The Below Deck Sailing Yacht Crew neemt afscheid van de Parsifal III

Inhoudsopgave:

The Below Deck Sailing Yacht Crew neemt afscheid van de Parsifal III
The Below Deck Sailing Yacht Crew neemt afscheid van de Parsifal III
Anonim

Na een sprookjeshuwelijk op het laatste Benedendeks Zeiljacht,opgezet door de bemanning voor chartergasten Allegra en Gabe, Gary en Daisy poseren voor een foto te midden van opmerkingen van de gasten dat het paar een onstuimig stel vormt.

Terug naar het schip klauteren Ashley en Scarlett om ervoor te zorgen dat het diner klaar is en de champagne overvloedig is. De gasten komen aan boord en vinden een prachtige vertoning waarvoor Daisy Ashley en Scarlett toejuicht. Daisy noteert Ashley's arbeidsethos en vraagt haar om het avondeten te leiden. Zou dit het moment kunnen zijn waarop Ashley het hele seizoen heeft gewacht?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 17: 'All Roads Lead to Gaisy'

The Crew geniet van hun laatste diner samen

Marcos maakt van het diner een spektakel, zelfs het flamberen van tomahawk steaks aan tafel voor de gasten. Na een ongelooflijk diner gevolgd door een glutenvrije cake met een onberispelijke decoratie, gaan de gasten naar bed. "Het is tijd om hard te feesten", roept een vermoeide Marcos uit.

Marcos met de bruidstaart
Marcos met de bruidstaart

De volgende ochtend pakken de gasten hun spullen in en gaan naar huis, de bemanning achterlatend met een gigantische fles Veuve Cliquot en een fooi van $ 20.000. Glenn onthult aan de bemanning dat de fooien gedurende het seizoen in totaal $ 160.500 zijn. Zodra Glenn zijn rekwisieten aanbiedt aan Marcos en Daisy voor hun onophoudelijke harde werk, wendt Daisy zich tot Ashley en biedt haar de titel van loden stoofpot aan., wijzend op haar groei gedurende het seizoen. "Het betekent de verdomde wereld voor mij", zegt Ashley met tranen in de ogen.

De bemanning gaat vervolgens naar hun hutten om zich klaar te maken voor een laatste diner. Eenmaal in het restaurant krijgen ze gezelschap van kapitein Glenn, die zijn bewondering uitspreekt voor de bemanning van het seizoen. Ze juichen Glenn allemaal toe omdat ze hun favoriete kapitein tot nu toe in hun carrière zijn, en leren hem samen de juiste manier om een tequila-shot te nemen. Glenn verontschuldigt zich dan, in de hoop niet betrokken te raken bij de shenanigans die zullen volgen.

Glenn bij het diner met de bemanning
Glenn bij het diner met de bemanning

Gary en Daisy spelen 'Zullen ze of niet?' Tijdens het laatste avondje uit

Na het diner keert de bemanning terug naar de boot en verwent ze zich met de fles champagne vergezeld van bier, bier en nog eens bier. Terwijl de meerderheid van de bemanning geniet van de vreugde van de nacht, inclusief een jamsessie door Colin en zijn gitaar, worstelt een dronken Ashley om gegrilde kazen te maken.

Ashley's dronken gegrilde kaas
Ashley's dronken gegrilde kaas

Eindelijk, rond 3 uur 's nachts, wanneer de nacht kalmeert, gaat de bemanning naar bed. Het zijn echter Gary en Daisy die aan het chatten zijn. Hun gesprek verandert van vriendelijk in flirterig wanneer Gary het onderwerp seks ter sprake brengt. Hoewel Daisy onvermurwbaar is dat ze niet met Gary naar bed wil, koestert ze zijn geflirt door te praten over het uittrekken van haar kleren en het delen van een knuffel.

Hoewel het lijkt alsof de twee op weg zijn naar een gedeelde hut met Gary die Daisy in haar bed draagt, komt Kelsie binnen en voorkomt dat ze op hun impulsen reageren. Het volstaat te zeggen dat de wereld misschien nooit weet wat er die nacht tussen de zogenaamde "Gaisy" had kunnen gebeuren.

Gary en Daisy nemen afscheid
Gary en Daisy nemen afscheid

De volgende ochtend begint de bemanning in te pakken en naar huis te gaan. Een voor een wordt de Parsifal III geleegd totdat de overige twee, Gary en Glenn, over zijn. Ondanks het drama, de tranen, de veranderende handen en de waanzin, is elk bemanningslid dankbaar voor hun team en gaan ze vol bewondering en nostalgie naar huis voor hun nieuwe familie. Fans hopen dat de crew zich nog een seizoen zal herenigen, waarin ze de relaties die ze hebben opgebouwd zullen blijven koesteren.

Fans juichen Glenn toe voor zijn aanvoerdersband

Het derde seizoen van Below Deck Sailing Yacht bracht persoonlijkheden, nieuw en oud, samen die tot doel hadden een succesvol seizoen te creëren voor de chartergasten en voor de bemanning. Maar hoewel de positieve punten van het seizoen grotendeels te danken waren aan expertise, zouden geen van de successen mogelijk zijn geweest zonder een standvastige kapitein aan het roer. Door fouten en moeilijkheden die de reputatie van het schip in gevaar brachten, slaagde kapitein Glenn Shephard erin een strak schip te besturen en het respect van zowel gasten als bemanning te verdienen.

Zijn kalme houding en ongeëvenaard begrip hebben hem gejuich opgeleverd van fans over de hele wereld die zijn arbeidsethos enorm bewonderen. Het lijkt erop dat Captain Glenn de beste recensies heeft van alle kapiteins in de Below Deck-franchise.

Na 17 wilde en gekke afleveringen die fans geboeid hielden, is de zon officieel ondergegaan voor de Parsifal III en zijn bemanning. Tot de volgende keer, zeilers!

Bekijk alle afleveringen van Below Deck Sailing Yacht Seizoen 3, alleen op Bravo.

Aanbevolen: