Dynasty: 10 dingen die je niet wist over Liam

Inhoudsopgave:

Dynasty: 10 dingen die je niet wist over Liam
Dynasty: 10 dingen die je niet wist over Liam
Anonim

Liam is een van de meest geliefde personages in Dynasty. Hij lijkt deel uit te maken van een liefdesdriehoek met Fallon en Michael Culhane. De schrijver krijgt veel steun van de fans omdat hij altijd probeert Fallon's leven in evenwicht te brengen, zelfs als zijn familie ook tumultueus is.

Zoals alles in de serie zit zijn verhaallijn vol drama en plotwendingen, maar er zijn nog steeds dingen die het publiek niet weet over Liam. Of weet het gewoon niet meer, vanwege de enorme hoeveelheid informatie in Dynasty. Hier zijn enkele onbekende feiten over Liam.

10 Dynasty is de eerste grote rol van Adam Huber

Adam Huber speelt Liam en Dynasty is zijn eerste belangrijke rol. De acteur begon zijn carrière in 2012 en na enkele kleine rollen kreeg hij een rol in New Girl waar hij Geoff speelde. Maar dankzij Dynasty werd hij een begrip.

Voor hij acteerde, werkte Huber enkele jaren als model en studeerde hij bedrijfsmanagement aan de Pennsylvania State University.

9 Liam is het eerste personage dat niet in het origineel zat

Het is geen geheim dat Dynasty een reboot is van een populaire soap uit de jaren 80. De producenten hebben de verhaallijn op sommige punten veranderd, maar de meeste personages zijn nog steeds hetzelfde. Het eerste personage dat niet in de originele versie zat, was Liam. De schrijvers hebben Liam helemaal opnieuw opgebouwd, en hij lijkt goed te contrasteren met de familie Carrington, aangezien hij begint als een normale man, zelfs als hij net zo rijk is.

8 Hij werd niet verondersteld een normaal personage te zijn

Liam verschijnt voor het eerst in de show aan het einde van het eerste seizoen, als een valse date van Sam, maar hij onthult al snel dat dit de echtgenoot van Fallon is. Het was niet de bedoeling dat het personage een vaste klant zou zijn omdat hij niet in de originele versie zat, maar het publiek hield van de chemie tussen Liam en Fallon.

In een interview onthulde Adam Huber dat hij het personage aflevering voor aflevering opbouwde, en hij leunde meer over Liam toen hij een nieuw script ontving.

7 Zijn moeder vergat hem in Aspen toen hij nog een kind was

Familierelaties zijn iets ingewikkelds in Dynasty, en de Van Kirks zijn niet anders. Hoewel Liam niet veel over zijn jeugd praat, brengt hij schokkende informatie naar voren waar zelfs Fallon elke keer weer door verrast wordt.

In de aflevering "The Butler Did It" onthult Liam dat zijn moeder, Laura Van Kirk, hem in Aspen was vergeten en dat hij 12 uur alleen werd gelaten. Toen ze herenigd waren, ontdekte hij dat ze vergat dat hij daar bij hem was. Zoals we weten, is Laura niet bepaald een rolmodel als het gaat om het moederschap.

6 Zijn vader vermoordde zijn hond

Liam had ook enkele traumatiserende momenten met zijn overleden vader. In dezelfde aflevering sprak hij over Aspen. Liam zei dat zijn vader zijn teckel, Layla, aanzag voor een vos en haar neerschoot. Natuurlijk was het een ongeluk, maar dat is een glimp van hun gecompliceerde relatie.

Later in de show ontdekken fans dat zijn vader, John Lowden, een affaire had met zijn ex-vriendin en dat ze zwanger werd. Het is een verrassing dat Liam meestal zo nuchter is.

5 The Kelly Sisters is zijn favoriete band

In de aflevering "You Make Being a Priest Sound Like Something Bad" besluit Fallon om koste wat kost Liams favoriete band in te huren, en ze besteedt de hele aflevering aan het achtervolgen van Kelly & Donna. Later ontdekten fans echter dat Liam's favoriete band The Kelly Sisters is, en zijn favoriete nummer Lovelorn is.

Er is een groep genaamd The Kelly Sisters die in 1966 hun debuut op televisie maakte, maar Lovelorn maakt geen deel uit van hun portfolio. Er is geen bevestiging of Dynasty ernaar heeft verwezen of dat het gewoon toeval was.

4 Hij gebruikt de naam Jack Lowden als alias

Alle fans van Dynasty weten dat Liam een schrijver is, en veel afleveringen tonen zijn strijd om zijn romans gepubliceerd te krijgen. Maar wat veel fans zich niet herinneren, is dat hij vroeger een alias had en een aantal projecten tekende als Jack Lowden, wat geen leugen is, aangezien zijn volledige naam Jack Liam Ridley-Lowden is. Naarmate het personage evolueerde, hoorden we nooit meer over zijn alias.

3 Hij heeft een zus

In de aflevering "The Butler Did It" gaf Liam veel details over zijn familie en hij zei dat hij een zus heeft. Hij gaf geen details en noemde haar naam niet, en de meeste mensen vergaten deze informatie. We hebben geen idee wat ze doet, waar ze is, en of ze met elkaar kunnen opschieten of zelfs of ze nog steeds contact hebben.

Maar Dynasty zit vol met plotwendingen, en het zou geen verrassing zijn als ze op een gegeven moment verschijnt om de boel op te stoken.

2 Hij heeft vier tantes en twee ooms

Liam heeft een grote familie, ook al kan hij niet met ze opschieten. Hij heeft vier ooms en twee ooms genoemd, maar ze lijken geen deel uit te maken van zijn leven. In de aflevering "That Wicked Stepmother", vermeldt Liam dat zijn rijke tante Jocelyn vijf keer is getrouwd.

Misschien gaan we op een gegeven moment meer van zijn uitgebreide familie zien, ook al is het in een flashback.

1 Fans van de show houden van Falliam

Liam en Fallon zijn de favoriete koppels van veel fans van Dynasty. Liam leek deel uit te maken van een liefdesdriehoek, maar de fans konden de chemie tussen de schrijver en Fallon al snel niet ontkennen.

De fans hebben zelfs het Falliam-team opgericht en er zijn zelfs profielen op sociale media om het paar te steunen. We hopen alleen dat ze bij elkaar blijven.

Aanbevolen: