High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je over Gina hebt gemist

Inhoudsopgave:

High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je over Gina hebt gemist
High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je over Gina hebt gemist
Anonim

High School Musical: The Musical: The Series is een originele Disney+-serie over studenten op East High School, waar de originele films plaatsvonden. Ze hebben nog nooit een productie van High School Musical opgevoerd en wanneer de nieuwe dramalerares, Miss Jenn, die een back-up was in de originele film, naar de school komt, verandert dat.

Naast het opzetten van de productie, ontstaan er vriendschappen, ontstaan er gevechten, begint het drama en moeten de studenten beseffen dat ze hier allemaal samen in zitten. De serie bevat nieuwkomers en jonge gezichten, zoals Gina Porter (Sofia Wylie), die door de serie heen een favoriet wordt. Hier zijn 10 dingen die je mist over het personage.

10 Ze is een overstapstudent

Als je niet goed naar de serie hebt geluisterd, heb je misschien gemist dat Gina haar middelbare schoolcarrière niet echt begon op East High School. Ze stapte in tijdens haar tweede jaar.

Gina lijkt er heel snel bij te horen omdat ze een overstapstudent was. Misschien ha alt ze uit omdat ze op haar oude school de beste was en nu ze in een nieuwe sfeer komt, is ze dat niet meer en voelt ze zich geïntimideerd. Maar uiteindelijk past ze in de groep alsof ze er altijd al was.

9 Een tweedejaars

Als tweedejaarsstudent is Gina een van de jongsten van de muziektheatergroep en de hoofdpersonen. In het echte leven is ze pas 16, dus ze past perfect in de rol. Naar de middelbare school gaan, niet als eerstejaarsstudent, kan moeilijk zijn, maar Gina zorgt ervoor dat het werkt.

Ze is eigenlijk heel volwassen voor haar leeftijd en stra alt vertrouwen uit in zichzelf en haar capaciteiten. Door haar betrokkenheid bij muziektheater raakt ze bevriend met veel upperclassmen.

8 afgebeeld als de Sharpay van de groep

Aan het begin van de serie moeten fans denken dat ze de rol van Sharpay zal krijgen omdat Gina wordt afgeschilderd als de 'slechterik'. Ze probeert de show en de rol van Gabriella van Nini te stelen.

Gina speelt Taylor McKessie, en de understudy van Gabriella Montez, dus natuurlijk probeert ze Nini te ondermijnen, waardoor ze de show wil verlaten, zodat ze de hoofdrol kan spelen en Gabriella kan spelen. Komt iemand bekend voor?

7 Weet niet of haar vader op de foto staat

De enige oudere mannelijke figuur in haar leven is Mr. Mazzara, de S. T. E. M. docent. Fans weten van haar moeder, die niet veel in de buurt is omdat ze voor FEMA werkt, de Federal Emergency Management Agency, waardoor Gina en haar moeder veel moeten verhuizen.

Er is nog geen sprake van haar vader in de serie. Gina heeft een zwaar gezinsleven, maar fans weten niet of haar ouders gescheiden zijn of dat haar vader is overleden. Hopelijk komen er in latere seizoenen meer details.

6 heeft een goed hart onder haar harde schild

In het begin komt Gina over als het gemene meisje, de pestkop, bijna, die probeert de show en het leven en de carrière van andere mensen te saboteren, maar aan het einde van het seizoen raakt ze, net als Sharpay, bevriend met de rest van de cast en realiseert zich dat zij, net als alle anderen, voor grotere problemen staat dan een productie op de middelbare school.

Dus als ze gedwongen wordt om weg te gaan en zich openstelt voor anderen, kunnen fans haar een zorgzaam en gevoelig hart hebben.

5 Gespeeld door Sofia Wylie

Als je een fan bent van Disney Channel, herken je waarschijnlijk het meisje dat Gina speelt. Haar naam is Sofia Wylie en ze was een hoofdpersoon in de show Andi Mack. Ze deed ook auditie voor So You Think You Can Dance en America's Got Talent vanwege haar danstalent.

Sofia heeft ook rollen gehad in andere films en shows, waaronder stemrollen in Marvel-films en had een gastrol in Nicky, Ricky, Dicky en Dawn. Sofia heeft ook een Young Entertainer Award gewonnen voor Andi Mack.

4 lijkt in sommige opzichten op Gabrielle Montez

Ze is een overstapstudente wiens moeder constant verhuist vanwege haar baan, waardoor ze veel van school moet wisselen. Dat klinkt precies als Gabriella. Zij is ook degene die Ricky aanmoedigt om niet uit de musical te stappen, zoals Gabriella deed met Troy.

Ook, vlak voordat ze klaar zijn om de productie op te voeren, krijgt haar moeder een nieuwe baan en dwingt ze haar te bewegen en het stuk te missen. Weet je nog in HSM3 toen Gabriella het schoolbal moest missen omdat ze vroeg naar de universiteit ging?

3 gebruikt YouTube om veel vaardigheden te leren

Behalve dat ze perfect is op het gebied van muziektheater en streeft naar uitmuntendheid op school, gebruikt ze YouTube ook om zichzelf veel vaardigheden bij te brengen. Dit kan zijn omdat ze veel tijd alleen doorbrengt en haar moeder haar niets leert omdat ze er niet is, dus ze moet het zelf leren.

Gina blinkt uit in bakken, breien en nog veel meer hobby's, dankzij haar veelvuldig gebruik van Youtube. Nogmaals, dit kan zijn omdat ze ervan houdt overal de beste in te zijn.

2 Mogelijk verpletterend op Ricky

Tijdens de thuiskomst-aflevering verandert de relatie tussen Gina en Ricky plotseling. Ze vertelt veel over haar persoonlijke leven en waar ze thuis mee te maken heeft. Hij rijdt haar naar huis en ze praten in de auto.

Voordat ze weggaat geeft ze hem een kus op de wang. Dit veroorzaakt een probleem omdat Ricky Nini nog steeds leuk vindt. Na die aflevering zie je hun karakters veranderen en echt goede vrienden worden. Ricky brengt zelfs Gina een serenade met een vertolking van "When There Was You And Me", ziet Nini en wordt jaloers.

1 Musical Theatre Prodigy

Kijkers zien al vroeg dat Gina een kracht is om rekening mee te houden. Ze kan acteren, zingen, dansen en gaat voor wat ze wil. Gina choreografeert zelfs één dans en iedereen is volledig verloren omdat het zo geavanceerd is, zelfs Carlos die de choreograaf is.

Ze wil overal de beste in zijn. Sommige studenten zijn geïntimideerd door haar talent. Dit is de reden waarom Gina erop staat Gabriella te spelen omdat ze denkt dat ze de beste is. Miss Jenn geeft echter geen krimp en Gina blijft in haar rol als Taylor.

Aanbevolen: