Cameron Diaz of Benji Madden: wie bracht een hoger vermogen naar het huwelijk?

Inhoudsopgave:

Cameron Diaz of Benji Madden: wie bracht een hoger vermogen naar het huwelijk?
Cameron Diaz of Benji Madden: wie bracht een hoger vermogen naar het huwelijk?
Anonim

Hollywood-ster Cameron Diaz en muzikant Benji Madden zijn al meer dan zeven jaar samen, en hoewel ze het grootste deel van hun relatie privé hebben gehouden, geven ze ons er zo nu en dan een glimp van. Degenen die de twee op sociale media volgen, hebben zeker een paar schattige berichten over hun relatie gezien.

Vandaag bekijken we waar het paar financieel staat in 2021. Hoewel ze een indrukwekkend gecombineerd vermogen van $ 180 miljoen hebben, kan men niet anders dan zich afvragen wie er meer aan bijdraagt. Het is veilig om te zeggen dat beide sterren hun carrièrepieken achter de rug hebben en tegenwoordig niet zo relevant zijn - maar een van hen is zeker veel rijker dan de andere!

7 Benji Madden werd in de vroege jaren 2000 beroemd met de band Good Charlotte

Laten we beginnen met het feit dat Benji Madden in het begin van de jaren 2000 beroemd werd als leadgitarist en achtergrondzanger van de rockband Good Charlotte, die in 2000 hun titelloze debuutalbum uitbracht. Tot de release van hun tweede studioalbum getiteld The Young and the Hopeless in 2002 dat hun roem omhoogschoot, met hits als "Lifestyles of the Rich and Famous", "The Anthem" en "Girls &Boys". In 2004 bracht de band hun derde studioalbum The Chronicles of Life and Death uit met hitsingles als "Predictable" en "I Just Wanna Live".

6 Terwijl Cameron Diaz in de jaren '90 een Hollywood-ster werd

Terwijl Benji Madden in de vroege jaren 2000 beroemd werd, werd actrice Cameron Diaz in de jaren negentig beroemd. De actrice begon als model en in 1994 had ze haar acteerdebuut in de komedie The Mask tegenover Hollywood-ster Jim Carrey.

Destijds was Cameron Diaz 21 jaar oud. In de jaren '90 konden fans de Hollywood-ster zien in beroemde blockbusters zoals My Best Friend's Wedding, There's Something About Mary, Any Given Sunday en Being John Malkovich.

5 In de jaren 2010 ging Good Charlotte vier jaar op pauze

Begin 2010 nam Good Charlotte een pauze van vier jaar. De band - die tot dan toe vijf studioalbums had uitgebracht - besloot dat ze een pauze nodig hadden. In 2016 kwam Good Charlotte terug met de release van hun zesde studioalbum Youth Authority. In 2018 bracht de band hun zevende studioalbum Generation Rx uit. Hoewel de band zeker nog steeds veel fans had, blijft hun grootste succes in de jaren 2000 - althans voorlopig.

4 Terwijl Cameron Diaz in 2014 besloot te stoppen met acteren

Cameron Diaz was in de jaren 2000 een megasuccesvolle actrice toen ze speelde in blockbusters als Vanilla Sky, Charlie's Angels en Charlie's Angels: Full Throttle, de Shrek-franchise, In Her Shoes en The Holiday.

Begin 2010 konden fans de actrice zien in films als Bad Teacher, What to Expect When You're Expecting, The Other Woman en Annie. In 2014 - na de release van Annie - besloot Cameron Diaz echter een pauze te nemen van acteren en sindsdien is ze er niet meer naar teruggekeerd. Dit betekent dat fans de actrice zeven jaar lang niet in nieuwe projecten hebben gezien!

3 Benji en Cameron trouwden in 2015

Cameron Diaz en Benji Madden werden voor het eerst aan elkaar gekoppeld in mei 2014. In december van dat jaar verloofden de twee zich en stapten ze in het huwelijksbootje op 5 januari 2015, tijdens een ceremonie in het huis van Diaz in Beverly. Heuvels, Californië. Ondanks hun leeftijdsverschil van zeven jaar - Diaz is momenteel 49 terwijl Madden 42 is - zijn de twee erin geslaagd om bijna zeven jaar gelukkig getrouwd te blijven. Hoewel ze hun relatie niet geheim houden, hebben ze de neiging om hun privéleven buiten de schijnwerpers te houden.

2 Momenteel heeft Benji Madden een nettowaarde van $40 miljoen

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat beide sterren zeer succesvolle carrières hebben gehad, is er maar één de rijkere. Volgens Celebrity Net Worth wordt Benji Madden momenteel geschat op een nettowaarde van $ 40 miljoen. Hoewel het grootste deel van het inkomen van de muzikant afkomstig is van het uitbrengen van muziek met zijn band Good Charlotte, komt een deel ook van zijn andere projecten, zoals merkdeals en deelname als coach aan de reality-tv-show The Voice Australia.

1 Terwijl Cameron Diaz $140 miljoen waard is

Benji Madden heeft misschien een indrukwekkend vermogen, maar het is niets vergeleken met dat van zijn vrouw. Volgens Celebrity Net Worth wordt Cameron Diaz momenteel geschat op een nettowaarde van $ 140 miljoen - wat zeker immens indrukwekkend is gezien het feit dat ze in 2014 stopte met acteren. Fans hopen echter dat de actrice uiteindelijk zal besluiten om acteren nog een kans te geven en terugkeren naar Hollywood - ook al heeft ze het geld zeker niet nodig!

Aanbevolen: