Dit is hoe Joey King zich voelde over het werken met Selena Gomez

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Joey King zich voelde over het werken met Selena Gomez
Dit is hoe Joey King zich voelde over het werken met Selena Gomez
Anonim

Jaren voordat hij een Netflix-ster werd, was Joey King een kindactrice die speelde in zowel televisie- als filmprojecten. Ze kreeg haar start met een gastrol in Disney's The Suite Life of Zack & Cody, gevolgd door korte optredens in hitshows zoals Entourage, Medium, CSI: Crime Scene Investigation en Ghost Whisperer.

Rond dezelfde tijd waagde King zich ook aan films, en zo ontmoette ze actrice/zangeres Selena Gomez.

Aan het begin van Kings carrière speelden de twee de hoofdrol in de familiekomedie Ramona en Beezus.

Ondanks hun leeftijdsverschil heeft Gomez gezegd dat ze het leuk vond om met haar jongere tegenspeler samen te werken. Sindsdien werken de twee actrices echter nog niet samen.

Dat gezegd hebbende, onthulde King onlangs hoe het echt was om met Gomez te werken.

Landing De rol van Ramona was 'groot' voor Joey King

Voor King was het niet alleen belangrijk om als Ramona gecast te worden omdat het een hoofdrol was. Het betekende ook veel, want dit is een personage dat uit een boek kwam dat de actrice heel goed kende.

“Het is een enorme rol! Ze heeft een enorme fantasie en een grote persoonlijkheid”, vertelde King in een interview in 2010. "Ik was erg opgewonden om erachter te komen dat ik Ramona zou worden, want ze bestaat al meer dan 50 jaar."

De actrice bekende ook dat ze net als haar personage op het scherm is en grappen uitha alt met haar eigen broers en zussen.

“Ik ben meer een Ramona”, onthulde King. 'Ik vries de beha's van mijn zussen in. Ik doe er geen water op, want dat is gewoon gemeen - dat doe ik op April Fools! Ik leg ze gewoon in de vriezer en verdeel ze over elkaar. En als ze de vriezer openen, zeggen ze: 'Oh mijn god!'”

Dit is wat Joey King zei over werken met Selena Gomez

Hoewel het spelen van een personage als Ramona ongelooflijk opwindend was voor King, zei de actrice ook dat ze het fantastisch vond om scènes te maken met haar beroemde tegenspeler.

Het bleek dat King zelfs regels kon lezen met Gomez terwijl hij auditie deed voor haar rol. “Ik moest enkele scènes met haar uit de film lezen voordat ik de rol kreeg. En ze was de beste!” de actrice gutste tijdens een gesprek met Rolling Stone.

“Het doen van die screentest met haar was een droom die uitkwam, en daarna, toen ik erachter kwam dat ik het had, was ik zo opgewonden om met haar te kunnen werken en gewoon bij haar in de buurt te zijn. Ze was de meest aanstekelijke, lieve persoon ooit.”

Tijdens het promoten van de film onthulde King ook dat zij en Gomez samen allerlei leuke dingen deden.

"We waren onafscheidelijk - we gingen samen bowlen, naar de bioscoop, uit eten, naar Starbucks", zei de actrice.“Op Moederdag hebben we zelfs onze moeders mee uit eten genomen! Ik denk dat Selena eigenlijk broers en zussen wil en ze vertelt me altijd dat ik nu haar broer of zus ben. En ze is mijn derde zus.'

King zei ook dat Gomez precies het soort persoon was dat ze wilde zijn als ze ouder werd. "Selena is extreem bescheiden en ik wil net als haar zijn als ik een tiener ben", legde ze uit. Ondertussen noemde Gomez King ooit 'mijn favoriete persoon in de hele wereld'.

Joey King heeft veel lof voor Selena Gomez, na al die jaren

De twee vrouwen hebben misschien nog niet de kans gekregen om opnieuw samen te werken, maar dat betekent niet dat ze elkaar niet in de gaten houden waar mogelijk.

In feite, King, die toegeeft dat ze haar voormalige co-ster "in een hele lange tijd" niet heeft gezien, vertelde ET dat ze vooral de openheid van Gomez bewondert als het gaat om haar geestelijke gezondheidsproblemen.

“Ze laat iedereen elke dag zien dat wat je Instagram-volgers ook zeggen, hoeveel je wel of niet je foto's bewerkt, hoeveel fotoshoots je ook doet, wat je leven ook is zoals, het is oké om niet oké te zijn, legde de actrice uit.

“Ik vind het echt geweldig dat ze het voor iedereen beschikbaar stelt. Het is erg kwetsbaar voor haar. Ze is een grote inspiratiebron voor mensen, of ze het nu beseft of niet.” King zei ook dat de beslissing van Gomez om zich over het onderwerp uit te spreken "zo mooi en inspirerend" is.

Tegelijkertijd kan King niet anders dan onder de indruk zijn van alles wat Gomez tot nu toe heeft gedaan. "Vanaf het moment dat we samenwerkten tot nu, heb ik altijd erg tegen haar opgekeken", merkte de actrice op. "Ik ben echt trots op alles wat ze heeft gedaan."

Op dit moment lijkt het er niet op dat de twee actrices binnenkort gaan samenwerken.

Toch zijn zowel Gomez als King tegenwoordig bezig met produceren (Gomez produceerde onlangs Netflix's 13 Reasons Why, terwijl King produceert en speelt in de aankomende Netflix-film, Uglies), wat betekent dat ze het allebei druk hebben, maar ook op weg zijn naar hetzelfde paden.

Aanbevolen: