De cast van Jane The Virgin (gerangschikt op nettowaarde)

Inhoudsopgave:

De cast van Jane The Virgin (gerangschikt op nettowaarde)
De cast van Jane The Virgin (gerangschikt op nettowaarde)
Anonim

De kans is groot dat iedereen een vriend of familielid heeft die Jane The Virgin heeft geprezen. Deze persoon zweert dat iedereen maar één aflevering hoeft te kijken en dat ze helemaal verslaafd zullen zijn. Gina Rodriguez schittert als de twintiger Jane Villanueva, de hoofdpersoon die naar de dokter gaat en die eigenlijk kunstmatig wordt geïnsemineerd. Plots is ze 23 en zwanger, en het is nogal een schandaal omdat ze zichzelf aan het redden is.

De show is grappig, slim, dramatisch en sappig, en de acteurs doen geweldig werk. De castleden van dit geliefde tv-drama hebben behoorlijk wat geld, en het is interessant om hun vermogen te vergelijken en te zien wie het meeste heeft.

10 Justin Baldoni: $1 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Justin Baldoni speelde Rafael Solano in de show en in het begin is hij getrouwd met Petra. Hij en Jane raken een relatie aangegaan nadat ze zich realiseert dat ze zwanger is van zijn baby.

Justin Baldoni heeft een vermogen van $ 1 miljoen. Hoewel dit zijn meest bekende tv-deel is, was hij in een paar afleveringen van The Bold and the Beautiful en Everwood. Hij regisseerde ook de film Five Feet Apart.

9 Brett Dier: $1-5 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Brett Dier heeft een nettowaarde van $ 1-5 miljoen. De acteur is een van de meest bekende gezichten voor fans van Jane The Virgin, aangezien hij Michael speelde, Jane's belangrijkste liefdesbelang voor een groot deel van de show.

De acteur is Canadees en hij heeft een aantal andere tv-rollen gehad die lijken te hebben bijgedragen aan zijn vermogen. Hij speelde in The L. A. Complex en, meest recentelijk, speelde C. B. in de spin-off van The Goldbergs genaamd Schooled.

8 Bridget Regan: $1-5 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Bridget Regan heeft ook een vermogen dat naar verluidt $ 1-5 miljoen is. Ze speelde Rose in Jane The Virgin, een personage met een mysterieus verleden dat heel wat drama met zich meebracht.

Sommige van haar andere tv-rollen omvatten negen afleveringen van White Collar en een terugkerende rol in Agent Carter. Ze speelt ook de hoofdpersoon in het tv-programma Paradise Lost uit 2020.

7 Anthony Mendez: $1-5 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

De verteller van Jane The Virgin maakt de hele show zo leuk om naar te kijken. Hij is er altijd en laat dingen hilarisch, echt, waar en natuurlijk ook melodramatisch klinken.

Anthony Mendez is deze stem en zijn vermogen zou ook tussen de $1 en 5 miljoen liggen.

6 Diane Guerrero: $2 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Diane Guerrero is beste vrienden met Jane en deze dynamiek is een van de redenen waarom de show zo leuk is om naar te kijken. Het zou gewoon geen sappig tv-drama zijn als er geen leuk personage voor een beste vriend was.

Haar vermogen is $ 2 miljoen. We althy Gorilla merkt op dat de actrice bekend is bij tv-fans toen ze de rol van Crazy Jane op zich nam in Doom Patrol. Ze speelde ook Maritza Ramos op Orange Is The New Black.

5 Yael Grobglas: $3 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Hoe zit het met Yael Grobglas? De actrice die Petra's vermogen heeft geportretteerd, is $ 3 miljoen.

Volgens Celebrity Net Worth staat de actrice ook bekend om haar hoofdrol in het tv-programma Reign, dat werd uitgezonden op The CW. Sommige van haar andere tv-credits omvatten twee afleveringen van het derde seizoen van Supergirl samen met een aflevering van Crazy Ex-Girlfriend.

4 Andrea Navedo: $3 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Een andere acteur op Jane The Virgin met een nettowaarde van $ 3 miljoen is Andrea Navedo. Ze speelde Jane's moeder Xiomara (genaamd "Xo") in de show, en fans vinden het geweldig om de dynamiek tussen de twee personages te zien.

Ze speelde in de film Bright uit 2018 en was in twee afleveringen van Miss America en The Good Fight.

3 Ivonne Coll: $5 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Ivonne Coll heeft een van de hoogste vermogens van de castleden van Jane The Virgin. Ze heeft een vermogen van $ 5 miljoen.

Volgens Celebrity Net Worth was Coll de rol van Yolanda in The Godfather, Part II, en dit is vooral waar mensen haar van herkennen. Ze is ook in veel tv-shows geweest, zoals Switched At Birth. Het personage van haar grootmoeder in Jane The Virgin is erg populair.

2 Gina Rodriguez: $5 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Als ster van de show is het logisch dat het vermogen van Gina Rodriguez hoger zou zijn dan veel van haar co-sterren. De show zou echt niet zijn wat het is zonder Rodriguez, die het karakter van Jane kwetsbaar maakt. Het verhaal is zo meeslepend vanwege haar.

De actrice heeft een vermogen van $ 5 miljoen. Volgens Cheat Sheet kreeg de actrice in 2016 $ 60.000 betaald voor elke aflevering van de show. Daarvoor, in 2014, was het $ 40.000.

1 Jaime Camil: $15 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Hoe zit het met Jaime Camil, die Rogelio speelde? Zijn vermogen is het hoogst: hij heeft $15 miljoen.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Camil een lange en interessante carrière gehad. In 1999 kwam zijn eerste album uit en hij is een succesvolle zanger. Hij speelde in veel films en begon in 1993 met radiocommentaar. Daarna presenteerde hij verschillende tv-shows, te beginnen met El show de Jaime Camil.

Aanbevolen: