De echte reden waarom Brent Hatley stopte met 'The Howard Stern Show

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Brent Hatley stopte met 'The Howard Stern Show
De echte reden waarom Brent Hatley stopte met 'The Howard Stern Show
Anonim

Telkens wanneer iemand The Howard Stern Show verlaat, beginnen fans met hun complottheorieën. Met al het gepraat over de transacties achter de schermen bij de iconische SiriusXM-radioshow, gaat het zeker gebeuren. Gezien het feit dat Howard en zijn stel goedbetaalde stafleden notoir transparant zijn in de uitzending, is het logisch dat fans willen weten over de weinige dingen waar ze niets over horen. Het helpt niet dat Howard bijna nooit praat over iemand die is gestopt of ontslagen is uit de show. Hoewel hij hier een heel specifieke reden voor heeft, rijst onvermijdelijk de vraag wanneer een favoriete staflid van een fan verdwijnt.

Onlangs zijn er een aantal belangrijke personeelsafvloeiingen geweest, waaronder die van Shuli Egar. Maar voordat Shuli de show verliet, verdween zijn aartsvijand Brent Hatley op mysterieuze wijze. De ene dag was hij in de show, en de volgende dag niet, en er werd nooit meer over hem gesproken. Dus, waarom verliet Brent de show? Is hij ontslagen? Was hij zo ongelukkig met wat er werkelijk aan de hand was dat hij stopte? Of is er een andere reden waarom we zijn zeer vermakelijke, enigszins perverse, betweterige on-air persona niet meer te horen krijgen?

Was Brent Hatley ontslagen of stopte hij met de Stern Show?

Na de aankondiging van het vertrek van Brent in het voorjaar van 2020, gingen fans naar Twitter, Instagram en Reddit om te beweren dat Brent was ontslagen. Bovendien beweerden ze dat hij diep ongelukkig was met het feit dat zijn huwelijk zo vaak ter sprake kwam in de show. Dit omvat zijn swingende levensstijl en het feit dat de man met wie zijn vrouw tijdens hun huwelijk contact had, meerdere keren voor de show was uitgenodigd. Dus, wat is de waarheid van de zaak?

Laten we één ding duidelijk maken, Brent Hatley is niet ontslagen. Volgens zijn eye-opening interview met ST Weekly op Youtube, beweert Brent dat hij niet eens wettelijk had mogen beweren dat hij niet ontslagen was als hij in feite was ontslagen.

"Als je iets weet over het afsluiten van overeenkomsten met bedrijven… het zou me een hoop geld kosten als ik naar buiten zou gaan als ik ontslagen zou worden en zou zeggen: 'Ik ben niet ontslagen'," legde Brent uit. "Ik ben niet [ontslagen]. Ik heb geen kwade wil jegens SiriusXM. Ze hebben geen slechte wil jegens mij. Hetzelfde met The Stern Show."

Dus, als Brent niet ontslagen was, waarom zou hij dan in hemelsnaam een van de meest succesvolle shows ter wereld willen verlaten. Eentje die hem een ster op zich had gemaakt en hem behoorlijk wat geld had opgeleverd. Nou, het lijkt erop dat de reden dat hij de show verliet vrij veel lijkt op de reden dat Shuli Egar weg wilde … New York City. The Big Apple is altijd het voorouderlijk huis van The Stern Show geweest. Vanwege de wereldwijde pandemie wordt het momenteel echter uitgezonden vanuit Howard's kelder en ieders gerespecteerde thuiskantoren. Dus, net als Shuli en miljoenen andere mensen, evalueerde Brent zijn leven thuis omdat hij daar zo lang vastzat.

"Ik wilde gewoon weg uit New York. Ik wilde weg uit de kou. Ik wilde [creatief] mijn eigen ding doen. En ik wilde terug naar de tropen."

Brent legde verder uit dat hij eigenlijk maar in een van de drie plaatsen wilde wonen, Tampa Bay, New Orleans of Venice Beach/Santa Monica in Californië.

Zodra Brent Sirius en The Stern Show begin maart 2020 zover kreeg om zijn contractbeëindigingsovereenkomst te ondertekenen, verhuisde hij snel uit New York in minder dan twee weken tijd. Brent heeft verklaard dat de verergering van de pandemie een factor was in de snelheid van zijn vertrek uit de stad.

Heeft het vertrek de relatie van Brent en Howard verpest?

Fans over het hele internet, waaronder de presentator van ST Weekly die Brent interviewde, lijken te denken dat Howard oprecht woedend is op Brent omdat hij de show heeft verlaten. Het feit dat hij Brent's naam niet in de lucht zal noemen, is ook iets dat deze geruchten voedt. Maar iedereen die het creatieve proces van Howard kent, weet dat hij niet wil praten over voormalige stafleden, omdat hij de fans gefocust wil houden op wat er momenteel in de show gebeurt. Het belangrijkste is dat Brent zegt dat zijn vertrek werd begroet met een zeer vriendelijk gesprek met Howard en dat de twee elkaar hoog in het vaandel hebben staan.

Sorry, haters, Brent houdt nog steeds van Howard, net als de meeste van zijn ex-stafleden. Alleen niet de luide, bittere.

"Toen ik wegging was er contact met hem en hij had niet aardiger kunnen zijn. Ik wou dat ik hier kon komen en je het briefje kon voorlezen dat hij me stuurde en niet dat ik hem stuurde," legde Brent uit aan de gastheer van ST Weekly die duidelijk probeerde wat negatief vuil over Howard te krijgen. "Als mens is hij een lief mens. Ik hou van hem en [zijn vrouw] Beth als mensen. Het zijn geweldige mensen."

Bovendien zei Brent dat hij contact houdt met bijna iedereen van het personeel van The Stern Show, omdat het zijn vrienden zijn. Het is duidelijk dat Brent creatief zijn eigen ding wilde gaan doen en, belangrijker nog, New York City wilde verlaten.

Aanbevolen: