Wat is er gebeurd met Alyson Stoner van Disney Channel?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Alyson Stoner van Disney Channel?
Wat is er gebeurd met Alyson Stoner van Disney Channel?
Anonim

Niet elke Disney Channel-ster kan een A-lister zijn. De waarheid is dat sommige sterren volledig in de vergetelheid verdwijnen. Sommige voormalige Disney Channel-sterren lijken alleen maar te verdwijnen, maar doen in feite iets heel anders, zoals Aly en AJ Michalka. Waar v alt Alyson Stoner, terwijl acteurs als Peyton List uit de Disney-vorm zijn losgebroken en elders veel geld verdienen?

Is ze een van de rijkste, meest succesvolle alumni van Disney Channel en we weten het gewoon niet? Nou, nee… helemaal niet… Maar volgens Elite Daily gaat Alyson nog steeds goed.

Dus, wat is er gebeurd met de ster van Mike's Super Short Show, The Suite Life With Zack and Cody, Camp Rock, That's So Raven, evenals niet-Disney Channel-projecten zoals Drake & Josh, Step-Up, en de Cheaper By The Dozen-films?

Dansen is een belangrijk onderdeel van haar leven geworden

Zelfs voordat Alyson Stoner in 2001 haar Disney Channel-debuut maakte, danste ze door een storm. Ze begon zelfs met studioballet, jazzdans en tapdans toen ze nog een klein kind was. Deze passie en dit talent is haar hele leven blijven ontwikkelen en het is een van de vele redenen waarom Disney Channel vanaf het begin interesse in haar had. Ze was tenslotte veel te zien in de Camp Rock-films vanwege haar dans- en zangvaardigheden. Dit is ook wat haar in de Step-Up-films deed belanden.

Maar zelfs Missy Elliot merkte op jonge leeftijd Alyson Stoner op. De beroemde rapper en zangeres speelde Alyson in veel van haar muziekvideo's, het meest bekend in 'Work It'. Hun samenwerking ging door tot 2019 toen Alyson te zien was als back-updanser bij de MTV Music Video Awards. Dit was toen Missy een medley van haar liedjes uitvoerde. Alyson was te zien in een cameo met schijnwerpers en droeg een geel trainingspak, waarbij ze de bewegingen die ze als kind deed, opnieuw deed.

Spraakwerk

Hoewel ze haar best lijkt te hebben gedaan om zich los te maken van haar Disney Channel-verleden, blijft Alyson Stoner tot op de dag van vandaag acteren… Maar vooral stemwerk. Ze heeft echt een behoorlijk inkomen verdiend met stemmen in langlopende projecten zoals Phineas and Ferb, Milo Murphy's Law, de Kingdom of Hearts-videogames, The Loud House, Pete The Cat en Young Justice, waar ze Barbara Gordon/Batgirl/Oracle speelt..

Het is duidelijk uit haar openhartige YouTube-video's dat ze grotendeels klaar is met acteren op het scherm. Voorlopig tenminste.

"Ik was een pakezel toen ik opgroeide", zei ze in een van haar video's. "Leven in die kleine doos? Deel uitmaken van die kleine machine? Het eist een enorme tol van je."

Vervolgens vertelde ze hoe uitdagend werken in Hollywood voor haar als kind was.

"De competitie, narcisme, perfectionisme, de druk, het schema, de traumatiserende ervaringen waar we nooit over kunnen praten, omdat we ofwel onder contract staan of we worden neergeschoten of er zullen andere dingen met ons gebeuren als we open onze mond."

Alyson ging natuurlijk niet echt in op een van de serieuze beschuldigingen die ze aan het einde van dat citaat deed …

Haar YouTube-kanaal en eindeloze muziek

Alyson Stoner heeft volgens Elite Daily ook een redelijk succesvol YouTube-kanaal. Hier is ze het meest rauw en eerlijk.

Haar video's, die ongeveer 700.000 abonnees hebben aangetrokken, gaan voornamelijk over zelfhulp en focussen op haar dans en muziek.

Oh, dat is het andere aan Alyson Stoner… Ze maakt constant muziek.

In 2008 begon Alysons muziekcarrière echt van de grond toen ze twee van de nummers uit haar film Alice Upside Down uitvoerde. Van daaruit maakte ze origineel werk voor een heleboel verschillende familiefilms. Maar ze is ook begonnen met het opnemen van haar eigen muziek, waarvoor ze ook muziekvideo's heeft gemaakt.

Een van haar meest recente werken, 'Stripped Bare', bevatte Alyson die haar haar afscheerde, wat volgens People Magazine een vorm van wedergeboorte was:

"Enkele jaren geleden ontdekte ik dat er van kinds af aan misbruik van me werd gemaakt en in een zeer gecompromitteerde positie werd achtergelaten. Mijn gezondheid werd aangetast, samen met mijn carrièrepad, mijn relaties en identiteit. Dus het nummer zelf is een beetje een emotioneel labyrint. Er is verdriet en verraad en het gevoel op nul te staan, maar het is ook vermengd met deze ongelooflijke belofte voor een nieuw begin. Er is een ongeëvenaarde veerkracht. Ik zie het als een soort afgrond van leven en stem en verhaal dat is eindelijk mijn eigen."

Ze vervolgde met te zeggen: "Mijn hoofd scheren is een daad van geestelijke gezondheid en zelfvertrouwen, geen zelfvernietiging. Ik kan je niet vertellen hoeveel overtuigingen, meningen en onzekerheden op de grond vielen met elk plukje haar, en ik laat ze daar. Ik verlies een tijdperk en verrijs als een nieuw wezen in re altime."

Bovendien vertelde Alyson aan People Magazine dat ze momenteel aan een aantal bucketlist-projecten werkt, omdat ze alles wil bereiken wat ze wil bereiken. We wensen haar veel succes!

Aanbevolen: