Andrew Garfield recreëert Will Smith Oscars klap: video

Inhoudsopgave:

Andrew Garfield recreëert Will Smith Oscars klap: video
Andrew Garfield recreëert Will Smith Oscars klap: video
Anonim

Bijna een week na de beruchte klap van Will Smith tegen komiek Chris Rock op het podium tijdens de Oscars van dit jaar (27 maart), halen de reacties op het schokkende incident nog steeds de krantenkoppen.

Een video toont Andrew Garfield - die de prijsuitreiking bijwoonde en werd genomineerd voor zijn optreden in 'Tick, Tick… Boom!' - zoals hij de klap nabootst bij het verlaten van het Dolby Theatre in Los Angeles, en het is buitengewoon herkenbaar.

Andrew Garfield recreëert Will Smiths klap bij het verlaten van Oscars

In de video, voor het eerst gepubliceerd door entertainmentwebsite 'unCrazed', verlaten Garfield en andere gasten het theater na de ceremonie.

De 'Spider-Man: No Way Home'-ster wordt vervolgens gezien in gesprek met twee vrouwen, die fans in de commentaren hebben geïdentificeerd als twee van de Haim-zussen, Danielle en Este. De muzikanten waren aanwezig, samen met hun zus en bandlid Alana Haim, om haar film 'Licorice Pizza' te vieren, geregisseerd door Paul Thomas Anderson en genomineerd voor Beste Film.

Een ongelovig ogende Garfield praat geanimeerd met de twee vrouwen, schijnbaar het incident dat zich in het gebouw heeft afgespeeld, opnieuw te vertellen. Op een gegeven moment klapt hij in zijn handen om Smiths klap op Rock na te bootsen en lacht, voordat hij zijn twee vrienden omhelst.

Tijdens de ceremonie werd Garfield gezien met zijn telefoon na de klap van Smith, mogelijk social media checken, net als de rest van ons thuis.

Dus, wat is er gebeurd bij de Oscars?

Als jij een van de weinigen bent die nog nooit van het Oscar-incident hebben gehoord, laten we het dan voor je samenvatten.

Toen prijspresentator Rock op het podium stond, vertelde hij een grap over Smiths vrouw Jada Pinkett Smith, verwijzend naar haar buzzcut en zei dat ze zou schitteren in 'GI Jane 2'.

De grap werd beantwoord met een oogwenk van Pinkett, wiens kapsel een gevolg is van alopecia, een aandoening waar ze uitgebreid over praat op haar sociale media.

Toen hij de reactie van Pinkett zag, ging Smith het podium op en sloeg Rock voordat hij hem aanspoorde om de naam van zijn vrouw "uit je verdomde mond" te laten.

Smith ontving vervolgens de prijs voor beste acteur voor zijn optreden in 'King Richard' en hield een verontschuldigende toespraak waarin hij zijn gedrag toesprak. Vervolgens verontschuldigde hij zich bij Rock, die geen aanklacht had ingediend, in een bericht op sociale media.

De Academie heeft een formele beoordeling van het incident gelanceerd en zegt dat Smith werd gevraagd te vertrekken na de klap, maar weigerde.

Aanbevolen: