Jared Padalecki denkt na over acteren na 'Supernatural' met nieuwe rol in 'Walker' van The CW

Jared Padalecki denkt na over acteren na 'Supernatural' met nieuwe rol in 'Walker' van The CW
Jared Padalecki denkt na over acteren na 'Supernatural' met nieuwe rol in 'Walker' van The CW
Anonim

Na de laatste aflevering van Supernatural die in november werd uitgezonden, wist Jared Padalecki niet hoe zijn toekomst eruit zou zien. Terwijl hij het laatste seizoen van de serie aan het filmen was, waarin hij meer dan 15 jaar speelde, begon hij te brainstormen over wat zijn volgende project zou zijn.

Nou, na al dat brainstormen lijkt het erop dat hij nu een antwoord heeft: Padalecki zal de hoofdrol spelen in de nieuwe CW-serie Walker, die eind januari in première gaat. De show is een remake van de CBS-serie Walker, Texas Ranger. De originele serie liep negen seizoenen en speelde acteur Chuck Norris.

In een exclusief interview met Variety onthulde Padalecki dat hij een pauze wilde nemen van acteren nadat Supernatural was ingepakt. Hij wilde zelfs dat zijn tegenspeler Jensen Ackles in de nieuwe CW-serie zou spelen in plaats van hem.

"Ik was het zat om 20 jaar lang voor de camera te staan", zei hij. "Ik wilde een show produceren genaamd Walker met in de hoofdrol Jensen Ackles."

Oorspronkelijk wilde Padalecki het project produceren na het lezen van een opiniestuk over een officier die het bevel weigerde om migrantenkinderen van hun ouders te scheiden. "Ik dacht: 'Wat een interessant persoon die worstelt met wat ze door hun plicht moeten doen en wat ze denken te moeten doen volgens hun eigen morele kompas'", zei hij.

Padalecki wist daarna dat zijn show over een officier met dat soort moed moest gaan. Van achter de schermen tot het tot leven brengen van de show in de ether, hij voelde de verantwoordelijkheid om een verhaal te vertellen waarmee kijkers zich op dezelfde krachtige manier kunnen verbinden als hij verbonden was met het verhaal dat hij las. Toen hij zich realiseerde dat hij besloot dat hij deel moest uitmaken van de productie zelf.

“Ik kan dat originele idee beschermen, maar bovendien mag ik proberen ervoor te zorgen dat onze cast en crew correct worden behandeld en dat sommige van de gewoonten die kunnen optreden in een tv-show die uiteindelijk mensen pijn doen, dat niet doen materialiseren,” legde hij uit.

In het interview onthulde Padalecki dat hij ook opgewonden is om een ander personage te spelen dan Sam Winchester, die hij speelde in Supernatural.

“In Supernatural heb ik de kans gekregen om dit een paar keer te doen: er was Gadreel Sam, Demon Sam, Lucifer Sam, en dus heb ik deze andere rollen kunnen benaderen met de gedachte proces dat ik wilde dat het interessant was, maar niet de klassieke Sam, omdat ik denk dat acteren niet is gewoon zijn wie je op je gemak voelt, legde hij uit.

"Sam is er gewoon ergens op de achtergrond zodat ik hem kan bezoeken wanneer ik maar wil, maar Cordell Walker is degene die ik help om een verhaal te vertellen."

Door de rol van Cordell Walker op zich te nemen, heeft Padalecki een leven kunnen vinden in acteren naar Supernatural, iets wat hij niet echt had verwacht. Hij hoopt dat het publiek een band met het verhaal en de personages kan vormen op dezelfde manier als hij.

“Ik wist zo lang niet wat mijn leven was buiten Supernatural. Ik begin er nu achter te komen, 'zei hij.

Walker gaat op 21 januari 2021 in première op The CW.

Aanbevolen: