RHONY: 10 foto's van de cast & Hun kinderen vergelijken seizoen 1 met nu

Inhoudsopgave:

RHONY: 10 foto's van de cast & Hun kinderen vergelijken seizoen 1 met nu
RHONY: 10 foto's van de cast & Hun kinderen vergelijken seizoen 1 met nu
Anonim

In 2008 bracht Bravo de tweede stad van de Real Housewives-franchise uit: New York City. Nu Bravo-fans zagen hoe de miljonairs aan de westkust leefden, was het tijd om te zien hoe de dames de Big Apple regeerden.

In 2020 is RHONY nog steeds springlevend. Terwijl het eerste seizoen slechts vijf huisvrouwen had (Ramona Singer, Jill Zarin, LuAnn de Lesseps, Alex McCord en Bethenny Frankel), maken Ramona en LuAnn nog steeds deel uit van de RHONY-franchise en bloeien ze op. Voor de huisvrouwen was dat in 2008 zeker anders; laten we terugkijken in de tijd om te zien hoeveel er is veranderd.

8 Ramona Singer

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen één van RHONY ontmoeten we Ramona, haar man Mario en haar dochter Avery. Ramona probeert heel erg de sexy, coole moeder te zijn die nog steeds graag met vrienden omgaat. Eerlijk gezegd lijkt Ramona in seizoen 12 nog steeds erg op de vrouw in seizoen één.

Tegenwoordig zit Ramona nog steeds bij de Real Housewives, maar haar leven is anders. Zij en Mario scheidden nadat een vreemdgaanschandaal haar hart brak. Ze staat momenteel op goede voet met Mario en dateert in de buurt, ze heeft plezier.

7 en haar dochter Avery Singer

Afbeelding
Afbeelding

Avery verschijnt in meer afleveringen van RHONY in seizoen één dan in latere seizoenen. In de allereerste aflevering maken Ramona en Avery zich klaar voor een reis naar de Hamptons en in aflevering twee geeft Avery haar moeder een modeles. In deze fase van Avery's leven was ze geïnteresseerd in acteren en Ramona moedigde haar aan om die kant te verkennen.

Toen Avery ouder werd, ging ze naar de Universiteit van Virginia, studeerde af en werkt nu op Wall Street als financieel analist.

6 LuAnn de Lesseps

Afbeelding
Afbeelding

Een andere huisvrouw die sinds het begin in de show is, is LuAnn de Lesseps. In seizoen één zagen kijkers hoe LuAnn haar man en twee kinderen voor de zomer naar hun huis bracht. In deze dagen van RHONY zagen fans veel meer van hun persoonlijke leven met hun families dan wij tegenwoordig. LuAnn stelde zichzelf voor als "de gravin" en was op dat moment nog steeds getrouwd met graaf Alexandre de Lesseps.

In seizoen 12 leidt LuAnn een nieuw leven zonder hardcore drinken en serieuze relaties. Ze concentreert zich op het weer op orde krijgen van haar leven door zich te concentreren op haar cabaretshow.

5 en haar kinderen Victoria & Noel

Afbeelding
Afbeelding

Vanwege de leeftijd van de meeste kinderen in het eerste seizoen van RHONY, zagen fans heel wat Avery Singer, de De Lesseps en zelfs Jill Zarins dochter Allyson. Ze waren ook allemaal ongeveer even oud.

LuAnne stelde de wereld voor aan haar twee kinderen: Victoria en Noel. In aflevering twee moedigde LuAnn haar dochter aan toen ze deelnam aan de Hamptons Classic-paardenshow en nam haar later mee naar een Seventeen Magazine-feest met de dochter van Jill. Tegenwoordig houdt LuAnn de lippen stijf op elkaar over haar kinderen, maar volgens Instagram zijn het allebei zeer getalenteerde artiesten.

4 Bethenny Frankel

Afbeelding
Afbeelding

Bethenny Frankel is die ene huisvrouw die uit een bescheiden begin kwam en echt haar weg naar de top klom. In seizoen één van RHONY had Bethenny een relatie met een man genaamd Jason en ze wilde serieuzer met hem worden terwijl ze haar carrière opbouwde. Ze wilde de volgende Martha Stewart zijn met haar hand in alles. Fans zagen haar vanaf het begin haar Skinny Girl-lijn bouwen toen ze gratis monsters uitdeelde in supermarkten.

Bethenny hield het drie seizoenen vol voordat ze vrij nam en weer vijf seizoenen terugkwam voordat ze uiteindelijk vertrok. Ze concentreert zich nu op haar dochter Bryn en het ongelooflijk succesvolle rijk dat ze zelf heeft opgebouwd.

3 Alex McCord

Afbeelding
Afbeelding

Het is triest om te zeggen, maar Alex McCord en haar man Simon waren het mikpunt van de grappen gedurende het eerste seizoen. Velen zeiden dat ze dezelfde persoon waren in twee verschillende lichamen. Ze deden alles samen en kregen twee kinderen, Francois en Johan. Fans zouden zelfs kunnen beweren dat haar man Simon van Kempen net zo betrokken was bij de Housewives als Alex.

Nadat Alex en Simon RHONY na het vierde seizoen hadden verlaten, besloot het gezin een grote verhuizing naar Australië te maken, waar ze momenteel wonen.

2 Jill Zarin

Afbeelding
Afbeelding

Jill Zarin is een geboren en getogen New Yorker en was beste vrienden met Bethenny Frankel. De vrienden waren twee erwten in een pod voordat ze langzaam uit elkaar vielen voor de camera. Niettemin toont Jill de wereld haar extravagante leven met haar man Bobby en enige dochter Allyson. Jill en Bobby kennen absoluut alle heavy-hitters in New York en zijn zeer goed verbonden. Na vier jaar voor de camera te hebben gestaan, stopte Jill ermee en leefde ze een rustiger leven met haar familie.

Helaas is Bobby in 2018 overleden aan een lange strijd tegen kanker. Volgens Jill's Instagram concentreert ze zich nu op haar interieurzaken en heeft ze plezier met haar favoriete persoon: haar dochter Allyson.

1 en haar dochter Allyson Shapiro

Afbeelding
Afbeelding

Net als de andere jonge dames in de RHONY-kring had Jills dochter Allyson een grotere rol in de show dan kinderen in seizoen 12. Ze was Jills enige kind en haar oogappel.

In seizoen één zagen we de goede relatie tussen Allyson en Jill groeien terwijl ze terug naar school gingen winkelen en zelfs naar een detoxcentrum. Nu Jill en Allyson niet meer op de show zijn, behaalde Allyson onlangs haar graduaat aan het Sotheby's Institute of Art in Londen, nadat ze haar bachelor had behaald aan de Vanderbilt University. Nu haar stiefvader niet op de foto staat, zijn Allyson en haar moeder echt samengekomen bij het nemen van de volgende paar stappen in haar kunstcarrière.

Aanbevolen: