Was de ervaring van Angus T Jones op twee en een halve man echt zo slecht? Fans denken dat het zo zou kunnen zijn

Inhoudsopgave:

Was de ervaring van Angus T Jones op twee en een halve man echt zo slecht? Fans denken dat het zo zou kunnen zijn
Was de ervaring van Angus T Jones op twee en een halve man echt zo slecht? Fans denken dat het zo zou kunnen zijn
Anonim

Hoewel het tv-programma Two and a Half Men een indrukwekkende reeks van 12 seizoenen had, bleek later dat niet alles was wat het leek. De cast werd geplaagd door persoonlijke problemen achter de schermen en uiteindelijk verloor de show Charlie Sheen. Later sleepte Angus T Jones, die Jake speelde, de show weg en kreeg hij de woede van vele fans die het niet eens waren met zijn beschuldiging dat de show "vuiligheid" was.

Jones, die miljoenen verdiende aan de serie tijdens de uitvoering en daarna vanwege syndicatiedeals, sleepte de serie publiekelijk weg voordat hij uit de schijnwerpers verdween. En hoewel veel mensen hem bekritiseerden omdat hij zoveel geld verdiende aan een show dat hij beweert dat hij het niet eens was met de moraal van, erkennen sommige fans nu dat hij misschien gelijk had over alle problemen met Two and a Half Men.

Angus T Jones (vaag) Dissed Two And A Half Men

Hoewel Jones zijn mening over de show die hem rijk en beroemd maakte vrij duidelijk maakte, gaf hij niet genoeg details voor fans om hem echt serieus te nemen.

In een video, gemaakt voor een christelijke groep waar Jones zogenaamd deel van uitmaakte, verklaarde de voormalige acteur: "Als je naar Two and a Half Men kijkt, stop dan met kijken naar Two and a Half Men. Ik ben op Two and a Half Men en ik wil er niet bij zijn. Stop alsjeblieft met kijken en vul je hoofd met vuiligheid."

In die tijd (oktober 2012) zat Angus nog steeds in de serie - en had hij in feite net een aanzienlijke loonsverhoging ontvangen. Hollywood Reporter wijst erop dat hij op dat moment ongeveer $ 350.000 per aflevering verdiende.

Maar Jones hield zich niet in om de show te dissen en zei: "Mensen zeggen dat het gewoon entertainment is. Doe wat onderzoek naar de effecten van televisie en je hersenen, en ik beloof je dat je een beslissing moet nemen als het gaat om televisie, vooral met wat je kijkt."

Toch specificeerde Angus niet wat er noodzakelijkerwijs mis was met de show, en kijkers zouden er later op wijzen dat hoewel het onderwerp van de serie (in wezen de rokkenjagende manieren van Charlie's personage) niet geweldig was, was het dat niet. noodzakelijkerwijs grafisch of iets ergers dan PG-13.

Maar na te hebben nagedacht over de problemen achter de schermen, begrijpen fans die de show hadden gezien beter waarom Angus T Jones er zo'n hekel aan heeft.

Kijkers suggereren dat de mening van Angus T Jones verder gaat dan de show

Een fan van de show stelde de vraag wanneer Jones 'superconservatief' werd na Two and a Half Men. In de resulterende Reddit-discussiethread gaven kijkers enig inzicht in het probleem.

Een commentator merkte op: "Hij was een kind toen hij aan het werk was. Het was ook een baan, geen uitdrukking van zijn moraal of levenswensen." Die simpele uitleg is nog maar het begin.

Ze wezen op iets dat veel kijkers niet leken te beseffen; buiten de inhoud van de eigenlijke show moest er nog veel meer gebeurd zijn.

The Redditor legde uit: "We zien alleen wat er over was voor de 23 minuten durende show die werd uitgezonden. We hebben niet gezien wie drugs gebruikte… We hebben niet gezien wie laat of dronken naar het werk kwam. We hebben de originele scripts niet gezien, voordat ze dingen uitwerkten."

De bewering dat de show veel meer is dan wat er werd uitgezonden, zijn het erover eens dat het naïef zou zijn om aan te nemen dat iedereen op de set professioneel was, laat staan dat hij Angus koesterde toen hij jonger was.

Fans reden dat Angus het gevoel had dat het achter de schermen "gewoon veel te veel was", maar hij voelde zich ogenschijnlijk niet op zijn gemak om dat allemaal te bespreken - of andere beroemde mensen bij naam te noemen.

Veel tv-showsets hebben vergelijkbare problemen, suggereren fans

Fans van Two and a Half Men gaven enkele bonnetjes om hun thee te staven, met een die in een verklaring duikt waarom ze aannemen dat Angus T Jones zich zorgen maakt over meer dan alleen de impact van televisie op de geest en moraal van mensen.

Ze gaven toe: "Een vriend van mij is een decorontwerper die aan nogal wat shows heeft gewerkt. (niet die) … Ik ben in het publiek geweest in een paar shows die live zijn gefilmd, en zag de mensen die duidelijk dronken waren of een kater hadden, en keken hoe ze met elkaar vochten en vloekten."

De clincher is echter "dat was toen ze wisten dat het publiek in de buurt was."

Het spreekt vanzelf dat met alle persoonlijke worstelingen van Charlie Sheen tijdens de show, om nog maar te zwijgen van de uitdagingen van Jon Cryer (inclusief naar verluidt uitgaan met iemand waarvan hij niet wist dat hij Charlie al had ontmoet), de omgeving niet 100 was procent professioneel de hele tijd toen de camera's stopten met rollen.

En als dat het geval is, begrijpen fans veel beter waar Angus T Jones vandaan komt.

Aanbevolen: