Fans verliezen het als Miranda Cosgrove 'interessante' meme recreëert in 'iCarly'-revival

Inhoudsopgave:

Fans verliezen het als Miranda Cosgrove 'interessante' meme recreëert in 'iCarly'-revival
Fans verliezen het als Miranda Cosgrove 'interessante' meme recreëert in 'iCarly'-revival
Anonim

Fans van Nickelodeon-sitcom iCarly staan op het punt getrakteerd te worden op een revivalserie, waarbij het titulaire personage gespeeld door Miranda Cosgrove haar rol opnieuw vertolkt.

Cosgrove, ook bekend van de rol van Summer in School of Rock, keert terug als Carly Shay, die nu als twintiger door het leven navigeert. Naast Carly zullen ook haar oudere broer Spencer en vriend Freddie een comeback maken.

Terwijl de show op 17 juni in première gaat, vingen iCarly-liefhebbers een glimp op van de heropleving in de openingstitelreeks die op 9 juni op sociale media werd gedeeld. Gezongen door Cosgrove en Drake Bell van Drake & Josh, de intro ziet Cosgrove de "interessante" meme naspelen.

Miranda Cosgrove speelt 'interessante' meme na in 'iCarly' Revival Intro

Paramount+ deelde de openingsscène met iCarly-fans. Rond de negen seconden zit het titulaire personage voor een computer met een frisdrank in de hand en een grijns op haar gezicht.

Fans van Cosgrove en kenners van popcultuur zullen het schot onmiddellijk herkennen.

Cosgrove is de oorsprong van de meme als Megan Parker op Drake & Josh in 2006. De originele scène bevatte Megan die online onderzoek deed naar symptomen van huidziekte. Terwijl ze leest over de remedies voor Derma Temeculitus, neemt Megan een slokje van een blikje frisdrank en zegt met een grijns "interessant". De scène kreeg de meme-status toen deze eind 2015 werd gepost door Tumblr-gebruiker Commongayboy, volgens KnowYourMeme.

Het paasei was niet verloren bij fans van Miranda Cosgrove

Fans van Cosgrove hebben de Drake & Josh-referentie gekregen.

"Miranda Cosgrove die haar 'interessante' meme opnieuw maakt, is het beste wat er het hele jaar kan gebeuren", luidt een tweet.

“Ik hield al van @MirandaCosgrove. Maar nu hou ik hierdoor nog meer van haar', schreef een Twitter-gebruiker.

“Dit is zo cool, maar diep van binnen kan ik niet anders dan Megan zeggen! Ha Lol,” was een andere opmerking.

“Wacht, ging Miranda Cosgrove echt zitten om deze opname opnieuw te maken voor een bijgewerkte meme? Dat is hilarisch”, schreef een andere fan.

Eindelijk is er een fan opengegaan die zich in 2009 exclusief voor Cosgrove bij Twitter had aangesloten.

"leuk weetje: toen ik oorspronkelijk lid werd van Twitter in 2009 (7e leerjaar), was het alleen om Miranda Cosgrove te volgen", schreven ze.

iCarly gaat op 17 juni in première op Paramount+

Aanbevolen: