RHOC: 10 foto's van de cast & Hun kinderen vergelijken seizoen 1 met nu

Inhoudsopgave:

RHOC: 10 foto's van de cast & Hun kinderen vergelijken seizoen 1 met nu
RHOC: 10 foto's van de cast & Hun kinderen vergelijken seizoen 1 met nu
Anonim

The Real Housewives of Orange County is een nietje op Bravo omdat het de eerste in zijn soort was in de Real Housewives-franchise. Bravo bracht in 2006 de reality-tv-show uit, die draaide om het luxueuze leven van degenen die in het prestigieuze gebied van Orange County, Californië wonen.

RHOC is momenteel in seizoen 14 met een heel andere cast dan seizoen één. Seizoen één toonde het leven van vijf huisvrouwen en hun families: Kimberly Bryant, Vicki Gunvalson, Jo de la Rosa, Jeana Keough en Lauri Peterson. Om een wandeling door Orange County Lane te maken, blijf scrollen om herinnerd te worden aan wat er in seizoen één is gebeurd en wat de dames tegenwoordig doen.

7 Kimberly Bryant

Afbeelding
Afbeelding

Huisvrouw Kimberly Bryant hield het maar één seizoen vol op RHOC. In die korte tijd ontmoetten we haar man Scott en haar twee kinderen, Bianca en Travis.

Medehuisvrouw Jeana hielp Kimberly en Scott bij het vinden van een nieuw huis in Orange County, maar hun verblijf duurde niet lang. Na één seizoen verhuisden Kimberly en Scott met hun gezin naar Chicago na ernstige angst voor kanker. Tegenwoordig wonen de Bryants nog steeds in Chicago en hun oudste werkt als verzekeraar.

6 Jo De La Rosa

Afbeelding
Afbeelding

Jo De La Rosa was de jongste huisvrouw op het roster. Sterker nog, ze was niet eens een vrouw. Ze had destijds een relatie met haar vriend Slade Smiley en kijkers zagen hun argumenten over genderrollen. Slade wilde dat Jo het rustiger aan zou doen en zich bij hem zou settelen, maar ze was niet klaar voor dat soort toewijding. De twee eindigden ermee te stoppen.

Tegenwoordig runt Jo een popcultuurpodcast genaamd Popcandy en is hij een beauty-influencer op Instagram. Wat betreft haar ex-vriend Slade… Nou, scroll hieronder.

5 Slade Smiley

Afbeelding
Afbeelding

Slade heeft een stevige reputatie in de RHOC-wereld. Nadat hij serieus met Jo had gedate en zich met haar wilde settelen, ging hij verder met een snelle relatie met collega-huisvrouw, Lauri Waring! Alsof dat nog niet erg genoeg was, bevond hij zich in de armen van Gretchen Rossi die in seizoen vier naar de RHOC kwam. Het bleek dat Gretchen de enige huisvrouw was die bij Slade bleef. De twee zijn nu getrouwd en gelukkige ouders van een dochtertje.

4 Vicki Gunvalson

Afbeelding
Afbeelding

Vicki Gunvalson wordt vaak de OG van de OC genoemd. Ze was 13 seizoenen in de show voordat ze de serie voorgoed verliet. In seizoen één was Vicki nog steeds getrouwd met Donn en runde ze Cotto Insurance. Na al die jaren zagen we Vicki mannen, geruchten en ontberingen met vrienden doormaken, maar ze is altijd een toegewijde werker geweest.

Nu Vicki geen huisvrouw meer is, richt ze zich op haar kleinkinderen en haar relatie met haar verloofde, Steve Lodge. De twee waren van plan om deze zomer te trouwen, maar hebben hun plannen in de wacht gezet vanwege COVID-19.

3 Jeana Keough

Afbeelding
Afbeelding

Wat veel mensen niet weten over de Real Housewives-franchise, is dat het begon over de familie van Jeana Keough. Na het succes van seizoen één kwam Jeana naar voren en merkte op dat een producer een buur van haar was en de twee begonnen een show over hun dynamiek te plannen. Grappig genoeg veranderden de dingen en het netwerk voegde de families van Jeana's sociale kring toe.

In seizoen één ontmoetten we Jeana's kinderen en haar unieke relatie met haar bevlekte echtgenoot Matt. Anders dan in recente afleveringen van RHOC, speelden de vrouwenkinderen een groot deel van seizoen één; vooral die van Jeana.

2 En Jenna's Kids

Afbeelding
Afbeelding

Jeana stelde ons voor aan haar drie kinderen: Shane, Kara en Colton. De wild kleurrijke kinderen waren allemaal jonge volwassenen die zich na de middelbare school en universiteit door het leven waagden. Vanwege hun leeftijd waren ze erg betrokken bij Jeana's fantastische vriendenkring en kwamen ze naar de meeste bijeenkomsten. Er waren 's avonds geruchten over Jeans oudste zoon Shane en een paar huisvrouwen.

Tegenwoordig zijn de Keough-kinderen allemaal volwassen. Shane runt zijn eigen bedrijf, Kara is getrouwd en heeft een dochter, en Colton lijkt van het leven te houden en zijn eigen ding te doen met zijn hond Kita, volgens zijn Instagram!

1 Lauri Peterson

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen één probeerde Lauri te jongleren om een alleenstaande moeder te zijn en weer aan het werk te gaan terwijl ze meneer Right probeerde te vinden. Wat het meest opviel aan Lauri's verhaallijn was de worsteling van haar zoon Josh met verslaving.

Nadat het filmen was gestopt voor Lauri (en eindelijk haar charmante prins vonden), adopteerden zij en haar man George Josh's dochter Kennady nadat Josh naar de gevangenis ging voor poging tot moord. Het paar voedt Kennady nu op als hun eigen, hoewel Josh uiteindelijk afgelopen maart werd vrijgelaten.

Aanbevolen: