Kerry Washington & Bellamy Young recreëert een iconische scène uit de show 'Dynasty' uit 2017

Inhoudsopgave:

Kerry Washington & Bellamy Young recreëert een iconische scène uit de show 'Dynasty' uit 2017
Kerry Washington & Bellamy Young recreëert een iconische scène uit de show 'Dynasty' uit 2017
Anonim

Iconische tv-programma's uit het begin van de jaren 2000 en eind jaren 80 resoneren nog steeds bij veel fans. Zoals elke toegewijde Kerry Washington-fan weet, is de Scandal-ster een grote fan van de soapserie Dynasty uit 1981.

Twee van de favorieten van de show, Dominique Devereaux en Alexis Colby, hielpen niet alleen met de kijkcijfers, maar inspireerden ook de empowerment van vrouwen. Natuurlijk konden Kerry Washington en haar schandaal-collega Bellamy Young de kans niet laten schieten om hulde te brengen aan de slechtste vrouwen op primetime televisie.

De herschapen iconische champagnescène tussen Dominique en Alexis

Het is een understatement om te zeggen dat Kerry Washington een fan is van de soap uit 1981. De ster kon niet zomaar een shout out of eerbetoon plaatsen aan de geweldige Joan Collins en Diahann Carroll, ze moest hun meest iconische scène op Dynasty recreëren. Een fan ontdekte onlangs een oude video van de 43-jarige en haar partner in crime Bellamy Young, die hun vertolking van de meest schaduwrijke ‘champagnescène’ tussen Dominique en Alexis aan het doen zijn. De nagebouwde scène tussen de twee Scandal-sterren is letterlijk alles waar fans op hadden kunnen hopen.

Beide vrouwen zagen er stijlvol en in chique ensembles uit, net als de twee vrouwelijke alfa's in het drama uit 1981. Het geheel witte ensemble van Kerry Washington verdient echter de meeste eer, gezien hoe identiek het lijkt op de stijl van Dominique Devereaux in de scene. Het enige wat ze nog mist is de witte bontsjaal. De stijl van Dominique en Alexis is de droom van elke vrouw.

Niet alleen waren hun outfits op punt, maar het acteerwerk was net zo goed. Washington en Young spraken allebei de regels van hun personages uit terwijl de voice-over van de show op de achtergrond van de video speelde. Vooral de kanteling van het hoofd van Washington, vergelijkbaar met Dominique, was prijzenswaardig.

Meer dan alleen je gemiddelde fan

Hoewel de recreatie van de scène door fans wordt gezien als een leuke video, betekent het duidelijk meer voor Kerry Washington. De 43-jarige heeft toegegeven dat ze dol is op actrice Diahann Carroll die Dominique Devereaux speelde in Dynasty. In 2019, toen Carroll was overleden, betuigde de ster haar respect aan de baanbrekende actrice en merkte op dat ze haar inspireerde om een acteercarrière na te streven.

Diahann Carroll was een inspiratie voor veel zwarte vrouwen, aangezien ze de eerste Afro-Amerikaanse vrouw was die een Tony Award won en speelde in verschillende grote films uit de jaren dertig. Het is niet moeilijk om te zien hoeveel een inspiratie Diahann Carroll was voor Kerry Washington.

Aanbevolen: