Below Deck Sailing Yacht neemt afscheid van bemanningslid in laatste aflevering

Inhoudsopgave:

Below Deck Sailing Yacht neemt afscheid van bemanningslid in laatste aflevering
Below Deck Sailing Yacht neemt afscheid van bemanningslid in laatste aflevering
Anonim

In de 7e aflevering van Below Deck Sailing Yacht seizoen 3, is het schip nog steeds aan het bijkomen van het ankerslepende fiasco dat de baan van de Parsifal III en Tom als matroos op de rotsen zette. Nadat kapitein Glenn Colin en Gary heeft meegenomen voor een heimelijk gesprek, vertelt Tom aan Gary dat hij nerveus is over wat er is besproken, bang dat zijn baan op het spel staat.

Terwijl de gasten van de volgende charter arriveren, raakt Glenn steeds meer gefrustreerd door Toms gebrek aan initiatief, waardoor hij zich afvraagt of Tom echt de ernst en implicaties begrijpt van wat er die noodlottige nacht is gebeurd.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 7: 'Strip for the Tip'

Glenn neemt zijn beslissing over Toms lot

Nadat de chartergasten zijn aangekomen en tevreden zijn op de prachtige wateren voor de kust van Menorca, bereidt de bemanning zich voor op een diner met Spaans thema. Tijdens de installatie vertelt Ashley aan Gabriella dat ze problemen heeft vanwege haar onverzadigbare geilheid. Ze merkt haar frustratie op over de 'situatie' van Gabriella en Gary en zegt: 'Gabriella, ik verlies meestal niet, dus veel succes.'

Arme Gary, het lijkt alsof hij net zoveel wordt meegesleurd als het anker van het schip! Ongeacht de schijnbare kattigheid tussen bemanningsleden, gutsen de gasten over het heerlijke eten en de service, en, eenmaal verzadigd met diner en wijn, gaan ze naar bed voor de nacht.

Onderdeks belt Glenn een agent om een nieuwe matroos aan te vragen, en merkt Toms gebrek aan initiatief en slordige prestaties op. Vervolgens neemt hij de tijd om ervoor te zorgen dat Kelsie begrijpt dat ankerwacht van het grootste belang is tijdens haar nachtdienst. Tijdens haar wacht ziet Kelsie een groep rotsen in de buurt van ondiep water die een bedreiging kunnen vormen, en wekt Gary om te bevestigen."Ik ben blij dat ze begrijpt wat er van haar wordt gevraagd", zegt een slaperige Gary, terwijl hij terug naar bed gaat.

Na bevestiging dat er een andere matroos beschikbaar is, gaat Glenn met Tom zitten en vertelt hem dat hij hem moet laten gaan. Hoewel Tom een destructief seizoen achter de rug had, erkent hij Glenns positie en verlaat hij de Parsifal III met een hernieuwd begrip van zijn wandaden en een verlangen naar groei.

The Crew voert een talentenjacht uit voor de gasten

Na de nasleep van Toms vertrek, worstelt Gary om de leegte op te vullen dat hij een matroos minder is. De rest van de crew probeert erachter te komen welke talenten ze zullen laten zien tijdens de talentenjacht van de avond. Als het etenstijd is, vertelt Marcos aan Gabriela dat hij zich zorgen maakt over de versheid van de pallooza met zeevruchten, dus hij zal vooraf gewaarschuwd moeten worden wanneer de gasten hun ma altijden willen.

Marcos interpreteert Gabriela's vermelding van de bereidheid van de gast echter verkeerd, waardoor Marcos verwoed probeert het diner te bereiden. Ongeacht de vertraging van 20 minuten in timing, zijn de gasten meer dan onder de indruk van het eten.

Emcee, Colin, stelt vervolgens de crew voor voor de talentenjacht. Met sambadansen van Gabriela en Daisy, square dancing met dank aan Kelsie en Ashley, de stand up van Captain Glenn en zelfs een origineel nummer van Colin bewijst de crew dat ze tot meer in staat zijn dan een strak schip besturen. Ten slotte neemt Gary de hoofdgast, Jim, bij de hand, laat hem midden op het podium vallen en begint voor hem te strippen.

Terwijl de nacht ten einde loopt, bespreken Ashley en Kelsie de potentiële nieuwe matroos, terwijl Ashley een grapje maakt dat ze hoopt dat het nieuwe bemanningslid Kelsie en (namelijk) Gabriela zal afleiden, zodat Ashley de concurrentie kan uitschakelen voor Gary.

Kapitein Glenn en Daisy genieten van de talentenjacht benedendeks zeiljacht
Kapitein Glenn en Daisy genieten van de talentenjacht benedendeks zeiljacht

Het personeelstekort eist zijn tol van relaties

's Ochtends wordt Kelsie in een hinderlaag gelokt door de vroeg opkomende gasten, terwijl Jim om 6 uur 's ochtends wakker wordt, gevolgd door andere gasten. Aangezien zij het enige bemanningslid was dat op dat moment wakker was, vragen de gasten Kelsie om koffie. Nadat ze de avond ervoor haar dienst met Daisy heeft besproken, is Gabriela verrast door de commotie die ze ontdekt als ze om 7 uur 's ochtends het dek betreedt.

Gabriela probeert de last voor Kelsie te verlichten, neemt haar verantwoordelijkheden weer op en biedt de gasten koffie aan. Wanneer Daisy echter wakker wordt, prikt Gary haar over zijn ergernis dat Kelsie niet al haar ochtendtaken kon voltooien terwijl ze de gasten koffie serveerde. Daisy verdedigt haar stoofschotels, koffie aanhalen is een minuscule vraag in het geheel der dingen. "De geschiedenis herha alt zich", zegt Daisy terwijl zij en Gary hun stem tegen elkaar beginnen te verheffen.

Fans blijven Ashley uitschelden voor haar negativiteit

Hoewel het lijkt alsof sommige fans tevreden zijn met Glenns beslissing over het vertrek van Tom, beweren anderen dat Tom een van de meest memorabele bemanningsleden van het seizoen was. Zoals de trend is sinds de uitzending van aflevering één, blijven de meeste fans klagen over Ashley's houding, sommigen suggereren zelfs dat zij de volgende zou moeten zijn.

Andere fans hebben hun aandacht en genegenheid gericht op Kelsie, een deckhand die sinds het begin van het seizoen minimale schermtijd heeft gekregen.

Het Tom-probleem is opgelost, maar er zijn rimpeleffecten

Toms vertrek is op zijn minst verrassend gezien zijn neiging tot explosie en gebrek aan aandacht voor detail. Het lijkt erop dat hij een paar notities kan nemen van Kelsie wiens professionaliteit ongeëvenaard is op het schip. Hoewel het "probleem" van Tom is opgelost, lijkt het een rimpeleffect te hebben gehad, waarbij bemanningsleden steeds meer geïrriteerd raakten met elkaar. Als ze niet leren hun houding in toom te houden, lijkt het erop dat er donkere wateren in het verschiet liggen voor de bemanning van de Parsifal III.

Aanbevolen: