High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je over Nini hebt gemist

Inhoudsopgave:

High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je over Nini hebt gemist
High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je over Nini hebt gemist
Anonim

Drie High School Musical-films waren gewoon niet genoeg voor echte fans. Godzijdank is High School Musical: The Series in ons leven gekomen! We hebben Vanessa Hudgens & Ashley Tisdale gemist en worden nu gelukkig vermaakt door een nieuwe lichting acteurs, zoals Joshua Bassett en Olivia Rodrigo.

De serie is relatief nieuw en we leren nog steeds nieuwe feiten over de nieuwe reboot van High School Musical en de cast van heldere personages, zoals Joshua Bassett. Hier zijn tien dingen die zelfs HSM-liefhebbers met scherpe ogen misschien hebben gemist over het vrouwelijke hoofdpersonage van de show, Nini.

10 Nini is eigenlijk niet haar echte naam

Afbeelding
Afbeelding

Fans van de franchise hebben het personage van Olivia Rodrigo leren kennen als de lieve en getalenteerde Nini, maar dat is niet haar echte naam. Haar voornaam is Nina, maar toen zij en Ricky elkaar vroeger ontmoetten, kon hij de naam van zijn nieuwe vriend niet correct uitspreken; dus begon hij haar Nini te noemen. Na verloop van tijd bleef de naam hangen, en nu kunnen we ons niet voorstellen haar anders dan Nini te noemen.

9 Zij en Ricky zijn al strak sinds ze peuters waren

Afbeelding
Afbeelding

HSM: The Series neemt ons mee door Ricky's poging om zijn meisje terug te winnen door deel te nemen aan de schoolmusical. Het blijkt echter dat Ricky en Nini veel verder teruggaan dan hun middelbare schooltijd. De twee ontmoetten elkaar zelfs helemaal aan het begin van hun educatieve reis op de kleuterschool. Het was hier dat de twee een sterke band smeedden die hun hele leven bij hen is gebleven. Alleen de tijd zal leren of deze band weer romantisch wordt.

8 Ze gaf Ricky zijn naam

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Ricky zijn beste vriend per ongeluk haar bijnaam, Nini, gaf vanwege zijn verkeerde uitspraak, gaf Nini Ricky zijn bijnaam geheel expres. Haar vijfjarige zelf had niet het gevoel dat 'Richard' een naam was voor iemand onder de vijftig, dus verkortte ze het voor hem door hem de naam Ricky te geven.

Sindsdien is hij Ricky geweest en we raden uit zijn liefde voor Nini dat hij de naam die ze hem cadeau heeft gedaan niet snel zal laten vallen.

7 Ze nam haar relatie met Ricky heel slecht op

Afbeelding
Afbeelding

Nini ging helemaal los toen ze een lied schreef voor haar ex-vriend, Ricky, als verjaardagscadeau. Ze stortte haar hart uit en vertelde hem dat ze van hem hield, en in ruil daarvoor werd ze gedumpt. Au. Haar BFF onthulde hoe hard Nini de breuk op zich nam en zei dat Nini zich dagenlang in haar kamer had verschanst nadat Ricky haar de laars had gegeven. We kunnen haar niet de schuld geven van haar acties. Iedereen in die positie zou diepbedroefd zijn geweest.

6 HSM is niet de eerste televisierodeo van actrice Olivia Rodrigo

Afbeelding
Afbeelding

Olivia Rodrigo en Vanessa Hudgens zijn nu synoniem met de High School Musical-franchise en hebben openhartig over hun mening over het project. Hoewel we ze nu alleen in hun HSM-rollen kunnen zien, hebben beide actrices in andere bekende shows geacteerd voor en na hun stints op HSM.

Rodrigo speelde in een andere Disney-hit genaamd Bizaardvarks voordat hij de geliefde Nini werd. Het was in deze show waar Olivia haar echte vriend en costar, Ethan Wacker, ontmoette.

5 Nini kan echt, echt zingen

Afbeelding
Afbeelding

High School Musical: de serie zit vol met pakkende deuntjes, net als Grease, waarmee het vaak wordt vergeleken. Alles wat we horen komt echt uit de engelachtige stemkastjes van Joshua Bassett en Olivia Rodrigo. De sterren van de show schrijven hun eigen muziek en zingen hun eigen dingen.

Er zijn hier geen voice-overs, mensen. We zouden de hele dag naar deze twee muziek kunnen luisteren. Ze gaan gewoon samen zoals pindakaas en jam.

4 Nini gelooft voor altijd in vrienden

Afbeelding
Afbeelding

We kijken naar de sterren van High School Musical: The Series op het scherm, maar zijn ze ook strak in het echte leven? Het blijkt dat Nini niet alleen vrienden is met Ricky en de bende in de zin van een script, maar dat ze ook bevriend is met de cast in het echte leven. Deze jonge acteurs hangen rond zodra de camera's stoppen met rollen en worden vaak betrapt op rolschaatsen of rondhangen in de stad. We vinden het geweldig dat Nini en Olivia echt goedaardige mensen zijn die nuchter lijken te zijn.

3 Ze heeft het oog van meer dan één jongeman

Afbeelding
Afbeelding

Deze serie is een compleet liefdesverhaal, net zoals de originele High School Musical-films waren (we bidden nog steeds voor Zac Efron en Vanessa Hudgens om die romantiek van hen nieuw leven in te blazen.) In deze serie wordt vrouwelijke ster Nini uiteindelijk zal moeten kiezen tussen haar ex en oude vriend Ricky en de zeer zelfverzekerde (en prettig in het oog) E. J. Naarmate Nini zich realiseert wat ze waard is, begint ze te erkennen dat ze haar keuze heeft uit het kleine. Je had haar moeten vertellen dat je van haar hield, Ricky!

2 Haar lied werd gezongen tijdens Ricky's Audition

Afbeelding
Afbeelding

Ricky maakte de blunder van zijn leven toen hij Nini's "I love you" niet kon beantwoorden toen ze op hun eerste verjaardag haar gevoelens voor hem uitte. In de hoop haar te laten zien dat hij haar nog steeds aan zijn zijde nodig heeft, besluit hij het lied te zingen dat ze tijdens de schoolmusicalaudities heeft geschreven. De vraag die iedereen bezighoudt is: zal dat gebaar genoeg zijn voor Nini om terug in zijn armen te vallen? We houden van een goed liefdesverhaal, dus we hopen volledig dat het antwoord ja is.

1 Nini houdt van haar gelukssweatshirt

Afbeelding
Afbeelding

E. J. probeert Nini over te halen een opvallende rode jurk te dragen naar audities. Hij weet dat ze geboren is om te schitteren (we willen hem niet aardig vinden en voor Ricky pleiten, maar hij maakt het nogal moeilijk.) Als het grote moment aanbreekt en Nini het podium betreedt, verschijnt ze in een gelukssweatshirt. Fans over de hele wereld vroegen zich af wat dat sweatshirt zo speciaal maakte voor Nini? Heeft het een connectie met Ricky? Wat probeert ze ons ermee te vertellen?

Aanbevolen: