Hier is waarom 'Ghostbusters'-fans niets te vrezen hebben van de opnieuw opgestarte film

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'Ghostbusters'-fans niets te vrezen hebben van de opnieuw opgestarte film
Hier is waarom 'Ghostbusters'-fans niets te vrezen hebben van de opnieuw opgestarte film
Anonim

Toen de trailer voor Ghostbusters: Afterlife eerder dit jaar werd uitgebracht, was er enige verwarring bij het publiek. De setting in New York was verdwenen, de antagonisten waren een groep kinderen (waaronder Finn Wolfhard van Stranger Things), en het leek af te zien van de maffe komedie die deel uitmaakte van de andere Ghostbusters-films. Was dit echt een echte opvolger van die eerdere films?

Nou, de tijd zal het leren. De releasedatum van de film is verschoven naar 26 maart 2021 en dan wordt alles onthuld. Ondanks de bezorgdheid dat de film in niets zou lijken op het origineel, kan het zijn dat sommige van die angsten die fans hebben ervaren kunnen worden weggenomen.

Hoewel de trailer ver verwijderd was van wat mensen verwachtten van een Ghostbusters-film, waren er enkele terugkeer naar de originelen. We zagen wat leek op groen ectoplasma dat uit een mijn omhoog schoot, Paul Rudd werd gezien met de spookval uit de eerdere films, en misschien wel het meest opwindende van alles, de originele Ghostbusters Ecto-1-auto maakte een comeback. Wat het deed in de stad Oklahoma van de nieuwe film, is een raadsel, maar het geeft aan dat het verhaal van de films op de een of andere manier zal aansluiten bij de eerdere films.

Dus, het kan zijn dat fans zich geen zorgen hoeven te maken over de opnieuw opgestarte film, ondanks de onverwachte toon die in de trailer wordt onthuld. Hier zijn enkele andere redenen waarom Ghostbusters-fans gerust kunnen zijn over de nieuwe film.

Ghostbusters: Afterlife wordt een komedie

Jonge karakters
Jonge karakters

De semi-serieuze toon van de trailer was misschien misleidend. Volgens IT- en Stranger Things-ster Finn Wolfhard zal de film niet kort zijn om te lachen. In een interview met The Hollywood Reporter zei de jonge acteur:

"De trailer liet er maar een deel van zien, maar het is een Ghostbusters-film. Het is dus echt een grappige film. Elke scène bevat komedie. Ik ben opgewonden dat mensen meer van de humor in de film zien."

Dus, er zal komedie in de film zitten, en hoewel het misschien niet zo over-the-top zany is als de andere films in de franchise, mag er niet gelachen worden.

In het interview vertelde Finn ook meer over het personage dat hij in de film zou spelen.

"Hij is een behoorlijk dom personage. Het is niet dat hij dom is geschreven, hij is gewoon een domme tiener en totaal naïef. Alles gaat hem te ver. Hij is geobsedeerd door auto's en meisjes. Dus het is echt leuk om hem te spelen."

Zijn personage klinkt voor ons een beetje als een juniorversie van Bill Murray's Peter Venkman-personage, dus dit is nog een reden waarom de film grappig zou moeten zijn.

Jason Reitman regisseert de nieuwe film

Regisseur nieuwe film
Regisseur nieuwe film

Op het eerste gezicht lijkt Jason Reitman misschien niet de voor de hand liggende keuze voor de nieuwe film, aangezien de films die hij tot nu toe heeft gemaakt nauwelijks kaskrakers zijn. Toch is hij zeer getalenteerd, zoals het publiek dat van films als Juno en Young Adult heeft genoten, kan getuigen. Reitman is ook geen onbekende in comedy. Veel van zijn films waren licht van toon, ondanks serieuze thema's, en op tv werkte hij achter de schermen aan Saturday Night Live en The Office.

Dit zijn echter niet de redenen waarom we denken dat Jason geschikt is voor de opnieuw opgestarte film. Zoals je aan zijn achternaam kunt zien, is de regisseur de zoon van Ivan Reitman, de man achter de originele Ghostbusters-films.

Het laatste wat Jason wil doen, is de reputatie van de franchise die de naam van zijn vader heeft gemaakt bezoedelen, dus we weten zeker dat hij respectvol zal zijn. Vorig jaar sprak hij de menigte toe tijdens een Ghostbusters-fanevenement en zei hij: "We wilden een liefdesbrief schrijven naar de originele film." En in een interview met Vanity Fair zei Reitman:

"Als ik bedenk voor wie ik deze film maak, is het mijn vader. We weten allemaal hoe het is om verhalen van onze ouders te horen. Ik ben echt vereerd dat ik de kans krijg om er een terug te vertellen naar hem van de wereld die hij tot leven heeft gebracht."

De originele cast is terug

Murray, Weaver, Ackroyd
Murray, Weaver, Ackroyd

Niet alle cast zal natuurlijk terugkomen, want Harold Ramis, die mede-schreef en speelde in de eerste twee films, stierf in 2014. Veel van de andere castleden zullen echter terugkeren.

Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson keren terug als respectievelijk Peter Venkman, Ray Stantz en Winston Zeddemore. Sigourney Weaver zal haar rol als Dana Barrett opnieuw opnemen en Annie Potts zal terug zijn als receptioniste Janine Melnitz.

Dit is allemaal erg spannend, hoewel we nog niet weten hoe ze in de nieuwe film passen. In een interview met Yes Have Some had Hudson dit echter wel te zeggen.

"Het is echt in lijn met waar de fans op hadden gehoopt en het sluit echt aan bij de eerste twee films … Voor mij was het een soort spirituele bijeenkomst. Een film die zoveel impact had en betekenis in mijn leven, om daar weer naar toe te gaan, was gewoon emotioneel voor mij. Danny Aykroyd en Bill te zien, het was heel, heel speciaal."

Met de originele cast terug, en met een soort aansluiting op de oudere films, zal de nieuwe film duidelijk niet zo anders zijn als fans oorspronkelijk hadden verwacht. Het moet ook de komedie behouden, dus alle tekenen wijzen op iets spookachtigs! Het kan zijn dat we dan niets te vrezen hebben, behalve de griezelige creaties die in de film verschijnen.

Er zal iets vreemds gebeuren in jouw buurt als de nieuwe film in maart volgend jaar in de bioscopen verschijnt. Zet je protonenpakketten klaar!

Aanbevolen: