Fleabag'-regisseur bracht wat Phoebe Waller-Bridge-magie naar 'Enola Holmes

Inhoudsopgave:

Fleabag'-regisseur bracht wat Phoebe Waller-Bridge-magie naar 'Enola Holmes
Fleabag'-regisseur bracht wat Phoebe Waller-Bridge-magie naar 'Enola Holmes
Anonim

De regisseur van het tv-programma gemaakt door en met Phoebe Waller-Bridge, Harry Bradbeer, stond achter de camera voor Enola Holmes en regisseerde Brown als het titulaire personage, de jongere zus van Sherlock Holmes. De hoofdpersoon lijkt de deductieve vaardigheden van haar broer te delen, die ze zal gebruiken om haar moeder Eudoria (Helena Bonham Carter) te vinden en een mysterie rond een adellijke familie op te lossen.

Net als Fleabag breekt Enola Holmes de vierde muur

"Toen we Harry Bradbeer vonden, denk ik dat het letterlijk het beste was ooit", zei Brown in een nieuwe clip achter de schermen die werd uitgebracht door Netflix.

The Stranger Things-ster produceerde ook de film en legde uit dat dit project "goed" voelde, omdat ze was geïnvesteerd in Enola en het verhaal.

“Ik kwam op verzonden en ik voelde me zeer gewaardeerd en mijn mening was echt gevalideerd,” zei ze ook.

Bradbeer aan boord hebben voor dit project betekende dat hij Enola Holmes kon doordrenken met een beetje van die bekende Fleabag-magie. Net als het personage gespeeld door Waller-Bridge, doorbreekt Enola ook herhaaldelijk de vierde muur om haar publiek rechtstreeks aan te spreken.

"Het is een verhaal van een overgangsritueel, een verhaal over opgroeien", zei Bradbeer in de video.

Hij zei ook dat de film doorspekt is met scènes "waar je niet helemaal zeker weet wat je aan het doen bent, je legt gewoon het leven vast zoals het gebeurt".

Brown bevestigde dat Bradbeer een "open-minded regisseur" en "een creatief persoon" was die zijn acteurs tijdens het filmen met hun personages liet spelen en verkennen. Naast Brown bestaat de cast uit Henry Cavill als Sherlock Holmes en Sam Claflin als Mycroft Holmes.

Cavill herhaalde Browns gevoelens over Bradbeer.

“Hij was zeer bereid om zijn idee te veranderen om het een beetje te matchen met wat wij drieën die dag ook hadden klaargemaakt,” zei The Witcher-ster.

“We wisten altijd dat we er het beste uit haalden, want het waren ieders ideeën”, vervolgde hij.

Cavill denkt dat Brown de perfecte keuze was om de vierde muur te doorbreken

Cavill onthulde ook waarom hij denkt dat Millie Bobby Brown perfect was voor de rol van Enola - en voor al die breuken op de vierde muur, die vrij vaak voorkomen in de run van 123 minuten.

"Ik denk dat het heel lastig is om de vierde muur te doorbreken", zei Cavill in een andere BTS-clip.

“Tenzij de persoon die het doet erg charismatisch is. Millie is erg charismatisch, ze is er buitengewoon goed in en ik denk dat iedereen zin heeft in iets lekkers, vervolgde hij.

“Het is niet zo eenvoudig als het lijkt”, verzekerde Brown.

Enola Holmes is beschikbaar om te streamen op Netflix

Aanbevolen: