Meghan McCain neemt na slechts 4 seizoenen afscheid van 'The View

Inhoudsopgave:

Meghan McCain neemt na slechts 4 seizoenen afscheid van 'The View
Meghan McCain neemt na slechts 4 seizoenen afscheid van 'The View
Anonim

Vandaag, 1 juli 2021, werd aangekondigd dat Meghan McCain's run als conservatieve commentator op The View nu tot een einde is gekomen.

De 36-jarige heeft nog twee jaar te gaan met haar contract, maar ze heeft besloten de Emmy Award-winnende talkshow overdag te verlaten. McCain zal het 24e seizoen afmaken samen met Behar, Whoopi Goldberg, Sunny Hostin en Sara Haines.

Meghan McCain is de dochter van wijlen senator John McCain. Ze stond als de enige conservatieve "visie" die haar ertoe bracht te botsen met de andere vrouwen in de show.

Ze beweert dat de beslissing niets te maken heeft met problemen op het netwerk of haar frequente ruzies met haar co-hosts. Het was gewoon een kwestie van niet willen verhuizen naar New York City, aangezien ze zich sinds de pandemie in Washington D. C. heeft gevestigd. Ze wil het leven van haar man en haar dochter niet opnieuw ontwortelen, aangezien de show in de herfst weer gaat leven.

"We hebben dit ongelooflijke leven hier. We zijn omringd door mijn familie, zijn familie, door vrienden, door deze ongelooflijke steun," zei ze. "Zoals elke nieuwe moeder weet, heb ik, als ik denk aan waar ik wil dat Liberty haar eerste stapjes en haar eerste woordjes heeft, gewoon dit echt geweldige leven hier dat ik uiteindelijk het gevoel had dat ik niet weg wilde."

Meghan's familie

McCain kreeg veel publieke kritiek te verduren, van de manier waarop ze zich kleedde tot woedende kijkers die de kant van de linksen kozen.

"Mijn laatste opmerking aan de wereld die kijkt… De media moeten beter verslag doen van de vrouwen in deze show", zei McCain. "We worden door de media overspoeld met diepe vrouwenhaat en seksisme. Als vijf mannen zouden doen wat we elke dag doen, geloof ik echt dat we waarschijnlijk een Pulitzerprijs zouden hebben."

The View Tweeted

Weglopen van de show was geen gemakkelijke beslissing voor McCain, maar het was het beste voor haar en haar familie.

@MeghanMcCain to The View co-hosts: “Het is een voorrecht om samen te werken met zulke sterke, briljante, intelligente, ongelooflijke omroepen zoals jullie vier. Jullie zijn zonder twijfel de meest getalenteerde vrouwen op alle televisie en het was zo ongelooflijk.”

Het publiek probeert al uit te zoeken wie de plek van Meghan McCain op The View zal vervangen ?

Aanbevolen: