Once Upon A Time' Cast: 10 jaar later; Waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

Once Upon A Time' Cast: 10 jaar later; Waar zijn ze nu?
Once Upon A Time' Cast: 10 jaar later; Waar zijn ze nu?
Anonim

Er was eens, of meer dan 10 jaar geleden, de ABC-show Once Upon A Time uitgezonden op 23 oktober 2011. De show vertelde het verhaal van een nieuwe wereld, waarin sprookjes en het moderne leven botsen. De hoofdpersoon, Emma Swan, is het kind van Sneeuwwitje en Prins Charmant en wordt in de sprookjeswereld gegooid waar veel problemen ontstaan.

Once Upon A Time duurde zeven seizoenen en is gemaakt door Lost and Tron: Legacy-schrijvers Edward Kitsis en Adam Horowitz. Het leidde tot de spin-offshow Once Upon A Time In Wonderland, die Alice in Wonderland en haar achtergrondverhaal volgde. De spin-off duurde slechts één seizoen.

In het laatste seizoen had de serie de laagste kijkcijfers ooit, met slechts 3 miljoen kijkers. De serie leidde tot veel boeken en stripboeken die ermee verband hielden.

Dus, nu de tiende verjaardag van de première van de show nadert, laten we eens kijken waar de cast zich vandaag bevindt.

10 Jennifer Morrison

Jennifer Morrison speelde de hoofdpersoon van Emma Swan in de show. Ze wist niet dat ze in een sprookjesfamilie was geboren, totdat haar zoon die ze had afgestaan voor adoptie aan haar deur verscheen. Voor OUAT speelde ze in House en andere rollen. Nadat Once was geëindigd, ging Morrison andere dingen doen. Dit jaar regisseert ze een aflevering van Dr. Death en de aankomende show, One of Us is Lying, gebaseerd op het boek van Karen McManus.

9 Colin O'Donoghue

Colin O'Donoghue speelde de liefde van Captain Hook/Killian Jones en Emma Swan in de show van seizoen 2 tot 7. Momenteel speelt hij Douxie in Trollhunters: Rise of the Titans en Wizards: Tales of Arcadia. O'Donoghue speelt Gordon Cooper in The Right Stuff. Hij is vrij rustig gebleven op sociale media en postte over zijn rollen en viynl-collectie.

8 Lana Parrilla

Lana Parrilla speelde Regina Mills/The Evil Queen op OUAT. Ondanks dat ze in het begin de slechterik was, verloste ze zichzelf tegen het einde. Ze is blijven acteren sinds Once eindigde. Parrilla speelde vorig jaar Favi in de show The Tax Collector en speelt momenteel als Rita Castillo in Why Women Kill. De actrice ontmoette onlangs haar oude co-sterren Rebecca Mader en Sean Maguire om hun nieuwe baby's te ontmoeten.

7 Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin speelde de moeder van Sneeuwwitje/Mary Margaret Blanchard en Emma Swan in de serie. Ze vertrok echter als hoofdpersonage in seizoen 6. Goodwin is getrouwd met OUAT-co-ster Josh Dallas en ze hebben samen kinderen. Ze speelde ook in Why Women Kill l in seizoen één met Parrilla en speelt momenteel in Earth To Ned en de aankomende show, Pivoting.

6 Josh Dallas

Josh Dallas speelde de vader van David Nolan/Prince Charming en Emma Swan in Once Upon A Time. Hij is de on- en off-screen liefde van Ginnifer Goodwin. Momenteel speelt hij de rol van Ben Stone in het NBC-drama Manifest. Hij deelt updates van zijn en zijn familieleven op sociale media omdat Goodwin er geen heeft. Dallas plaatst meestal selfies en speciale herinneringen met zijn kinderen.

5 Robert Carlyle

Robert Carlyle speelde Repelsteeltje/Mr. Goud/Wever op de serie. Nogmaals, net als Parrill was hij de slechterik die uiteindelijk goed werd. Na Once speelde hij in Yesterday, The War of the World en speelt hij momenteel als Robert Sutherland in Cobra. Carlyle heeft alleen Twitter en heeft de neiging om zijn persoonlijke leven behoorlijk privé te houden, door alleen te posten over rollen en interviews die hij heeft gedaan.

4 Jared S. Gilmore

Jared S. Gilmore speelde Henry Mills van seizoen 1 tot 6 in de show. Sinds de show eindigde, heeft hij niet te veel gehandeld. Gilmore heeft de Engelse dub gedaan voor Shalio in de show Code Geass: Lelouch of the Resurrection. De acteur is echter actief in het bijwonen van cons in het hele land en plaatst selfies op zijn Instagram. Hij laat momenteel zijn haar groeien.

3 Emilie de Ravin

Emilie de Ravin speelde Belle in Once Upon a Time in alle 7 seizoenen. Ze speelde in de televisiefilm, A Lover Scorned in 2019, maar heeft sindsdien niet veel geacteerd. Emilie de Ravin brengt het grootste deel van haar tijd door met haar kinderen en echtgenoot in Australië. Volgens haar Instagram zal ze betrokken zijn bij een project in 2022 genaamd True Colors en zal ze filmen in Australië.

2 Rebecca Mader

Rebecca Mader speelde Zelena/The Wicked Witch of the West/Kelly West in de serie. Zij was degene die je niet leuk vond toen ze voor het eerst verscheen, maar begon haar karakter leuk te vinden toen ze zichzelf verloste. Ze heeft sinds OUAT nergens meer in gespeeld, maar heeft tijdens de lockdown een YouTube-kanaal gemaakt met co-ster Sean Maguire. Mader is onlangs ook bevallen van haar tweede kind, een meisje genaamd Bailey afgelopen september.

1 Sean Maguire

Hoewel Sean Maguire pas in seizoen 3 bij de show kwam, werd hij al snel een hoofdrol en onderdeel van de OUAT-familie. Hij speelde Robin Hood en Regina Mills' love interest op de show. Maguire speelde vorig jaar in HeadShop en de show The Magicians. Maguire werd onlangs ook Amerikaans staatsburger, samen met zijn vrouw en zij verwelkomden dit jaar hun derde kind en eerste dochter. Hij deelt een groot deel van zijn leven op zijn Instagram-pagina, plaatst throwbacks uit de show en schattige foto's van zijn familie.

Aanbevolen: