Dit is waarom Cole Sprouse geen 'Suite Life'-reboot wil doen

Dit is waarom Cole Sprouse geen 'Suite Life'-reboot wil doen
Dit is waarom Cole Sprouse geen 'Suite Life'-reboot wil doen
Anonim

In een tijd waarin populaire shows een comeback maken, haast Cole Sprouse zich niet snel om weer in te checken in het Tipton Hotel. Tijdens een recente verschijning in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, zei Cole Sprouse dat hij een reboot van Suite Life geen goed idee vindt, ook al zijn er in de loop der jaren een paar Disney-sitcoms opnieuw opgestart.

Om er maar een paar te noemen, That's So Raven heeft een comeback gemaakt naar Disney Channel met een spin-off genaamd Raven's Home. Daarnaast werkt Hilary Duff aan het hernemen van haar rol als Lizzie McGuire in een reboot.

Cole Sprouse, die momenteel Jughead speelt in het populaire CW-drama Riverdale, gaf toe dat hij "niet de grootste fan is van het vervolg en de spin-off."

"Ik heb het voorrecht gehad om deel uit te maken van een heleboel leuke tv-programma's toen ik jonger was, die soort cultklassiekers of fanfavorieten zoals Suite Life of Friends werden, en er is altijd die vraag die opduikt Weet je, er is altijd dat: 'Wanneer ga je terug?' of 'Wanneer ga je het verlengen?' Maar ik denk niet dat het moet worden gedaan als ik eerlijk ben, "zei hij.

Sprouse speelde in The Suite Life of Zack & Cody samen met zijn tweelingbroer, Dylan Sprouse. De show was van 2005 tot 2008 in de lucht. De spin-off, die The Suite Life on Deck heette, was van 2008 tot 2011 op Disney Channel te zien.

"Ik denk dat het echt brandgevaarlijk is. Er is een enorm potentieel om die perfecte kleine gouden herinnering aan een programma te vernietigen als je teruggaat en het nieuw leven inblaast. Kijk, ik ben niet de grootste fan van het vervolg en Ik denk ook dat, als er genoeg tijd verstrijkt, iedereen die terugkomt op zo'n programma - ze zijn niet echt in dezelfde hoofdruimte, dus ze proberen hetzelfde gevoel te vangen dat het was in althans mijn jeugd,' vervolgde Cole."Dat soort vreemde tijd van sitcom toen we met vier camera's, live publiek en filmden in Hollywood. Ik weet niet hoe het zou voelen."

Coles broer, Dylan Sprouse, heeft aangegeven waarom hij geen Suite Life-reboot wil doen. In 2017 vertelde Cole aan Bustle waarom de Disney-klassieker waarschijnlijk in het verleden zal blijven. "Ik denk niet dat Dylan en ik dat ooit zouden willen doen", zei hij. "Mijn broer en ik hebben een diepe heimwee naar onze jeugd, en ik denk dat mensen moeten accepteren dat dingen weggaan en weg zijn."

Hoewel hij niet tegen series is die ervoor kiezen om opnieuw op te starten, denkt hij niet dat dit de beste keuze zou zijn voor de cast van Suite Life. "Ik weet dat ik heb gehoord van een paar andere shows die rond dezelfde tijd waren als wij en die terugkomen, en dat is prima. Als ze dat opnieuw willen beleven, is dat helemaal goed", zegt hij. "Maar ik denk niet dat er ooit een conclusie komt uit het terugbrengen van die dingen. Sterker nog, ik denk dat het alleen maar meer mogelijkheden opent om het ding dat we ooit mooi en goudkleurig en nostalgisch vonden te vernietigen, als het verkeerd wordt gedaan."

Ook al is hij tegen de heropleving van Suite Life, hij is bereid om mee te doen als het juiste idee langskomt.

"Ik denk dat het leuk zou zijn om een manier te vinden om het te doen die veel respect heeft en het gevoel geeft dat mensen daar echt naar verlangen", zei hij. "Maar ik weet het niet, ik denk dat het behoorlijk brandgevaarlijk kan zijn."

Aanbevolen: