Kanye West bekritiseerd voor 'verlaten van zijn kinderen' voor mogelijke verhuizing naar Londen

Kanye West bekritiseerd voor 'verlaten van zijn kinderen' voor mogelijke verhuizing naar Londen
Kanye West bekritiseerd voor 'verlaten van zijn kinderen' voor mogelijke verhuizing naar Londen
Anonim

Kanye West neemt naar verluidt al grote beslissingen voor het leven na Kim Kardashian.

De 43-jarige rapper overweegt naar Londen te verhuizen om zijn Sunday Service Choir in Europa uit te breiden. Hij heeft blijkbaar aan vrienden verteld dat hij "zijn toekomst ziet" in de Britse hoofdstad, meldt The Mirror.

Er is door meerdere bronnen beweerd dat Kimye's splitsing "aanstaande" is.

Het paar heeft het afgelopen jaar een eigen leven geleid, waarbij Kanye het grootste deel van zijn tijd doorbracht op zijn ranch van $ 14 miljoen in Wyoming.

Een bron heeft nu gezegd: "Zodra de scheiding rond is, heeft Kanye vrienden verteld dat hij zijn toekomst in Londen ziet."

"Hij wil zijn Sunday Service Choir in Europa graag uitbreiden en denkt dat de Engelse hoofdstad een goede uitvalsbasis kan zijn."

Kanye bezocht afgelopen oktober Londen met zijn oudste dochter North.

Het vader-dochterduo zou tijdens het bezoek naar potentiële huizen hebben gekeken om zijn nieuwe huis te stichten.

Tijdens de reis naar Londen stapten de 'Gold Digger'-artiest en zijn oudste dochter uit in 'Vote Kanye'-hoodies - een knipoog naar zijn mislukte presidentiële bod. Ze woonden ook de modeshow van Bottega Veneta bij.

Nadat ze de stad hadden verkend, werden ze gespot terwijl ze aan het lunchen waren in restaurant Michiko Sushino in Queens Park.

Nadat er echter berichten naar buiten kwamen over Kanye's mogelijke verhuizing naar Engeland, bekritiseerden sommigen hem omdat hij 'zijn kinderen in de steek had gelaten'.

"Iemand zeg hem dat Londen dicht is, alsjeblieft. Willen we hem hier???????" één persoon schreef.

"Duizenden kilometers tussen jou en je kroost. Waarom zou je je met hen bemoeien? Zulke mensen zouden niet moeten trouwen of ouders moeten worden. Het draait allemaal om JOU, nietwaar?!?" een duistere opmerking gelezen.

"Een man die zijn kinderen in de steek laat… shocker. Hij moet overal zijn waar zijn kinderen zijn," viel een derde in.

Hoewel alleen North met Kanye werd gezien tijdens het bezoek aan Londen, zijn hij en Kim ook ouders van dochter Chicago, twee, en zonen Saint, vijf, en Psalm, één.

Meerdere verkooppunten hebben gemeld dat Kim samenwerkt met scheidingsadvocaat Laura Wasser, die haar scheiding met Kris Humphries, 35, in 2011 afhandelde, na 72 dagen huwelijk.

Page Six meldde dat Kanye's mislukte presidentiële run "de laatste druppel" was voor Kim, "te midden van hun strijd om het huwelijk te laten slagen.

Een bron zei dat de cosmetica-magnaat, die in 2014 in het huwelijksbootje stapte met Kanye in Florence, Italië, "het huwelijk moest beëindigen omwille van haar kinderen en haar eigen gezond verstand."

Kim was er ook kapot van in juli, toen Kanye onthulde dat ze bijna een abortus hadden ondergaan toen ze zwanger was van North.

Aanbevolen: