Dit is wat acteurs en regisseurs van horrorklassiekers denken van hun opnieuw opgestarte tegenhangers

Inhoudsopgave:

Dit is wat acteurs en regisseurs van horrorklassiekers denken van hun opnieuw opgestarte tegenhangers
Dit is wat acteurs en regisseurs van horrorklassiekers denken van hun opnieuw opgestarte tegenhangers
Anonim

Remakes kunnen wisselvallig zijn en voor elke brutale regisseur die durft te proberen zijn stempel op een gevestigde klassieker te drukken, is hun verhaal een verhaal van lof of kwelling. Voor elke Texas Chainsaw Massacre is er een Ghostbuster (2016) of Robocop (2014.) horrorgenre, de remake is iets vergevingsgezinder geweest.

Het horrorgenre heeft de afgelopen 20 jaar een hele reeks remakes en nieuwe fantasieën gekend. Sommigen werden geprezen, anderen niet zo veel. Meningen zijn als een gordijn van het menselijk lichaam, iedereen heeft er een, vooral de acteurs en regisseurs die die filmische angstfestijnen tot leven brachten.

7 John Carpenter: 'Halloween'

John Carpenter is geen onbekende in remakes. In feite was een van zijn grootste werken een heruitvinding van de klassieker uit 1951, The Thing From Another World. Zombie's polariserende hervertelling en het gehate vervolg op de geliefde horrorfranchise was op zijn zachtst gezegd controversieel. Dus toen hem werd gevraagd naar zijn mening over Rob's kijk op Halloween, was de regisseur minder dan tevreden. Volgens The Guardian had Carpenter dit te zeggen: “Ik dacht dat hij de mystiek van het verhaal wegnam door te veel uit te leggen over Michael Myers. daar trek ik me niets van aan. Hij zou een natuurkracht moeten zijn. Hij zou bijna bovennatuurlijk zijn. En hij was te groot. Het was niet normaal.”

6 Robert Englund: 'A Nightmare On Elm Street'

Soms is geduld een schone zaak. Vaak te snel ergens tegenaan lopen kan tot een ramp leiden. Dat is precies wat Robert Englund dacht over 2010s A Nightmare on Elm St. De oude ster van de originele serie "Nightmare" zei in een interview met Too Fab: "Ik weet dat de remake van A Nightmare on Elm Street voorbarig was. We hadden nog een Freddy vs. Jason film moeten maken en dan moeten wachten, ze hadden vijf of tien jaar moeten wachten. En ik denk dat het hetzelfde is met Child's Play … Ik denk dat ze zo deel uitmaken van de cultuur, en ze worden zo vaak herhaald, en ze zijn beschikbaar op dvd. Je laat bijvoorbeeld een Blu-ray zien, een Blu-ray met extra's van "Freddy vs. Jason" of " Wes Craven's New Nightmare" en dat zet je op een 50- inch-flatscreen. Het ziet er beter uit dan toen het uitkwam in de films. En als je een 12-jarige jongen bent en je maakt er kennis mee, dan zul je het geweldig vinden. Je snapt het. We hoeven dus nog niet achter die generatie aan te gaan.”

5 Sam Raimi: 'Evil Dead'

Sam Raimi's griezelige horrorklassieker is niet alleen geliefd bij fans, maar liet de wereld ook kennismaken met een van de grootste filmhelden, Ash Williams (gespeeld door Bruce Campbell) Toen hij met Digital Spy sprak, was Raimi enthousiast en prees de remake van zijn hit uit 1981. De Spider-man-regisseur had dit te zeggen: " Fede Alvarez heeft echt een geweldige horrorfilm gemaakt. Het is eng. De acteurs zijn er geweldig in Het is echt hartverscheurend, echt low-budget en intens."

4 Bruce Campbell: 'Evil Dead'

De Evil Dead franchise is een van de meest geliefde horrorseries in de geschiedenis van de cinema. Sam Raimi's griezelige horrortrilogie gaf ons niet alleen Bruce Campbell, maar liet fans ook kennismaken met een groovy nieuwe slogan. Bruce Campbell is net zo synoniem met het personage Ash en de Evil Dead-serie als iets of iemand anders. Dus toen de film in 2013 opnieuw werd gemaakt, waren fans behoorlijk sceptisch, maar Bruce accepteerde het. In een gesprek met Gizmodo in 2010 zei Bruce: "Fans van Evil Dead moeten zich op hun gemak voelen bij het kijken naar deze film, het is alsof je een comfortabel, verschrikkelijk paar schoenen aantrekt. Fede behandelt het, niet als een MTV-superster. Het is niet masturbatorisch,' vervolgde Bruce, 'door dit verhaal op een volwassen manier te vertellen - wanneer de gekke shit gebeurt - is het meer afschuwelijk dan wanneer hij het als een grote grap zou behandelen. Sam Raimi heeft hier de regisseur uitgekozen. We zaten in deze film als een goedkoop pak. We zijn net zo bezorgd als de fans dat ze niets doen om ze kwaad te maken."

3 Kurt Russel: 'Grote problemen in Little China'

Dwayne Johnson voert campagne om het bovennatuurlijke epos van John Carpenter nieuw leven in te blazen. Toen Kurt Russell werd gevraagd naar zijn mening over dit specifieke onderwerp en de acteur uit “Escape From New York” leek het idee niet goed te vinden, zo niet enigszins onverschillig. Volgens SYFY Wire zei Russell: "Ik sprak hier net met iemand over, en hij bracht dat ter sprake, het is grappig dat die vaak ter sprake komen. Weet je, ik hoorde dat ze Big Trouble in Little China gingen remake, ik hoorde dat ze Overboard gingen maken, ze gingen wat Disney-dingen opnieuw maken. Ik bedoel, ik weet het niet, ik denk dat het nu die tijd is. Hé, weet je, niets heiligs, waarom niet? Ga het halen, succes. Ik denk altijd dat het interessant is wat er gaat gebeuren. Dwayne Johnson,Ik weet niet wat hij ervan gaat vinden, ik weet niet wat ze gaan doen. Ik kijk altijd naar die films als ik een remake zie, en het is als, "Ok… er moet een reden zijn"

2 George A. Romero: 'Dawn Of The Dead'

De vader van de moderne zombiefilm, Romero's Dead-trilogie bracht de vleesetende levende doden in de popcultuur en maakte van de regisseur een horroricoon. Zijn gedachten over Zack Snyder's remake van Romero's zombievervolg waren echter niet vleiend. Volgens Telegraph zei Romero: Ik dacht een beetje dat het zijn bestaansreden kwijt was. Ik weet dat veel mensen het erg leuk vinden, Stephen King bijvoorbeeld. Ik vond het niet zo leuk. Eigenlijk omdat ik het idee voor satire gebruikte. Mijn film moest meteen klaar zijn, want zo'n winkelcentrum was helemaal nieuw. Het was de eerste in Pennsylvania die we ooit hadden gezien. Daarop is de kern van het verhaal gebaseerd. En ik dacht niet dat de remake het had.'

1 Stephen King: 'Carrie'

"Waarom?" was Stephen King's vraag tijdens een interview met Entertainment Weekly. De horrorschrijver bleef zijn mening geven over de remake van de 1974-aanpassing van zijn eerste hitroman: "De echte vraag is waarom, toen het origineel zo goed was? Ik bedoel, het is niet Casablanca of zoiets, maar een echt goede horror- suspensefilm, veel beter dan het boek. Piper Laurie heeft echt haar tanden gezet in het Bad-mom-ding, " vervolgde King, "Het zou zeker leuk zijn om te casten. Ik denk dat ik erachter als ze het project overdragen aan een van de Davids: Lynch of Cronenberg"

Aanbevolen: