Series op Disney+. Misschien helpt het dat haar neef EJ Casswell een laatstejaars is op de East High School in S alt Lake City, Utah.

Ashlyn, gespeeld door actrice Julia Lester, is een aspirant-songwriter. Zoals de meeste, zo niet alle, nieuwe kinderen, zou Ashlyn aan zichzelf twijfelen. Haar onbezonnen en moedige houding overschaduwt echter wie ze zou moeten zijn - en dat is oké, want als resultaat kan ze haar weg naar de top vinden. Dat gezegd hebbende, hier zijn tien dingen die je over Ashlyn hebt gemist.

10 Ashlyns meest gebruikte app is Headspace

Er zijn feiten achter de schermen over High School Musical die niet veel fans weten, maar in High School Musical: The Series is er een weinig bekend feit dat Headspace de meest gebruikte app van Ashlyn Caswell is.

Caswell mediteert graag met Headspace. Niet alleen dat, ze is verliefd op de onstoffelijke Boeddha-stem in de populaire meditatie-app. Dat is goed dat ze meditatie beoefent, maar het is interessant en een beetje griezelig dat ze zou verlangen naar een vooraf opgenomen stem die bedoeld was om te kalmeren en niet om verleidelijk te zijn.

9 Ashlyn verafgoodt Sara Bareilles

Er zijn een aantal dingen die iedereen verkeerd heeft over High School Musical en misschien High School Musical: The Series. Nou, voor het geval fans van High School Musical zich dit afvroegen, Ashlyn Caswell verafgoodt pop singer-songwriter Sara Bareilles. Bareilles, die de afgelopen jaren uit de schijnwerpers is verdwenen, is niet de eerste keuze van favoriete artiest onder middelbare scholieren.

Maar Caswell heeft een goede keuze gemaakt, aangezien Bareilles een consistenter rolmodel is in tegenstelling tot andere pop singer-songwriters zoals Lady GaGa, Katy Perry en Selena Gomez.

8 Ashlyn Eyes Studentenraad

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Ashlyn Caswell een realist, ook al houdt ze van zingen en liedjes schrijven.

Volgens Entertainment Tonight maakt Caswell zich niet al te veel zorgen of ze wel of niet in de musical wordt gecast, omdat ze een studentenraad op het oog heeft. Dat is goed om te weten, want sommige middelbare scholieren zitten met hun hoofd in de wolken en weigeren de realiteit van het leven te accepteren. De echte wereld bestaat niet altijd uit kittens en regenbogen, dus het is een goed idee om een back-upplan bij de hand te hebben.

7 Ashlyn zal EJ's onzin niet verdragen

Alleen omdat EJ Caswell de oudere neef van Ashlyn Caswell is, wil nog niet zeggen dat ze het eens is met alles wat hij zegt en doet. Tijdens het kijken naar High School Musical: The Series, is het duidelijk te zien dat Ashlyn in de loop van de show veel van EJ's shenanigans moet verdragen.

Bovendien kan EJ een eigenwijs persoon zijn, wat goed is voor sommige situaties, maar ongepast voor de meeste. Hij kan ook de verkeerde dingen doen, die verkeerd zijn, ongeacht zijn bedoeling.

6 Ashlyn was bereid de telefoon van Nini Salazar-Roberts te stelen

Ja, Ashlyn Caswell zal de nonsens van EJ Caswell niet verdragen, maar op een gegeven moment kwam ze er dichtbij om naar hem te luisteren.

In het eerste seizoen vroeg EJ Ashlyn om de telefoon van Nini Salazar-Roberts uit jaloezie te stelen. EJ dacht dat Nini Ricky Bowen achter zijn rug om sms'te. Ashlyn was bereid om de taak te proberen, maar ze voerde de taak uiteindelijk niet uit en slaagde erin EJ te overtuigen om zich bij Nini te verontschuldigen voor zijn beschuldigingen. Ashlyn deed het juiste en voorkwam een ruzie.

5 Ashlyn kan niet wachten om te stemmen

Ashlyn Caswell kan niet wachten tot ze oud genoeg is om te stemmen. In de tussentijd zal ze deelnemen aan marsen en protesten die betrekking hebben op verschillende zaken waar ze om geeft.

Fans houden misschien niet van de kleine vermelding van politiek in High School Musical: The Series, maar ze zijn behoorlijk belangrijk in de Verenigde Staten, vooral in deze uitdagende tijden op dit moment. Een pluim voor degene die het personage van Caswell heeft geschreven, omdat het een licht werpt op mensen die op een bedachtzame manier samenkomen of het niet met elkaar eens zijn.

4 Ashlyns houding definieert haar niet

Zoals de kop aangeeft, heeft Ashlyn Caswell een houding, maar het definieert haar niet. Dat is geweldig nieuws, want er zijn middelbare scholieren die behoorlijk veeleisend en behoeftig zijn, maar Caswell niet.

Caswell kan worden omschreven als een aardig, liefdevol en gelukkig meisje dat bevriend kan raken met zowat iedereen die East High bezoekt. Dus als fans op zoek zijn naar hun nieuwe favoriet bij de fans, kunnen ze haar van dichterbij bekijken, want ze is een lieverd die iemands dag een beetje vrolijker kan maken.

3 Ashlyn weet wat dingen over psychologie

Ja, Ashlyn Caswell volgt momenteel AP Psychologie, maar het lijkt erop dat ze echt geïnteresseerd is in het onderwerp en het niet alleen doet om studiepunten te verdienen voor de toekomst. Caswell is door haar collega's verkozen tot 'meest waarschijnlijk je handpalm te lezen'.

Horoscopen hebben te maken met psychologie, dankzij het Barnum-effect. Bovendien is Caswell een prettig persoon om mee te praten, dus het zou ons niet verbazen als ze psychologie wil gaan studeren en op een dag psycholoog wil worden om anderen te helpen.

2 Ashlyn komt op voor haar vrienden

Ashlyn Caswell is misschien een lief meisje, maar ze is geen kracht om rekening mee te houden. Ashlyns vriendinnengroep bestaat uit Nini Salazar-Roberts, Gina Porter en Kourtney. Die meiden hebben geluk dat ze haar als vriendin hebben. Waarom is dat? Omdat ze voor hen op kan komen.

Na de rommelige breuk van EJ Caswell met Salazar-Roberts, beweerde Ashlyn tegen EJ: "Met haar uitgaan betekent niet dat je haar bezit." Vertel hem hoe je je echt voelt, meid! Laat je neef niet alle macht van zijn klasgenoten afnemen!

1 Ashlyn is een Ravenklauw

Dit is iets dat fans misschien hebben gemist: Ashlyn Caswell is een Ravenklauw. Voor degenen die niet bekend zijn, een Ravenklauw is een van de vier Huizen van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Ravenklauwen staan bekend als wijs, slim en geestig.

Caswell vinkt alle vakjes af omdat ze een innovatieve East High-student is. Ze is medeaanvoerder van het roboticateam van de school en een hogepriesteres van de S alt Lake Renaissance Fair. Bovendien accepteert ze meestal degenen die opvallen met hun excentrieke persoonlijkheden.

Aanbevolen: