High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je hebt gemist over E. J

Inhoudsopgave:

High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je hebt gemist over E. J
High School Musical: The Musical: The Series: 10 dingen die je hebt gemist over E. J
Anonim

High School Musical: The Musical: The Series is een originele Disney+-serie geïnspireerd op de High School Musical-films. Het volgt East High-studenten die nog nooit een productie van High School Musical: The Musical hebben opgevoerd. De franchise was zo populair dat Disney besloot er gebruik van te maken en een soort spin-off te maken.

Naast het opzetten van de productie, toont de serie liefde, vechten, liefdesverdriet en teamwork tussen de studenten. Het is verlengd voor een tweede seizoen, waarin de studenten een productie van Beauty and the Beast zullen spelen. De streamingserie bevat veel nieuwkomers en jonge acteurs, waaronder Matt Cornett, die E. J. Caswell, een senior bij East High, die als Chad in het stuk werd gecast. Hij won het hart van Nini Salazar-Roberts en strijdt om haar liefde met Ricki Bowen. Lees verder voor 10 dingen die je hebt gemist over E. J.

10 Zijn werkelijke voornaam

Niemand op school, behalve hij en zijn neef, kennen zijn echte echte naam. Iedereen noemt hem gewoon E. J. De fans kennen zijn echte naam niet eens. De 'J' staat waarschijnlijk voor junior of kan zelfs zijn middelste naam zijn.

Hopelijk komen fans erachter in seizoen twee. Hij verbergt het misschien omdat het een gênante naam is en hij wil een goede reputatie behouden omdat hij een jock is en deel uitmaakt van de coole menigte. Er is nog niet veel bekend over zijn achtergrond.

9 Hij is de oudste van de hoofdpersonages

Op het eerste gezicht denken fans misschien dat de personages allemaal in dezelfde klas zitten, maar het blijkt dat van de hoofdpersonages, E. J. is de oudste.

Hij is een laatstejaars, terwijl de anderen in de jongere klassen zitten. Zoals de meeste van de originele cast, wordt hij gespeeld door een oudere acteur. Een andere vraag om je over af te vragen naarmate de serie vordert, is of hij van de show zal worden afgeschreven als hij naar de universiteit gaat?

8 Penningmeester studentenoverheid

Terwijl E. J. draait allemaal om een goede reputatie aan de buitenkant, hij geeft wel om zijn cijfers. Caswell heeft een 4.0 GPA.

De penningmeester zijn van de Senior Class Student Government ziet er misschien goed uit op een universiteitstoepassing, maar laat ook zien dat hij diep van binnen om meer geeft dan sport, daten met meisjes, theater en cool zijn.

7 Co-kapitein van het waterpoloteam

Van alle sporten die je op de middelbare school kunt spelen, is E. J. waterpolo gekozen. Terloops kan worden vermeld dat hij in het waterpoloteam zit.

Als je naar hem kijkt, zouden velen denken dat hij de aanvoerder is van het voetbal-, basketbal- of zelfs honkb alteam, maar nee, hij is de co-aanvoerder van het waterpoloteam. Hij paradeert rond in zijn brievenbusjasje alsof hij de steratleet is, terwijl de meeste scholen niet eens een waterpoloteam hebben.

6 De neef van Ashlyn

Als fans niet goed op de serie hebben gelet, hebben ze misschien het kleine detail gemist dat E. J. is eigenlijk de neef van Ashlyn Caswell. De twee konden niet meer tegengesteld zijn. EJ is het populaire jock-type, terwijl Ashlyn deel uitmaakt van de robotica-, bak- en Renaissance-clubs.

Kijkers zien ze tijdens het eerste seizoen heel zelden met elkaar omgaan, behalve wanneer E. J. vraagt haar om advies. Misschien krijgen fans de komende seizoenen meer informatie over hun familie.

5 Hij mag Gina leuk vinden

Gina en E. J. ging alleen naar thuiskomst om iedereen in verwarring te brengen en Nini te maken zodat ze zou stoppen met haar rol in de musical, ook al komt Nini niet opdagen bij thuiskomst. Fans van de show zagen echter ook een vonk tussen de twee.

Ze veroorzaken graag problemen, maar zouden ook heel schattig zijn samen. In de laatste aflevering van de serie werd ook onthuld dat E. J. is degene die Gina haar ticket terug naar East High kocht zodat ze de musical niet zou missen.

4 Zijn persoonlijkheid verandert

Aan het begin van het seizoen heeft E. J. maakt zich zorgen over het behoud van zijn reputatie bij de jocks en de school, maar na verloop van tijd wordt hij wat rustiger. Hij wil de slechterik zijn nadat hij Nini's telefoon heeft gestolen en is geen fan van Ricky Bowen die haar probeert terug te krijgen.

Hij worstelt echter met angst- en paniekaanvallen als iets niet volgens plan verloopt. Tegen het einde van seizoen één, E. J. is zelfs bevriend met Ricky.

3 Gespeeld door Matt Cornett

Als je ABC-shows zoals The Goldbergs, Speechless en The Middle hebt gezien, herken je Cornett misschien. Zijn acteercarrière begon in 2012 toen hij naar L. A. verhuisde en een rol kreeg in de korte film Family Treasure.

Cornett is de op één na oudste van de student-castleden, direct na Larry Saperstein, die 'Big Red' speelt. Hij zal de hoofdrol spelen in de komende tv-serie, School For Boys.

2 heeft tot nu toe maar één origineel nummer in serie

Het is duidelijk dat de castleden nummers uit de originele High School Musical hebben gezongen als onderdeel van de musical, maar wat deze serie zo uniek maakt, is dat er ook originele nummers doorheen worden gegooid.

Terwijl medestudenten Nini en Ricky meerdere originele nummers hebben, heeft Caswell er maar één en die is niet erg memorabel. Caswell draait "A Billion Sorrys" van Ashlyn voordat hij het voor Nini zingt. Zonder de goedkope teksten en het slechte dansen was dit nummer misschien helemaal vergeten.

1 zoon van twee bedrijfsadvocaten

In tegenstelling tot de man van de andere studenten, weet jij niet zo heel veel over E. J.'s achtergrond/thuisleven. Je weet van zijn neef en haar ouders, maar niet van zijn ouders. Is hij enig kind? Fans weten het niet.

Als je op Google zoekt, kom je er misschien achter dat zijn ouders twee bedrijfsadvocaten zijn. Daardoor heeft zijn familie waarschijnlijk veel geld, wat een goede opvoeding mogelijk maakte.

Aanbevolen: