Wat is er gebeurd met Aly en AJ van Disney Channel?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Aly en AJ van Disney Channel?
Wat is er gebeurd met Aly en AJ van Disney Channel?
Anonim

Disney Channel sterren die in de gelederen kwamen ten tijde van Miley Cyrus, Demi Lovato en de Jonas Brothers hadden het zeker veel moeilijker om A-listers te worden dan de sterren van vandaag. Daar bestaat geen twijfel over. Het lijkt erop dat Aly & AJ Michalka het zeker moeilijk hadden om te concurreren met hun Disney Channel-collega's toen ze aan het begin van hun carrière waren.

Aly Michalka maakte voor het eerst indruk op Disney Channel toen ze speelde in Phil of the Future en Now You See It. Niet lang daarna werd haar zus AJ ingeschakeld om samen met Aly de originele film Cow Belles te filmen. Vanwege hun muzikale talenten heeft Disney hen ook aangespoord om verschillende nummers voor hun projecten uit te voeren en steunde ze hun album "Rush" met hun beroemdste nummer, "Into The Rush"."

Een korte tijd waren de zussen overal… En toen verdwenen ze. Tenminste, dat is wat de mainstream zou kunnen denken. Bepaalde Disney Channel-sterren zijn volledig uit de schijnwerpers gevallen. Sommigen zijn zelfs ouders en we wisten het niet eens, maar zowel Aly als AJ werken sindsdien gestaag door. Hoewel ze muzikaal een tijdje uit elkaar waren, zijn ze sindsdien weer bij elkaar gekomen en lijken ze hun carrière op te voeren.

Dit is precies wat er met hen gebeurde nadat ze het Disney Channel verlieten…

Het verlaten van Disney Channel heeft ze bevrijd

Het is geen verrassing dat zowel Aly als AJ het gevoel hebben dat ze meer vrijheid hebben nu ze klaar zijn met Disney Channel. Tijdens een iHeartRadio-interview waarin ze nadachten over hun carrière, waren beiden het erover eens dat ze zich door Disney gecontroleerd voelden in termen van wat voor soort muziek ze konden schrijven en uitvoeren. Ironisch genoeg, zeggen ze, waren het twee van de veiligste opties waarmee Disney Channel moest spelen.

De mooie blonde zussen, geboren in Torrance, Californië, begonnen hun carrière in de modellenwereld, hoewel ze al in opleiding waren om muzikant te worden. Hun liefde voor muziek kwam van hun moeder, die optrad in een christelijke groep. Misschien wekte deze "gezondheid" samen met hun volledig Americana-uiterlijk de interesse van Disney. Gelukkig voor hen waren (en zijn) Aly en AJ legitiem getalenteerd. Zowel gemodelleerd als AJ boekte tonnen rollen in shows zoals The Guardian en General Hosptial.

De zussen waren actief bij Disney van 2004 (toen Aly voor het eerst speelde in Phil of the Future) tot 2010 (toen ze Hollywood Records verlieten). Gedurende die tijd zond Disney constant hun verschillende concerten en muziekvideo's uit, gaf Aly meerdere shows en beide meisjes kregen de hoofdrol in de originele Disney Channel-film Cow Belles. Niet alleen dat, maar de jonge vrouwen werden gekozen om te openen voor verschillende A-lijst Disney Channel-muzikanten zoals Miley Cyrus en The Jonas Brothers.

Maar in 2010 wilden de zussen een genrewijziging doorvoeren in hun muziek en een naamswijziging (78Violet)… iets waar Disney geen fan van was. Hun album, dat samenwerkingen met Weezer bevatte, werd jarenlang gepusht totdat Aly & AJ Hollywood Records (dat eigendom is van Disney) verlieten.

De twee gingen door met het maken van muziek, maar namen er in wezen jarenlang een pauze van. Een deel hiervan was te wijten aan het feit dat fans 78Violet niet kenden… ze kenden Aly & AJ. Gelukkig heeft het paar hier veel van geleerd en namen ze hun oude naam weer terug toen ze hun muziekcarrière weer oppakten.

De jaren voorafgaand aan hun hereniging

Hoewel ze in 2015 terugkwamen als Aly & AJ, brachten de twee pas echt muziek uit tot 2017. De nummers die ze uitbrachten waren gekoppeld aan hun verschillende acteeroptredens, wat hun focus was na hun vertrek in 2010 bij Disney.

Aly & AJ Michalka hebben veel dingen apart gedaan voordat ze in 2015 herenigd werden als een muziekduo.

Aly speelde een grote rol in Easy A, naast Emma Stone, rond dezelfde tijd dat AJ werd gecast in The Lovely Bones en J. J. Abrams' Super 8.

Toen maakte Aly het groots op televisie…

Hoewel Riverdale de grote show is waar fans dol op zijn op The CW, zijn er in de loop der jaren een aantal andere hits geweest. Dit omvat Hellcats, met in de hoofdrol Aly Michalka en gefilmd in Vancouver, British Columbia. Dit betekende dat Aly moest gaan wonen in de prachtige Canadese stad die tussen de oceaan en de bergen ligt. Omdat haar zus daar was om de show te filmen en ook verschillende acteeroptredens in Vancouver boekte, bracht AJ daar ook behoorlijk wat tijd door.

Nadat Hellcats was geannuleerd, speelde Aly een hoofdrol in Two and a Half Men en boekte vervolgens een terugkerende rol in iZombie, een andere show gefilmd in Vancouver.

Tegelijkertijd werd Aly gecast voor iZombie, kreeg AJ de rol van liefdesbelang in ABC's The Goldbergs.

Ze speelde meer dan vijf jaar Lainey Lewis in de show. Haar personage was zo populair dat ze zelfs een spin-offserie ontving, Schooled. Helaas duurde de show maar een seizoen. Gelukkig voor haar is ze al jaren de stem van She-Ra en The Princess Of Power.

Tegenwoordig zijn beide vrouwen gefocust op hun muziek. Vóór de pandemie toerden ze over de hele wereld en filmden ze muziekvideo's voor hun singles, zoals "Attack of Panic". Het lijdt geen twijfel dat hun muziek in de loop der jaren enorm is geëvolueerd. En hierdoor lijkt het erop dat hun fanbase toeneemt. Daar zijn ze echter niet voor… In een interview met Vanity Fair had Aly Michalka dit te zeggen:

“Ons doel als artiesten is niet alleen om platen te verkopen en bekendheid te verwerven. Het is een veel diepere ervaring. Als mensen naar een show van Aly & AJ komen, moeten ze zich herboren voelen, alsof ze ertoe doen. Het moet aanvoelen als een heiligdom.”

Aanbevolen: