Amber Heard bewondert de manier waarop Angelina Jolie haar carrière 'parlayed', zei dat de actrice haar inspiratie was

Inhoudsopgave:

Amber Heard bewondert de manier waarop Angelina Jolie haar carrière 'parlayed', zei dat de actrice haar inspiratie was
Amber Heard bewondert de manier waarop Angelina Jolie haar carrière 'parlayed', zei dat de actrice haar inspiratie was
Anonim

Hoewel Amber Heards tumultueuze smaadproces met Johnny Depp de krantenkoppen heeft gehaald, is ze een acteur, activiste en op zichzelf staand model. Haar populariteit steeg na de film, The Rum Diary, samen met haar ex-man Johnny Depp. Hoewel de film niet echt een succes was, maakte haar romance met haar tegenspeler haar nog populairder.

Het lijkt er echter op dat Johnny niet haar rolmodel was in acteren. Terwijl haar carrière en romantische relatie tegelijkertijd bloeiden, onthulde Amber op een gegeven moment wie haar inspiratie was als actrice. Ze zei dat ze een carrière wilde zoals Johnny's oude vriend, Angelina Jolie. Dit is waarom ze de ster op de A-lijst als haar inspiratie noemde.

Amber Heard zegt dat Angelina Jolie haar inspiratie is

Toen ze in een interview tijdens het promoten van haar film Paranoia werd gevraagd of er acteurs waren die ze bewonderde, noemde ze meteen Angelina Jolie als haar inspiratiebron. "Ik kan niemand bedenken die het soort traject dat ik bewonder, beter heeft volbracht dan Angelina Jolie," onthulde ze.

Ze legde verder uit: Ze heeft het leven in de publieke belangstelling echt geparlayeerd en gebruikte het in haar voordeel in plaats van alleen maar het leven te leiden als een kluizenaar, omdat je je misbruikt voelt door het grote publiek en de door paparazzi geobsedeerde cultuur.”

Het interview uit 2013, dat nog steeds beschikbaar is op YouTube, is sindsdien meer dan 700.000 keer bekeken. Het heeft ook meer dan 3.500 likes en meer dan 1.700 reacties ontvangen. Meerdere netizens lijken Amber Heard te hebben belazerd vanwege haar verklaring tijdens het interview. Wat betreft het noemen van de naam Angelina Jolie, merkten sommigen zelfs op dat het een "belediging" was.”

Een merkte op dat het beledigend is voor de Maleficent-ster dat haar naam "in dezelfde zin" staat als die van Amber. “Niet alleen is [Jolie] adembenemend mooi, maar de gratie waarmee ze zichzelf draagt, en het hart dat ze bezit is onvergelijkbaar”, schreef de netizen. Een ander merkte op: "De ironie is dat Angelina Jolie eigenlijk een hart heeft en nadrukkelijk is."

Om haar modellencarrière in New York voort te zetten, stopte Amber Heard op 17-jarige leeftijd met school. Ze verhuisde uiteindelijk naar Los Angeles om een acteercarrière te beginnen. Tot op heden is haar meest opvallende rol haar vertolking van prinses Mera in de franchises Justice League (2017) en Aquaman (2018). Hoewel ze nog steeds niet het toppunt van succes in haar carrière heeft bereikt zoals Angelina, kan ze Angelina op een of andere manier spiegelen.

Amber Heard weerspiegelt de carrière van Angelina Jolie

Hoewel Ambers carrière niet hetzelfde niveau van bekendheid en meerdere onderscheidingen kent als die van Angelina, kon de actrice haar op sommige manieren evenaren. Ze heeft geen regie- of schrijfcredits op haar lijstje, maar ze was wel producer bij And Soon the Darkness en Syrup. Ze speelde ook in beide films.

Ook, net als Angelina, heeft Amber haar naam en faam goed gebruikt. Ze bracht tijd door in Jordanië en diende bij de Syrian American Medical Society om vluchtelingen van de Syrische burgeroorlog te helpen. Ze werd ook erkend door het Bureau van de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties als mensenrechtenkampioen.

Een andere gelijkenis die ze met Angelina heeft, is het rommelige einde van hun spraakmakende relatie. Men herinnert zich dat Brad Pitt zijn ex-vrouw Angelina aanklaagde voor het illegaal verkopen van haar deel van hun Franse wijndomein. Hij beweerde dat ze het er allebei over eens waren dat geen van beiden hun aandeel in het Château - waar ze in 2014 trouwden - en de winstgevende wijngaard zou verkopen zonder toestemming van de andere partij.

Terwijl Brad Pitt en Angelina Jolie nog steeds strijden over de voogdij over hun zes kinderen, staan Amber Heard en ex-man Johnny Depp ook voor de rechtbank in een proces wegens laster. De twee actrices kunnen op de een of andere manier elkaars carrière weerspiegelen. Het is een minder smakelijke connectie om te delen, maar zeker een die erkend moet worden.

Wat vindt Angelina Jolie van Amber Heard?

Er zijn ook berichten dat Angelina haar vriend Johnny Depp had gewaarschuwd voor Amber Heard en haar afkeer van de actrice had getoond. Een artikel gepubliceerd in 2014 beweerde: "Angelina Jolie geeft oude vriend Johnny Depp romantiek-advies en waarschuwt hem dat hij een grote fout zou kunnen maken door met Amber Heard te trouwen."

Johnny en Angelina zijn vrienden sinds ze elkaar ontmoetten op de set van de film, The Tourist, in 2010. Toen ze samenwerkten, kregen ze te maken met allerlei geruchten en beschuldigingen - van die critici die dat wel konden' Ik kan de acteurs op het ene scherm niet zien voor degenen die geloofden dat er een affaire tussen de twee was.

Aanbevolen: