Mean Girls'-cast recreëert iconische telefoonscène om de stemming te winnen

Mean Girls'-cast recreëert iconische telefoonscène om de stemming te winnen
Mean Girls'-cast recreëert iconische telefoonscène om de stemming te winnen
Anonim

Na de virtuele reünie van de Mean Girls-cast op 3 oktober, ging Lindsay Lohan naar Instagram om een clip te delen van zichzelf, Rachel McAdams, Lacey Chabert en Amanda Seyfried die het iconische viergesprek uit de film uit 2004 nabootsten.

De film blijft een klassieke tienerfilm met een cultstatus. Het scenario werd later verwerkt tot een Broadway-musical in 2017.

De post laat de actrices zien die hun regels lezen, die samen met de daadwerkelijke beelden van de originele scène van de film zijn bewerkt.

De scène begint met Lohans personage Cady die Queen Bee, Regina George (McAdams) belt met haar vriendin Gretchen (Chabert) in het geheim aan de telefoon. Cady zorgt ervoor dat Regina slechte dingen zegt over haar vrienden, Gretchen en Karen (Seyfried).

Als Regina ophangt, bellen ze Karen om haar te vertellen over de daaropvolgende beledigingen, net zoals Regina Karen op de andere lijn belt, waardoor Karen moet goochelen met twee afzonderlijke telefoontjes van vrienden die achter elkaars rug om praten. Dit leidt tot vermakelijke verwarring.

De scène eindigt met Karen die doet alsof ze ziek is om niet naar buiten te gaan, en Regina noemt haar een denigrerende naam als reactie. In deze recreatie eindigt de video met de acteurs die Amerikanen eraan herinneren om op 3 november te gaan stemmen. De cast is herenigd om fans aan te moedigen om te stemmen bij de komende presidentsverkiezingen.

Fans van de film waren enthousiast om het nostalgische moment opnieuw te beleven dat door de originele cast werd nagebootst. Gebruiker @deanmontague zei: "Het beste van 2020." Een andere gebruiker genaamd @camacamillia zei: "Ik vind dit zo geweldig!!! Herinneringen aan eenvoudiger tijden."

De virtuele reünie, gemodereerd door Katie Couric, plaagde dat de Mean Girls Broadway-musical een verfilming zal krijgen. Tina Fey, de schrijver van de originele film, deelde ook dat fans kunnen worden betrokken bij het casten van acteurs voor de film door hun droomcast te delen op de website van het project. Een releasedatum is nog niet aangekondigd.

Aanbevolen: