Fans noemen Emily van 'Emily In Paris' irritant en slecht gestyled

Inhoudsopgave:

Fans noemen Emily van 'Emily In Paris' irritant en slecht gestyled
Fans noemen Emily van 'Emily In Paris' irritant en slecht gestyled
Anonim

Darren Star's nieuwe Netflix-hit Emily In Paris krijgt gemengde recensies van fans. Twitter barst van de meningen van tegenovergestelde kanten. Sommigen noemen het een mix van SATC en The Devil Wears Prada, terwijl anderen de hoofdrolspeler Emily een vervelende mini Karen noemen. Is een tweede seizoen niet zo gegarandeerd als we oorspronkelijk hadden gehoopt?

Twitteroproer

Twitter-gebruikers hadden veel te zeggen over de nieuwe serie. Een gepassioneerde tweeter zei: "Ik zal Emily NIET in Parijs kijken. Alleen vanwege de slechte styling." Fans waren dolgelukkig om weer een show van de geniale SATC-maker te zien, maar velen deelden een even onaangename zweem van teleurstelling over Emily's outfits. Haar stijl zou echter een voorbeeld kunnen zijn van een diepere laag van de show, Een andere Twitter-gebruiker viel in, "letterlijk hetzelfde, zoals, aan de styling kan ik al zien dat de show waarschijnlijk geen contact zal hebben en waarschijnlijk te hard zal proberen." Maar laten we even nadenken over Emily's karakter. Ze komt uit Chicago en is nog nooit in Parijs geweest.

Gaat ze dezelfde moeiteloos chique kijk op mode delen als haar Franse collega's? Waarschijnlijk niet. Haar kleuraccenten en overdreven accessoires zijn misschien precies wat een jonge vrouw die haar beste beentje voor wil zetten in Parijs zou dragen. Emily's karakter is het soort persoon dat zich zou verheugen in het dragen van een baret in Parijs en zou weigeren de charme van de Eiffeltoren van haar handtas te halen. De vraag is of jij het soort kijker bent dat het verhaal van die persoon wil zien ontvouwen?

Trés Onwaarschijnlijk

Een andere kijker deelde hun standpunt over de show, "impopulaire mening: emily in paris slaat nergens op, het zit vol met clichés en geeft een slecht beeld van parijs en parijzenaren, ik bedoel wtf?" De clichés van Parijzenaars en Amerikanen zijn weliswaar gedurende de hele show duidelijk aanwezig. Emily lijkt er nauwelijks om te geven dat het niet weten hoe ze Frans moet spreken als oneerbiedig overkomt tegenover haar collega's en haar collega's noemen haar een "hick" wanneer ze voor het eerst aankomt.

Meer Twitter-gebruikers wezen op Emily's botte onvermogen om de Parijse cultuur te waarderen en haar overweldigende duizeligheid. Iemand twitterde dat niemand zich altijd zo vrolijk kan gedragen. Er v alt genoeg te genieten van de serie, en hoewel het personage van Lily Collins wat werk nodig heeft op het gebied van karakterontwikkeling, is het de moeite waard om te kijken om je eigen mening te ontwikkelen.

Aanbevolen: