Jared Padalecki neemt bitterzoet afscheid van 'Supernatural

Inhoudsopgave:

Jared Padalecki neemt bitterzoet afscheid van 'Supernatural
Jared Padalecki neemt bitterzoet afscheid van 'Supernatural
Anonim

Na vijftien jaar lang Sam en Dean Winchester te hebben zien spelen in CW's Supernatural, is het een verschrikkelijk understatement om te zeggen dat de bromance van Jared Padalecki en Jensen Ackles grondig zal worden gemist.

Supernatural is de langstlopende show van The CW in de geschiedenis, en er is een grote reden waarom fans zich zorgen maken over wat er daarna gaat gebeuren.

De finale van de bovennatuurlijke serie zal niet gemakkelijk zijn

Door de jaren heen hebben Sam en Dean het gedaan. Ze zijn gestorven en herrezen, hebben gevochten tegen de gevaarlijkste wezens en toch vonden ze uiteindelijk hun weg terug naar huis en reden ze de zonsondergang in in hun Chevy Impala.

Deze keer zal echter niet zo gemakkelijk zijn, dankzij de broers die erin zijn geslaagd om zelf een oorlog tegen God te voeren. Of het einde het perfecte afscheid zal zijn voor fans en de Winchesters, de tijd zal het leren!

De seriefinale zou oorspronkelijk in mei van dit jaar in première gaan, maar de productie van Supernatural werd uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie. De laatste zeven afleveringen gaan vanaf morgen in première op The CW en Jared Padalecki heeft gezegd dat zijn reis uniek is geweest.

De acteur maakte voor het laatst een gedenkwaardig optreden in augustus, toen de hele Supernatural-cast herenigd werd voor een livestream meezinger van hun themalied. Gisteren ging Padalecki naar Instagram om met fans te communiceren en besprak hij hoe hij zich voelde over het einde van de show.

Een bitterzoet afscheid van Jared Padalecki

"Het waren een paar vreemde weken, een paar maanden, voor ons allemaal", zei Padalecki in de livestream, in het besef hoe moeilijk het was voor de cast en crew om afscheid van elkaar te nemen. Jared Padalecki speelde samen met Jensen Ackles een belangrijke rol bij het maken van Supernatural tot het succes dat het nu is.

De acteur legde verder uit dat hij tijd had besteed aan het proberen te ontdekken wat de toekomst voor hem betekent en wie hij is. "In mijn wereld heb ik min of meer te maken gehad met het afscheid nemen van een show waar ik van hou, en een personage waar ik veel om geef", zei Padalecki over Sam Winchester, een van de twee titulaire demonenjagende broers in de show.

Je zou denken dat de acteur het beu is om Sam Winchester na 15 jaar te spelen, maar hij denkt daar anders over. “Ik ben natuurlijk verdrietig. Het was bitterzoet om afscheid te nemen van je vrienden, de cast en de crew en de show.”

We stellen ons voor dat Padalecki nogal radeloos is over het einde van Supernatural, omdat hij het 20-jarig jubileum van Gilmore Girls niet heeft erkend, de show die hem zijn eerste pauze op televisie gaf.

Hoewel we niet weten wat de toekomst biedt voor Padalecki als acteur, is er nieuws om naar uit te kijken! De Supernatural-ster zal een reeks merchandise uitbrengen met de titel 'You Define You', en alle opbrengsten zullen worden gedoneerd aan goede doelen waar de acteur hartstochtelijk voor is."Ik wil tegen mezelf zeggen 'jij definieert jou'", legde hij uit.

Padalecki beëindigde de livestream door contact te hebben met fans en hun steun door de jaren heen te waarderen.

Aanbevolen: