MCU': zou een alternatieve versie van 'Iron Man' de strijd kunnen aangaan?

Inhoudsopgave:

MCU': zou een alternatieve versie van 'Iron Man' de strijd kunnen aangaan?
MCU': zou een alternatieve versie van 'Iron Man' de strijd kunnen aangaan?
Anonim

Marvel-fans weten heel goed dat Robert Downey Jr. het boek heeft gesloten over zijn tijd als Iron Man. Ja, hoe jammer het ook is om toe te geven, RDJ speelt niet langer de Armored Avenger in de MCU Maar dat betekent niet noodzakelijk dat het de laatste keer is dat we Iron Man op de groot scherm.

Voor het geval iemand het vergeten is, het vervolg op Doctor Strange is handig ondertiteld The Multiverse of Madness. Dat, samen met Mysterio's vermelding van het multiversum in Spider-Man: Far From Home, is al het bewijs dat we nodig hebben om te bevestigen dat Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) zich naar verschillende werelden zal wagen. En als hij dat doet, zal de Sorcerer Supreme waarschijnlijk een andere versie van Tony Stark tegenkomen, of beter gezegd, Iron Man, in een of andere vorm.

Ondanks de wetenschap dat RDJ niet terug zal komen, is hij niet de enige acteur die Ole' Shellhead kan vertolken, vooral in een alternatief universum. Het multiversum zorgt ervoor dat verschillende versies van dezelfde persoon in verschillende omstandigheden kunnen verschijnen, en Doctor Strange 2 zou een van die gevallen kunnen zijn.

Het is vermeldenswaard dat elke acteur die de rol van Iron Man in The Multiverse of Madness op zich neemt, slechts tijdelijk in de buurt zal zijn. Aangezien Strange de Tony Stark niet van een ander universum terug naar zijn wereld zal vervoeren - uit angst om de natuurlijke orde der dingen opnieuw te verstoren - zal elke iteratie slechts een cameo zijn.

Wie zou de volgende Iron Man kunnen zijn?

Afbeelding
Afbeelding

Voor zover wie de volgende Armored Avenger kan spelen, gaat die rol waarschijnlijk naar Tom Cruise. Fans hebben DeepFaked Cruise's gezicht al op afbeeldingen van Iron Man gephotoshopt en hem samen met Stephen Strange in afbeeldingen gephotoshopt, wat een cameo in The Multiverse of Madness aannemelijk maakt. Het schaadt Cruise's zaak ook niet dat hij de rol had moeten krijgen voordat RDJ dat deed.

Een andere manier waarop Marvel Iron Man kan doen herleven - zonder Robert Downey Jr. of Tom Cruise - is door de Avenger die de meeste pech heeft gehad een beurt te geven om te schitteren. We hebben het over James Rhodes (Don Cheadle).

Sinds Captain America: Civil War worstelt Rhodey om overeind te blijven. Hij liep een ernstige wond op waardoor hij vanaf zijn middel verlamd raakte, waardoor hij gedwongen werd op de achterbank te gaan zitten. Een loopapparaat gebouwd door Stark gaf hem wat vermogen terug, hoewel hij de verwonding nog steeds geïmmobiliseerd heeft.

Naast fysiek buitenspel te staan, heeft Rhodes ook niet veel kunnen bijdragen in Avengers: Infinity War of Endgame, ondanks dat het vanaf het begin een cruciale rol speelde in de karakterontwikkeling van Iron Man. Cheadle zelf had een paar grappige oneliners, en hij ging de strijd in in een nieuw pak, maar dat was de som van zijn rol in Endgame.

Is James Rhodes de volgende in de rij om Tony Stark over te nemen?

Afbeelding
Afbeelding

Het punt is dat Rhodey een tijd verdient om te schitteren. Hij is lang genoeg over het hoofd gezien en het is aannemelijk dat hij de nieuwe Iron Man wordt. Bovendien is het idee dat James Rhodes de mantel van zijn beste vriend op zich neemt niet zonder precedent.

In de strips heeft Rhodos meerdere keren de titel van Iron Man geaccepteerd. De eerste vond plaats nadat Tony schijnbaar stierf en de controle van Stark Industries aan zijn beste vriend had overgelaten. Een andere keer volgde het mislukte gevecht van Stark met alcoholisme. Het meest memorabele voorbeeld was echter het volgen van de Siege-verhaallijn waarin Rhodey de gepantserde held van de regering van de Verenigde Staten werd.

Aangezien er een geschiedenis is van James Rhodes die Iron Man wordt in de strips, is het logisch dat Don Cheadle een alternatieve versie van dat personage in de MCU zou kunnen spelen. Hij zou maar in een paar scènes voor Doctor Strange In The Multiverse Of Madness hoeven te verschijnen, in de veronderstelling dat fans niet geslagen zijn door zijn vertolking, genoeg zodat ze campagne voeren voor Cheadle om aan te blijven als Ole 'Shellhead. Natuurlijk is het laatste scenario moeilijk voor te stellen.

Aanbevolen: