Hilary Duff gaf toe dat dit is hoe ze zich echt voelde over 'Lizzie McGuire

Inhoudsopgave:

Hilary Duff gaf toe dat dit is hoe ze zich echt voelde over 'Lizzie McGuire
Hilary Duff gaf toe dat dit is hoe ze zich echt voelde over 'Lizzie McGuire
Anonim

Hoewel ze in gesprek was over een reboot van 'Lizzie McGuire', was Hilary Duff niet helemaal enthousiast over de originele serie. Er gebeurde niets verschrikkelijks op de set, maar Hilary gaf een paar jaar geleden toe dat de show niet zo geweldig voor haar was als fans misschien hadden aangenomen.

Hilary Duff gaf toe dat ze zich niet als 'Lizzie' voelde

Hoewel de show 'Lizzie McGuire' zeker een impact had op de jeugd van Hilary Duff, had ze niet altijd veel met Lizzie. In een Reddit AMA gaf Hilary toe dat ze echt acteerde op de set en zich niet veel identificeerde met haar karakter. Maar waarom?

Duff legde uit dat ze zich op 13-jarige leeftijd "echt onzeker" voelde toen ze als Lizzie werkte. Toch vroeg de rol om een 'dappere' en zelfverzekerde tiener, wat tegenstrijdig aanvoelde.

Toen een fan aan Duff vroeg wat ze zichzelf als jonge tiener zou hebben verteld, zei de actrice dat ze tegen een jongere Hilary zou zeggen dat ze het rustig aan moest doen.

Ze zei ook tegen haar jongere zelf dat ze "rustig moest zijn", zei Hilary, en ook "goed gedaan." Per slot van rekening heeft Duff op jonge leeftijd veel bereikt en tegenwoordig is ze iconisch vanwege enkele van haar acteerrollen.

Hoewel 'Lizzie McGuire' haar bekendste rol is, was Hilary geen kindsterretje dat uit het zicht verdween. In feite was haar Reddit AMA eigenlijk publiciteit voor een album dat ze op het punt stond uit te brengen.

Tegenwoordig besteedt Hilary natuurlijk meer tijd aan acteren dan aan zingen. Maar wetende dat ze begon als een relatief onzekere tiener die handelde als iemand die haar persoonlijkheid en haar stijl volledig in handen had, geeft enig perspectief op hoe normaal Hilary is.

Heeft Hilary Duff spijt van 'Lizzie McGuire'?

Op basis van de antwoorden die ze gaf tijdens haar Reddit AMA, klinkt het niet alsof Hilary Duff spijt had van 'Lizzie McGuire'. Ze zag de kans eerder als een leerervaring, en ze was duidelijk bereid om deel te nemen aan de herstart wanneer dat mogelijk was.

Ze was ook "heel blij" met andere rollen die niet zo serieus waren als waar ze nu aan werkt. Om te beginnen legde Hilary uit dat het werken aan 'Cheaper by the Dozen' een leuke tijd was en dat ze het heerlijk vond om met alle andere kinderen in de film te werken.

Sindsdien heeft ze een lange weg afgelegd, maar Duff weet dat ze geluk heeft gehad met de kansen die ze kreeg, en dat haar carrière veranderde in iets anders, maar nog steeds lonend naarmate ze ouder werd.

Aanbevolen: