Kristen Wiig praat over het werken met 'Fifty Shades' Jamie Dornan aan nieuwe komedie 'Barb & Star

Inhoudsopgave:

Kristen Wiig praat over het werken met 'Fifty Shades' Jamie Dornan aan nieuwe komedie 'Barb & Star
Kristen Wiig praat over het werken met 'Fifty Shades' Jamie Dornan aan nieuwe komedie 'Barb & Star
Anonim

The Wonder Woman 1984 en SNL-actrice ster, produceerde en schreef het script samen met haar partner in crime, Annie Mumolo, op het scherm. Wiig en Mumolo zijn vooral bekend door het schrijven van het script van Bridesmaids, dat werd genomineerd voor een Academy Award.

In Barb and Star spelen Wiig en Mumolo de twee titulaire beste vrienden die hun kleine stadje in het Midwesten - de fictieve Soft Rock, Nebraska - voor het eerst verlaten. Hun bestemming is Vista del Mar, Florida, waar de twee van plan zijn een welverdiende vakantie door te brengen. Maar Barb en Star kunnen niet uit de problemen blijven en verstrikt raken in het plan van een kwaadaardige moordenaar om iedereen in de stad te vermoorden.

Kristen Wiig praat met Jamie Dornan over 'Barb And Star'

Jamie Dornan schittert als Edgar Paget, een personage dat Wiig graag wil zien.

“We hebben hem gevraagd om heel veel gekke dingen te doen”, vertelde Wiig aan Stephen Colbert.

“En hij is zo grappig,” ging ze verder.

Wiig beschreef Dornan als een "droom om mee te werken." In de trailer lijken haar personage Star en Dornan's Edgar een romantische relatie te hebben, maar de actrice houdt de lippen stijf op elkaar.

“Ik geef geen spoilers”, zei Wiig, grappend dat kijkers wat “hete, stomende” actie mogen verwachten à la 50 Shades of Grey, de filmfranchise waarvoor Dornan het meest bekend is.

Kristen Wiig en haar vakantie in Patagonië is verkeerd gegaan

Net als Barb en Star heeft ook Wiig een behoorlijk aantal vakanties misgelopen.

Ze herinnerde zich een vakantie naar Chili met vriend Avi [Rothman]. De actrice beschreef de reis als een van de beste van haar leven, met één klein ongemak.

“We waren aan het wandelen met een gids, en hij was eigenlijk de hele week bij ons, en het was onze laatste dag,” zei Wiig.

De gids liet het stel alleen een korte wandeling maken, waardoor Wiig dacht dat haar vriend een aanzoek zou doen in Patagonië. Maar hun promenade veranderde in een angstaanjagende ervaring toen ze een poema in het gras zagen.

"We kregen te horen dat we moesten klappen, veel lawaai moesten maken, niet moesten rennen, niet moesten omdraaien", herinnert ze zich.

Terwijl ze tegen de poema aan het schreeuwen waren, zagen Wiig en haar vriend een groep poema-watchers van een heuvel af komen. De toeristen werden steeds bozer op Wiig, bang dat de actrice de poema zou afschrikken. Uiteindelijk besloot het dier de andere kant op te gaan, waardoor Wiig en haar vriend zichtbaar door elkaar geschud werden.

"Eigenlijk vallen poema's daar niet echt mensen aan, maar… dat zou je niet weten", zei ze.

Barb and Star Go To Vista del Mar wordt morgen (12 februari) uitgebracht

Aanbevolen: