De echte reden waarom HGTV-ster David Bromstad stopte met werken als Disney-illustrator

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom HGTV-ster David Bromstad stopte met werken als Disney-illustrator
De echte reden waarom HGTV-ster David Bromstad stopte met werken als Disney-illustrator
Anonim

HGTV is een netwerk dat vol zit met geweldige shows en geweldige hosts. Fans vinden het leuk om de mensen aan het netwerk op een persoonlijker niveau te leren kennen, vooral omdat deze hosts in populariteit toenemen. Of het nu gaat om kennis over hun achtergrond of hun huidige vermogen, deze stukjes informatie dienen om het publiek op een dieper niveau met de hosts te verbinden.

David Bromstad is een dynamische HGTV-persoonlijkheid en zijn vermogen is het bewijs dat hij elke cent waard is die hij verdient. Voordat hij op het netwerk was, had Bromstad een ontluikende carrière bij Disney, en we hebben alle details over zijn tijd bij het bedrijf hieronder!

David Bromstad is een HGTV-ster

Als je een fan bent van HGTV, dan weet je ongetwijfeld dat David Bromstad een van de meest sympathieke persoonlijkheden op het netwerk is. Hij houdt het vol sinds hij een kampioen op Design Star is geworden, en zijn projecten zijn altijd gevuld met passie en creativiteit.

Na de overwinning op Design Star, begon Bromstad met het hosten van Color Splash, dat in totaal 8 seizoenen op tv was. Dit was een geweldige start, maar daarna werd het nog beter voor de HGTV-ster.

In 2015 begon de gastheer zijn tijd op My Lottery Dream Home. De show helpt degenen die rijk zijn geworden het huis van hun dromen te vinden, en het is een legitiem vermakelijke show. Tot nu toe heeft de show 11 seizoenen en meer dan 100 afleveringen gehad, waardoor het een enorm succes is.

Bromstad is een natuurtalent voor de camera, maar jaren daarvoor probeerde hij magie te maken met Disney.

Hij werkte vroeger voor Disney

Volgens HGTV: Weet je nog hoe we zeiden dat hij van Disney houdt? Nou, daar is een reden voor. Geloof het of niet, voordat David groot werd met Design Star, was hij eigenlijk een Disney-illustrator. Hij wist al op jonge leeftijd dat hij voor Disney wilde werken en daarom schreef hij zich na de middelbare school in aan het Ringling College of Art and Design in Sarasota, Florida, dat bekend staat om het helpen van artiesten aan banen bij Disney.

Dit is een droom die uitkomt voor veel mensen, en het is ongelooflijk dat Bromstad het waar heeft gemaakt, vooral gezien het feit dat hij al zijn eieren in één mand legde.

"En dus Disney - mijn vader, toen hij achter me stond, omdat hij mijn talent als artiest zag, wat moeilijk was om te doen, maar toen hij er eenmaal achter stond, zei hij: "Wil je werken voor disney? Super goed. We gaan je naar de beste school sturen, of in ieder geval het onderzoek doen." En het onderzoek was Ringling College of Art and Design in Sarasota, Florida, of Cal Arts in Californië. Nou, dat was te duur. En dus Ik solliciteerde op die ene school en die ene school alleen, kwam binnen en Disney trok rechtstreeks van hun illustratoren, "zei hij.

Helaas leerde Bromstad al vroeg in zijn opleiding dat dit niet was wat hij met zijn leven wilde doen.

Wat is er met Disney gebeurd?

Dus, wat gebeurde er met David Bromstads tijd bij Disney? Gelukkig zag iemand zijn creatieve karakter en leidde hem naar een nieuwe arena.

"Ik verhuisde naar Orlando en begon te werken voor Disney, maar niet als illustrator. Ik werkte voor hen als visual merchandiser. Dat deed ik ongeveer zes maanden. Ik verveelde me enorm. En dus was mijn baas zoals: "Je bent te creatief om hier te zijn." Dus ik liet al mijn voordelen bij Disney vallen en ik werkte nog steeds voor Disney, maar het was voor een beeldhouwafdeling. En daar leerde ik de basis van perfectie bij Disney. En daar begon mijn ware artistieke opleiding, "vertelde Bromstad aan The List.

Van daaruit kwam Bromstad in het ontwerpen, en dit vormde wat hij zou gaan doen met HGTV.

"Ze vroegen me om de kinderkamers te beheren voor deze modelwoningen in het zuidoosten. Dus het was gemakkelijk, want ik bouwde rekwisieten voor bijzettafels en maakte gewoon heel eenvoudige hoofdeinden en was er creatief mee door de muurschilderingen te maken. Maar ik was technisch niet bezig met het interieurontwerp. Ik deed gewoon het lef, en toen deed de interieurontwerper waar ik voor werkte het interieurontwerp. Dus ik heb nooit interieurontwerp gedaan totdat ik op televisie kwam, "zei hij.

Het is verbazingwekkend om te zien wat hij heeft kunnen bereiken sinds hij de eerste winnaar van Design Star werd. Bromstad is al lang een lichtpuntje op het netwerk en fans kunnen niet wachten om te zien wat hij vervolgens gaat doen.

Aanbevolen: