Below Deck Sailing Yacht: Gabriela neemt afscheid van de Parsifal III

Inhoudsopgave:

Below Deck Sailing Yacht: Gabriela neemt afscheid van de Parsifal III
Below Deck Sailing Yacht: Gabriela neemt afscheid van de Parsifal III
Anonim

De 10e aflevering van Below Deck Sailing Yacht's derde seizoen dient als climax voor de dramafans die ze sinds het begin van het seizoen hebben gevolgd. Terwijl de bemanningsleden die aan boord van Captain Glenns luxe jacht, de Parsifal III, leren omgaan met interpersoonlijke relaties, worstelen anderen om erachter te komen waar en hoe ze bij elkaar passen.

Met het vertrek van matroos Tom is de bemanning al aan het bijkomen van het feit dat ze de overtollige speling moeten oppakken, hoewel het lijkt alsof een ander bemanningslid, stewardess Gabriela, naar de deur kijkt.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 10: 'Villa Today, Gone Tomorrow'

Ashley en Gary's situatie neemt de volgende stap

Na een succesvolle charter bereidt de bemanning zich voor op een avondje uit op Menorca, gevolgd door een vrije dag in Villa Captain Glenn, gereserveerd als beloning voor hun harde werk. Gabriela worstelt duidelijk met de relaties die ze heeft met de bemanning en voelt zich vervreemd door haar collega's. Ze wendt zich tot Colin voor advies, die een schouder biedt om op te leunen.

Terwijl de drankjes stromen tijdens het eten, worden Gary en Ashley steeds flirteriger. Terug op de boot springen de twee in het bubbelbad terwijl Gabriela en Colin toekijken, en Ashley, die Gary's voeten wrijft, biedt aan hem een meer privémassage te geven. De twee gaan naar de gastenhutten waar Ashley Gary hoort zeggen: "Ik wil dat je me neukt."

Ashley en Gary benedendeks zeiljacht
Ashley en Gary benedendeks zeiljacht

Gary protesteert, hoewel Ashley onthult dat de daad al aan de gang is. Gary strompelt dan de kamer uit en gaat naar bed, wordt de volgende ochtend wakker en onthult dat hij zich weinig herinnert van de nacht, behalve een vriendelijke massage.

Gabriela beëindigt haar tijd op de Parsifal III

Op weg naar de Cala Llonga Villa heeft de bemanning zin in een dag vol vrijheid en feesten. Gabriela is opgetogen over het uitstel en zegt dat haar plan voor vandaag is om "niet in [haar] hoofd te komen". Terwijl ze zich overgeeft aan shots, mimosa's en meer, raakt de bemanning steeds meer bedwelmd en Gabriela begint de spot te drijven met Marcos.

Marcos benedendeks zeiljacht
Marcos benedendeks zeiljacht

Marcos loopt weg van Gabriela's opmerkingen en merkt op dat hij in het verleden een kleinerende relatie heeft gehad en dat geleerde confrontatie niet het antwoord is. Gabriela blijft echter aandringen en noemt Marcos uiteindelijk een "domme klootzak", en gaat dan naar boven voor een dutje ondanks Daisy's wil met haar praten. Ze ontwaakt uit haar dutje en gaat naar het diner met de bemanning, waar haar pogingen tot humor worden begroet door onhandigheid, ondanks dat ze probeert de spanning te verminderen.

Op de terugweg naar de boot smeken Colin en Gary Daisy om een gesprek met Gabriela te hebben over haar houding, aangezien ze deel uitmaakt van Daisy's bemanning. De volgende ochtend maakt Daisy zich zorgen over het naderende gesprek.

Het lukt haar echter niet om op Gabriela te springen als Gabriela kapitein Glenn apart neemt voor een praatje waarin ze onthult dat het het gezondst is voor haar welzijn om de boot te verlaten. Glenn is buitengewoon ontvankelijk voor Gabriela's gevoelens en is het ermee eens dat deze benadering het beste voor haar is. Hij voegt er ook aan toe dat hij graag weer met haar zou willen werken, om haar gerust te stellen over het bezoedelen van relaties. Daarmee pakt Gabriela haar spullen in en neemt ze afscheid van de Parsifal III.

Fans zijn ongemakkelijk over Ashley's benadering van haar relatie met Gary

Ashley wordt week na week door fans onder vuur genomen vanwege haar seksuele volharding jegens Gary, die haar op afstand probeert te houden. Na de uitkomst van deze week, waarin Gary beweert zich niet te herinneren dat hij met Ashley heeft geslapen, maken fans zich zorgen dat Ashley misbruik heeft gemaakt van een kwetsbaar persoon.

Andere fans delen het gevoel van Captain Glenn over Gabriela's keuze om te vertrekken, blij dat ze de tijd neemt om zich op zichzelf en haar mentale gezondheid te concentreren in plaats van door te gaan in wat sommigen als een giftige omgeving beschouwen.

Ashley's behoefte om haar acties opnieuw te evalueren wordt duidelijk

Het is jammer dat Gabriela moest vertrekken, hoewel veel van haar afkeer van de bemanning van de Parsifal III werd veroorzaakt door Ashley die Gabriela een "domme twt" noemde, ondanks dat Gabriela Ashley in vertrouwen had genomen over haar worstelingen. Het is duidelijk dat de meisjescode Ashley volledig ontwijkt, wiens obsessie met mannen en seks op het randje van ongezond is.

Haar relatie met Tom was voldoende bewijs dat Ashley zichzelf verantwoordelijk moet houden als het gaat om de kwestie van gevolg en reactie. Gezien de manier waarop haar langverwachte seksuele interactie met Gary verliep, wordt Ashley geadviseerd een interne temperatuurcontrole uit te voeren om er zeker van te zijn dat ze niet alleen afhankelijk is van actie, maar ook van toestemming.

Hoewel de crew deze aflevering nog een lid verloor, kijken zij (en wij) reikhalzend uit naar de komst van Toms vervanger. En gezien het vertrek van Gabriela lijkt het erop dat er een tweede vervanger op komst is.

Vang nieuwe afleveringen van Below Deck Sailing Yacht op maandag om 8/7 Central, alleen op Bravo.

Aanbevolen: